Meme reddi bir ara bende yaşadım hatta bu hafta memeyi alması çok zor oluyor fön sesi ayağa kalkıp sallayarak falan ancak aliyor. Alınca da hemen gözlerini kapatıp uykuyu orada kandırıyor. Evde birileri varsa daha da zor aliyor. Aksam esim tv açıyor ille o tarafa zorla dönmeye çalışıyor bende alıp odama çekiliyorum. Eşime verince biraz tut mola vereyim diye bakıyorum tv karşısında

eşlerin hepsi mi faydasız. Arada uyut diye veriyorum kendini kahraman ilan ediyor.
Bugün sağlık ocağına gittik 3 ay kontrolü için yatirdigim an yine koptu kıyamet alınca sustu tabi hemşire de biseyi olduğundan değil kucak istediği için bu kadar ağlıyor dedi. Atak haftası olabilir dedi o da. 3 haftada 700gr almış. Geçen ay 1ayda 800 gr almıştı. Bizim için anne sütü ile beslenen bebeklerde 400 gr altı müdahale gerektirir dedi.
Canım ara ara hala oluyor. Uyuyup 5 dk sonra kıpırdamaya başlıyordu öyle uykulu veriyordum bende. Bu konuda emziren anneler grubu motive ediyor bayaa
Bende aynı şeyi düşünüyorum ama psikedi cetrina maşallah sabırlı. Ben ne yaparim acaba
Bende yazmaya çekindim ama yandan da bi gariplik var diye bu hafta sağlık ocağına kan vereyim dedim

12 aldım 15 verdim hatta tartının pili bitti bi kaç gündür tartılmadım.
Evet canım uykuya dalmadan almıyordu