- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Ben de 1.55 im.yıllarca 48 52 arası kilom vardı.80 le doğuma gittim.bir hafta sonrası 68dim.korkudan tartılamıyorum.
Ben hamileligimede 59 kiloula basladim,yillarca 53 kalip son 6 ayda nedense kilo almistim,hamisliktedr 10 kilo aldim sadece,hatta goren hic almamissin diyip duruyordu. Dogurduktan sonra birden heryerim sis gelmeye basladi bana.ilk reglimi olana kadar da cok sis duruyordum,gecen hafta oldum ve sisliklerimin yavas yavas indigine karar verdim,hatta gobegimi icime cekince dumduz oluyor karnim,1 hafta oncesi hamile gibiydi ceksemde ayni duruyordu duz durmuyordu, ben cok hizli kilo alir veririm,en az 1 hafta cok istikrarli gidiyim,4 kilo aniden gider. Ama cok istikrarli olmam lazim. Baklavalar mutfakta bekliyor,nasil istikrarli olayim. Nabicam edicem vericrm bu kilolari,10 kilo canim ne olcak ki
Can'ım bizde seni çok seviyoruz
Teşekkürler tatlım allah sanada kolaylık versin sorma büyüdüde anneyi dövüyor bi evlat varmış anasından terlik yedi diye dava açmış o geldi aklıma benim ki de beni tokatlıyor
bir an önce eski haline dön seni boşarım diyen Ada'm derken şaka yapıyor dimiçünkü eminim şuanki Halinle bile çok iyisindir bulmuşta bunamış
Saka yapiyor kizzz,beni gaza getirmeye calisiyor. Amabu doy ne bu gobek be boyle acayip olmussun da dedigi oldu,bende duymamis olayim lohusa kadina bunlar soylenmez,2 ay sonra nasilsa boyle gorunmicem dedim,bir dahada demedi

hem zayıfla hem baklava ye diyor. Şaşırmış ya da seni sınıyor
ama onun hamilelikten kalma hala 10 kilosu var. Adam sanki kendi hamile gibi yedi. En son 90 kiloyu görmüş tartıda.