• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
cetrina cetrina maadaamm ne yedin ne içtin bugün :KK70:
Ben herşeyden yedim valla yarın pazartesi diye :KK70:
İskendermi dersin , künefemi dersin :KK70:aahahha
Şimdi sabah kalkar kalmaz koca bir bardak ılık su içiyoruz okey dilersen içine limon sık ve nane yaprağı koy dinlensin
Bunu hersabah kalkar kalkmaz içiyoruz ödemler uçsun :KK48:
Aradan 1-2 saat sonra güzel bir kahvaltı , beyaz ekmek Yok :KK72:reçel Yok
Şekerli çay Yok

Devamını yazarım sonra nasıl yapacaz:KK70:diye
14 günde bir dartıya çıkalım bence
Nerdesin ?:KK70:
Bende katiliyorum size

Ayrintilı yazmayacağım nazar değiyor:)
Biz hep beraber yatıp uyuyoruz.
Gercekten oyle,zor uyuttum aznonce inanki,uyancak diye odum patliyor. Uyku arasinda gozlerinia aciyor beni goremiyorsa gozleri kapali cigligi basiyor,birszdan yanina gidicrm,bende alicam koynuma oglumu banane yaaa,

benim de pztsi diyetisyende randevum var kızlar, ben de katılayım menüleri paylaşırım. Kaç kilo çıkıcam acaba? 80 üstü orası kesin :oha:

Haftada bir pzt leri kilolarımızı paylaşsak acaba :KK64:
Sonra neler yendiğimizi :eğlence:felan paylaşsak
Güzel olur gibi
Sizler ne dersiniz ? Yada ayrı bir topik mi açsaki
Bilemedim şimdi
Burayı zayıflama alanına çevirmiyelim

Mrb hanımlar bi emzik askısı sorunum var.kulpsuz bi emzik aldım bugün.askıya takamadım.kulplu emzikte sorun yoktu.uygun değilmi acaba? yoksa ben mi iyice aptallaştım?

Ahahha kız eşim yarın pazar İstanbul yolcusu
Halbuki deminden beri pazar için bilet bakıp durduk :KK70:
Ama okadar hastayımki
Kafa beyin yerinde değil yani
Dün yine gece doktorundaydım
Doktorlarla geçirdim bütün günümü sabah öğle akşam :KK70:
Hayatımda böyle grip yaşamadım
Mide bulamtısımı dersin, baş dönmesimi dersin.
Bademcikler davul gibi,
Gözlerden ateş çıkacak gibi
Of of
Oluyor ya valla oyle :)) Nerden aldin o grip virusunu ya aman dikkat. Kuzucugun ateside ondan mi tekrarliyordu acaba.

Kizlar oyun halisi icin fikir istiyorum biri maymun adasi almisti hatirlayamadim.esimde tint love jimnastili olanini alalim diyor sevecekmi.bilmiyorum besikteki donenceyi cok sevdi ablam bakacak ben ise basliyorum son 10 gun icime dert oldu ablma birakiriz oyun halisini oynar vakit geciri diye düşünüyoruz
Ben aldim maymun adasini yeni canim. Baya heyecanlaniyir çırpınıyor kuzum kesinlikle al bence ;)Jimnastili dedigin tiny love tekmele oyna mi

Yaa gözlere bak nasıl da açmış :) bunlar hep boyle hic uyumamış gibi mi uyanıyor acaba

Maşallah :nazar:

Tşk ederiz teyzesi:)
Evet hiç uyumamış gibi uyanıyor herseferinde :)

Oluyor ya valla oyle :)) Nerden aldin o grip virusunu ya aman dikkat. Kuzucugun ateside ondan mi tekrarliyordu acaba.

Ya hiç sorma bilmiyorumki
Gerçi burda havalar buz gibi salgın var zaten.
Benim rahatsızlıklarımın ardı arkası kesilmiyor hiç ne hikmetse
Bide grip çıktı başıma.
Pazartesi akşam üstüde MR girecem bakalım şu beynimin sol tarafı iğne şeklinde hep ağrıyor ya
Ben yaşlanıyorum galiba :KK48:
Vidalarım dökülüyor zaten tek tek

Harika fikir ben varım:)

Evet kişi olarak çoğalıyoruz bence bi topik açmak en iyisi
Ama ben daha önce hiç açmadım konu
Nerden nasıl açılıyor bilmiyorum:)
Önce bi topik anası bulmak gerek
Bence cetrina cetrina anamız olsun :KK70:
Nerdesin kız ? :KK70:

2016 ağustos anneleri zayıflama topiğimiz olsuuunnnn

Off ayakta kucağımda kollarımda sallamktan kol omuz kalmadııı ay bide ne hafif uykusu var yaaa uykuda sıçrayıp kendinide uyandırıoo sarılarak uyutuyorm yoksa cin gibi gözler açık kalııoo :/
Kızlar nasılsınız ? Bu 12. Haftanın atağı beni yordu kızı mahvetti resmen ne atakmış arkadaş. Öyle bir ağlayışı var ki elim ayağıma dolanıyor. Şöyle bir baktin da sizlerde de var.
Yine geçmişte birikmiş 800 msj var okuyamadığım. Bi kaç alıntı yapmıştım. Onlar da gitmiş.
@La Lune doğum günün kutlu olsun tatlım nice güzel yıllara inşallah. Yine çok güzelsin :)

Fotoğraflar eklemiştiniz. Keltos bebelere bayıldım çok tatlılar. Bende bizim sonradan keltoş olma elif hanimi gostereyim size :KK70: 2 aylıkken kestirdim saçlarını daha da kestirmem inşallah. Ne örgüler yaparım ben saçlarına :KK23:
Bi de şu tulumu bir tanıdık getirmişti iyice erkek gibi oldu :KK70:

Eki Görüntüle 1907873
Tatlımm iyim bn sen nasılsınn bu fıstık hiç erkeğğe benzer mi tam kızçe ağız burun maşallaahhh annesii

Kizlar oyun halisi icin fikir istiyorum biri maymun adasi almisti hatirlayamadim.esimde tint love jimnastili olanini alalim diyor sevecekmi.bilmiyorum besikteki donenceyi cok sevdi ablam bakacak ben ise basliyorum son 10 gun icime dert oldu ablma birakiriz oyun halisini oynar vakit geciri diye düşünüyoruz
Kuzuummm bnde alcam da tinyy biraz pahalı geldi şu piyanolu dan kahramanlar dünyası.com da 75 tl kafama yattı bi iki ay üstünde tepincek daha ii olur diorm obu bulmasaydım tutumlu anneden alcaktm ;)

Back
X