Valla cnm biz 2 yıldır istiyorduk. 1 yılıda tedaviyle geçti. Geçen sene eylül ayında rapora başvurarak başladı serüvenimiz. Ekimde rapor çıktı. Kasımda yumurta toplandı fazla sayı olduğu için ertelendi. 27 toplandı 17 olgundu 15 tanesi döllendi. 4 tane 1.kalite embriyom donduruldu. Aralıkta tam transfer olacakken hormonum yüksek çıktı ertelendi. Ocakta 1 adet transfer oldu. Hamile kaldım ama kromozom bozukluğu varmış. Gelişmedi martta kürtaj oldum. Anca hazır hissettim kendimi başlamak için. derken hastane bu ohalden dolayı kapandı işte. Koç hastanesine başladım. Doktor dediki kalan 3 taneyi çözelim transfer günü 5 güne kadar bekletelim sağlıklı olan 1 taneyi transfer ederiz eğer değilsede baştan başlamak en mantıklısı dedi. Çünkü o 5.güni blast transferinden yana. Bende aynı şekilde. Ama eğer 1 iyi kalite 1 orta kalite olursa onuda ekliycek yanına konuşuruz dedi. Ufak bir ısrarla halletcem. 2 transfer önermiyor hiç yaşın küçük gebelik potansiyelin yüksek diyor. Aman 1 tane olsun sağlıklı olsunda daha be isteriz. Bu arada sorun sperm sayısı. Çok düşük. Bu yüzden tedavideyiz canm.