Bizimki basta omuzda uyuyordu sonra ayakta sallanarak sonra carsafta sallanarak cocuk kendini asti o da yetmedi cingene besigi kurduk odaya ,3 gundurde mama yerken biberonda uyuyor ,insallah tekrar sallanmak istemez ,ayakta sallamak annanesi ile babannesinden yadigar ,carsafta sallamak dedesinden ,cingene besigide babasindan ,aslinda sakin bi bebek ama kizimi bozdular ,3 gundur kv bizde bebek gik dese dur uykusu geldi ben ayagimda salliyum diyor bende yok uyutmak istiyorsaniz omuzunuzda gezdirin uyutun diyorum o da isine gelmiyor kizim bana kaliyor ope koklaya kucakta uyuyoruz bin sukur ,bu arada kizlar sanirim bizim 3.ay atagimiz erken oldu ,ilk kez kizim sabah gulerek uyandi ,1 haftadan fazladir cok huysuzdu ve surekli nerdeyse saat basi mama yedi ,gece uykusuna 8 de yatiyor bide kontrole ciktim baktim ki yataginda gozleri acik aglamadan etrafi izliyor ,1 saat yataginda bakindi (simdiye kadar ilk 3 dk da kucaga alinmazsa etinden et gidercesine bagirirdi)ve odaya girip ciktigimda da sadece gulumsuyordu ,ben sok tabi hastami acaba diye atesini bile olctum papatyamin ,umarim duzene girer bundan sonra ,umutluyum