2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gunaydin kizlarrr
Ay dun benm kiz bi gazlan bi gazlan sabahtan basladi huzursuzluga zaten.
Arkadasa gitmistim bi de ama hop bi oturuyoz hop bi yuruyoz dolasiyoz arada aglamalar falan zaten durmadi duzgunce. Bi de canm skikiyo agladikca uzuluyorm zaten.
Aksam babasi da geldi, o saatlerde bi basladi aglamaya amaninnn kesik kesik de degil boyle katilana kadar agliyoo... Artık korkmaya basladm baska bi sey mi var falan diye ama nasi gaz cikardi kac defa. Evimize geldik hemen gene kocaman bi gaz ve kustu. Bi de ilik banyo derken aglaya aglaya uyuyakaldi artik. Oyyy dedm kiyamam yaaa... Surekli boyle olan varsa Allah sabir versin hayir insanin kendisi de aglayasi geliyo zatenn... :KK35:

İki güne bir böyleyiz
Önceden her gün böyleydik şükür geçiyor yavaş yavaş
Ağlarken kucak meme vs hiç bisey fayda etmiyor gözünü kapatıp sadece bağırıyor
Rezene müthiş birşey bu durumlarda kesinlikle tavsiye ederim

Belkide sık emmesinin sebebi az az sık sık oldugundandır cnm her çocuk farklı sonuçta bide yeşil kaka falan diyodun ya o sebeple olabilir sonuçta Önsütü fazla aldığından
Heralde canim ondan olabilir. Cunku 2 gundur normal yapiyo kakasini cok sukur :)
3 saat icinde uyandigi her dkka ayni memeyi veriyorum artik sagolsun la lune soyledi. Isede yaradi sanirim :)

Günaydınlaaar. Kızlar bebeğinizin yüzüne sürdüğünüz birşey varmı. Bizim kızın cildi biraz kuru galiba. Özellikle Burun kenarları, kulak memesi gibi yerlerde kuruluk belli oluyor. Öneriniz varmı ne yapabilirim :)

Geldi kontrol etti enazından içim rahat etti.
Ateşi şuruptan sonra indi biraz.
Ateş böyle yükseldiğinde bebeğin anneyle hala iletişim kurması gülmesi agu bugu konuşması,oynaması önemliymiş eğer bunların tersi ateşle beraber halsizlik, konuşmaması,göz kapaklarının yorgun düşmesi vesaire vesaire olursa Ozaman endişelenmeliymiş.
Neyseki nevşin hala gülüyordu, hemde sesli sesli doktor kontrol ederken. Kulakların içine, ağzın içini felan hep kontrol etti şükür bişi yok.
Evde hasta biri varmı ? Yok
Dışarı çıktıkmı? Son 3 gün yok hep evde
Öksürük varmı ? Yok
Muhakkak biryerlerden birinden kapmıştır mikrobu dedi
Yada üşütmüştür
Nerden kaptık anlamadım ki

Çok geçmiş olsun ay :(

Geldi kontrol etti enazından içim rahat etti.
Ateşi şuruptan sonra indi biraz.
Ateş böyle yükseldiğinde bebeğin anneyle hala iletişim kurması gülmesi agu bugu konuşması,oynaması önemliymiş eğer bunların tersi ateşle beraber halsizlik, konuşmaması,göz kapaklarının yorgun düşmesi vesaire vesaire olursa Ozaman endişelenmeliymiş.
Neyseki nevşin hala gülüyordu, hemde sesli sesli doktor kontrol ederken. Kulakların içine, ağzın içini felan hep kontrol etti şükür bişi yok.
Evde hasta biri varmı ? Yok
Dışarı çıktıkmı? Son 3 gün yok hep evde
Öksürük varmı ? Yok
Muhakkak biryerlerden birinden kapmıştır mikrobu dedi
Yada üşütmüştür
Nerden kaptık anlamadım ki
Cok cok gecmis olsun canim..

Ya kocada uyandı kalktı bi elledi felan.
Koltuğa geçti bacak bacak üstüne uzandı
Onun o rahatlığı gözüme battı o an:KK70:
Ben stresle çocuğu soymuşum, kucağımda bir oyana bir bu yana dolanırken,
O koltukta uzanmış cep tel nu kurcalıyor o an gözüme battı :KK70:ne olduysa

Ben neyaptım diyor bana kızıp duruyorsun diyor
:KK70:Neyatım şimdi , neyaptım hihi
Ben hala kızıyorum ,:) kesin geçen camı açtın sen, yok kesin böyle şöyle yaptın sen ....
Ayyyy stres basınca adam niye gözüme battı bilmiyorum :KK22:
Çok geçmiş olsun canım iyi ki atlatmissiniz. Doktorun gelmesi de harika. Ay bende stress yapınca eşime sarıyorum. Göründuler yine diyor.

Bebeğim saol gercekten bnde sabahladm uyanp durdu hep ayakta salladım bugünde bi izleyim bakalım nasıl olcakk slinge bağladım uyutuyom sabahtan beri uyuyunca kendine gelir belkii
Tatlım atakta olabilir mi?
Günaydınlaaar. Kızlar bebeğinizin yüzüne sürdüğünüz birşey varmı. Bizim kızın cildi biraz kuru galiba. Özellikle Burun kenarları, kulak memesi gibi yerlerde kuruluk belli oluyor. Öneriniz varmı ne yapabilirim :)
Coresatin krem surebikirsin. 2 seferde geçiriyor.
Heralde canim ondan olabilir. Cunku 2 gundur normal yapiyo kakasini cok sukur :)
3 saat icinde uyandigi her dkka ayni memeyi veriyorum artik sagolsun la lune soyledi. Isede yaradi sanirim :)
:KK200::halay:

Benim oğlanın da kuru.hicbirsey surmuyorum.kozmetik sonuçta icinde kimyasallar var.

Kizlar ya zeynep cok asiri sicriyo uykudayken aslinda gece derin uykudayken yapmio sanki ama gündüz uykularinda cok sicrio bazen arka arkaya korkuyo mu yoksa baska bi problem mi var bilemedim bebeginde boyle sorun olanlar var mi
Şimdi benimkidr ole oldu canım yemek yiyordum bende kaşığı tabağa daldırınca bile sıçradı anlamadım bende.

Bizimkinin bir iki degil surekli oluyo cnm ozellikle uykuya dalmakta zorluk cektigi zaman oluyo
Bizdede oluyodu uykuya dalarken özellikle ama bugün biraz daha fazla oldu sese alışkın değil benimki belki ondandır babasının konuşmasına bile sıçradığı oluyodu şimdi hala bile dalmış değil gözleri yarı açık uyuyo tam daldığında kapanıyo.

Ben battaniyeye sarıp uyutuyorum oyuzden sıçrama farketmiyorum pek. Bikac kez sarmamistim en ufak sesde sıçrıyordu, artık seslere karşı çok hassaslar...

Kizlar ya zeynep cok asiri sicriyo uykudayken aslinda gece derin uykudayken yapmio sanki ama gündüz uykularinda cok sicrio bazen arka arkaya korkuyo mu yoksa baska bi problem mi var bilemedim bebeginde boyle sorun olanlar var mi
Canim o sorun değil moro refleksi. İlk 3 ay oluyor bebeklerde. Yarım kundak yap o zaman sıçramaz.
Bizimkinin bir iki degil surekli oluyo cnm ozellikle uykuya dalmakta zorluk cektigi zaman oluyo

FB_IMG_1476985571256.webp

Back
X