İyi geceler anneler ve bebisleri uzun zamandır giremedim ev aricami daha önce yazmıştım sayfalar birikiyor okuyamiyorum ve maalesef bugünde anneanmemi kaybettim

yarin cenazesi kalkicak çok üzgünüm uyuyamiyorum
Allah rahmet eylesin ,Allah geride kalanlara sabir sana ve ailene guzel huzurlu uzun yillar versin
Gunaydin guzel anneler butun bebisler ve anneleri iyidir umarim guzel bi gunumuz olsun insallah
Kizlar sezeryan olan arkadaslara sorum olacakti. Ben de spinal sezeryan oldum ve belden igne vuruldum 3 ay gecti nerdeyse ama belimde ozellikle ignenin vuruldugu yerde feci bir agri var cocugumu bile tasiyamiyorum bazen yurumekte bile zorlanıyorum ozellikle yarim saat bi saat ayakta durmussam. Sizlerde de boyle agrilar var mi . bu benim ikinci spinalim di ilkinde igne vurulurken de hic hissetmemistim ama bunda o kadar cok acidi ki ve 2 3 kere yapti iğneyi farklı yerlere baya bi acidi ve uzun sure igne uapilan yer mor kaldi . doktora gidecem en yakin zamanda oyle gorunuyo geçecek gibiu degil gun gectikce kotulesio
Ben genel anestezi ile oldum cicegim hic bilmiyorum umarim bi sorun cikmaz
Kizlar rota asisini kimler yaptiriyo ?
Biz yaptirdik pzt gunu
Kizlar bubarada. Bebeklerin kulaknicini temizliyormusunuz kulak copuyle bebkler icin olanlar var uclari kapali ben daha hic temizlem3dim goruneni aliuorum yemeniyle ama icine sokmaya cesaret edemedi m yapan varmi
Ben icine hicbisey sokmuyorum goruneni elimle aliyorum
Pzt gunu 3.ay kontrolumuz vardi kizlar,dr amcamizi cok sevdik anam babam tarzi tatli bi amca ,simdiii sorularim ve cvplarini ileteyim
Ayda 650 gr aliyor kizim bu normalmi dedim az degil mi diye sordum gayet iyi dedi fazla kilo saglik degildir saglikli ve dirayetli guclu bir bebegin var
Kulaklarinin icini temizlemiyorum gerekli mi ,hayir disinda goruneni al yeterli
Burnunu hangi aralikta temizlemeliyim
Bebeklerin ilk 4 ay burnu cok cabuk dolar hergun 7-8 damla tuzlu su damlalarini kullan ,cekmeye ugrasma tahris olmasin genzine gider kendisi cikartir onu
Genzine cok mama kaciyor ne yapabilirim
Biraz daha dik tut mamasini verirken cocuk bu kacirir tabi genzine olucak bunlar burnu tikali olunca daha sık olur dikkat et dedi
Mama olarak sma kullanıyorum değiştirmeye gerek varmı ,mamaların hepsi annenin sana verdiği pirinç unu ve sütten ibaret geri kalanı para tuzagı hepsi aynı fark yok dedi
Veeee tabi kaka ,yeşil kaka ,topiğin korkulu rüyası çok normal bebepine göre değişir rengi kanlı mukuslu ve sulu ishal değilse soryn yok normal dedi
Bir sonraki ay meyve suyuna başlıycaz kısmetse ,diğer ay yoğurt ve 6.ay corbaya başlıyoruz dedi
Gaz sorunumuz var dedim gazı olmayan bebek olmaz dedi ,gaz sıkıntısı yasamayan anne anneliğin tadına varamaz ,bunların hepsi süreç sabırlı olucaksın dedi
Ellerini emmesi ,yarısına kadar kalkmaya calışması ,irkilmesi parke kapı gıcırtısına uyanması bunlar hep olucak dedi çok normal ,asıl sıçramazsa sorun et kendine dedi sinir sisteminin sağlıklı geliştiğinin göstergesi bunlar dedi
Bebepim gündüz uyumuyor en uzun uykusu artık 40 dk ,gündüzde en fazla 2-3 saat toplamda uyuyor dedim ,gece uyuyormu dedi uyuyor dedim ,öp başının üstüne koy maaşallah de demek ki babayı seviyor kızın dedi ,günde 13-15 saat uyku yeterli olur artık onun için uyumuyor diye üzme kendini o artık bir birey ve kendine neyin yettiğini bilir uyumak isterse uyur istemezse ne yaparsan yap uyumaz dedi
Bizden haberler böyle kızlar ...