2016 Aralık Anneleri

Gunaydin guzel anneler . :KK66: biz daha yataktayiz oglumla :KK66: benimde karin ve goguslerimde kasintilar oluyor bugun eczaneden inip krem alicam. 2.ci hamileligim oldugu icin mi bilmiyorum ama karinim daha cabuk cikti ilkine göre sizde durumlar nasil kizlar . Bende mide bulantisi hala baş safada :KK43: malesef
İkinci hamileliğim benimde. Karnım çıkmadı sdc şişik var hala. Bebek değil yani :) 2 kilo vermiştim hamileliğimin başından beri. Hala aynıyım şimdilerde.

Kaşınmalar erken değil mi kızlar?

ilk hamileligimde lierac kullandim sabah bebek yagi aksam lierac ertesi gun sabah aci badem sutu kremi aksam lierac.bir ay yetiyordu azar azar kullaninca simdi fiyati iyce ucmus arayis icindeyim.7 yil once tanidik eczaneden 50 tlye aliyodum simdi ne kadardir kimbilir bi ara 100 gibi gormustum siz ne kadara aldiniz.bu arada hic catlamadim
şimdi sen fiyatları söyleyince bi inceledim netten de amma pahalıymış bunlar :işsiz:
mustela nette satış fiyatı 80 küsürlerde
bepanthol 52
lierac 86 tabi bunlar netten satış

biz en iyisi badem yağı kakao yağı falan kullanalım :silah:

ilk hamileligimde lierac kullandim sabah bebek yagi aksam lierac ertesi gun sabah aci badem sutu kremi aksam lierac.bir ay yetiyordu azar azar kullaninca simdi fiyati iyce ucmus arayis icindeyim.7 yil once tanidik eczaneden 50 tlye aliyodum simdi ne kadardir kimbilir bi ara 100 gibi gormustum siz ne kadara aldiniz.bu arada hic catlamadim

Doktorum da lierac önerdi...şimdi 100 ml denemek için 65 tl ye aldım ama uzun süre gideceğini sanmıyorum göbüş büyüyünce :) araştırdım gerçekten kullananlar çok memnun kalmışlar inşallah bende hiç çatlamam...bu ay sadece akşam kullansan kafi dedi eczacı bende bundan sonra sabahları Bebek yağı kullanayım o Zaman...

ilk gebelikte daha çabuk oluyormuş kaşıntı
biz artık esneklik kazandık şiştik indik şişeceğiz:KK53:

bence ilk gebeliklerde daha çok olmuştur canım çünkü benim karnım baya şiş olduğu halde kaşıntı yok,ilk gebelikte vardı ama:eek:

bencede
Günaydın güzel hanımlar,
Benim de bu ara göbeğim ve göğüs bölgesi kaşınıyor. Ama biraz da alerjilerim azdı gibi geliyor. Tırnaklamamaya çalışıyorum. Kaşındıkça bebe yağını bir sprey şişesine koydum, onu püskürtüyorum. ellerim yağlanmasın istediğimde de iyi oluyor, el değmeden :halay:Kakao yağını alınca da, onu da sürmeye başlayacağım. Duruma göre ilerleyen aylarda lierac alırım diye düşünüyorum.
Bu arada mide bulantım yok ama son 1 haftadır mide yanması ve ekşimesi var. Tost, karpuz yeyince biraz iyi geliyor. Midem ağır şeyler yeyince daha rahatsız oluyor.
Öptüm hepinizi, kocaman sevgiler :KK37::KK36:
o mide yanması ekşimesini hiç deme
gaviscon biraz rahatlatıyor
doktorum hiç bir zararı yok dedi kafana dik bir defada hepsini bile iç

Benim de ilk canım:sampiyon:
ilkler ihtimali kuvvetlendiriyor

Gunaydin guzel anneler . :KK66: biz daha yataktayiz oglumla :KK66: benimde karin ve goguslerimde kasintilar oluyor bugun eczaneden inip krem alicam. 2.ci hamileligim oldugu icin mi bilmiyorum ama karinim daha cabuk cikti ilkine göre sizde durumlar nasil kizlar . Bende mide bulantisi hala baş safada :KK43: malesef
benimde karnım çıktı ama bebekmi göbekmi:KK53::KK48: bilemiyorum

Merhaba bayanlarr günaydın bende geldim aranıza 2.gebeliğim :)
maşallah
hoşgeldiniz

Genelde ikinci gebelikte daha erken çıkıyor göbüşlerr yerleri hazır :)
bencede

Hmm anladim canim bide merak ettigim acaba simdi rahmimiz bi portakal kadar mi yoksa daha mi buyuk ? Kizlar sizce ?
bence büyüktür

Henüz bişey sürmeye başlamadım eşimde dün akşam bepantol alalım dedi onun çatlak kremi varmıymış bilmiyodum ben mustelayı önermişti eczacı olan arkadaşım daha önceden hamile olan diğer arkadaşıma :) bu cuma kontrole gittiğimde sorucam bakayım doktoruma ne diyecek
evet canım varmış annemde hiç çatlak olmamış bişey sürmediği halde ama benim vücudum musait çatlamaya önlemimizi alalım

İlk bebeğimde badem yağı kullandım. Hiç çatlamadım. Sdc göğüslerim doğumun ardından süt inince birden şişti. O zaman altları biraz kızarmıştı. Ama şimdilerde onlarda geçti. Sdc sezeryan izim var kızımdan. Onun içinde kreme başlamıştım ama ikinci bebeği istediğim için devam etmemiştim. Yoksa o da kaybolmak üzereydi.
bakalım bizde nasıl olcak ,doğumu da merak ediyorum normal mi yoksa sezeryan mı olucak durumlar ne göstercek,sezeryan doğumdan hep korkmuşumdur ameliyat olduğu için inşallah normal doğum nasip olur diyorum kısmet yinede o günleri sağlıkla görelim de inşallah

Dün annemle gittik hamilelik taytı pantolunu ve üstüme de salaş tsortler aldım inşallah kızlar hamileliğimiz şeker gibi sorunsuz geçsin ve kolay doğumlar yapalım
2 haziran da ikili test için bide karaciğer enzimime tekrar bakılacak kan vercem inşallah normale döner değerim enginar salata tüketiyorum bol su içiyorum bakalım bu arada ikili test 1 hafta sonra mı çıkıyor sonucu?

İkinci hamileliğim benimde. Karnım çıkmadı sdc şişik var hala. Bebek değil yani :) 2 kilo vermiştim hamileliğimin başından beri. Hala aynıyım şimdilerde.

Kaşınmalar erken değil mi kızlar?
Yada bana oyle geliyor ;) evet canim kasintim oluyor benimde bir an once krem alip surmem lazim

ilk gebelikte daha çabuk oluyormuş kaşıntı
biz artık esneklik kazandık şiştik indik şişeceğiz:KK53:

bencede

o mide yanması ekşimesini hiç deme
gaviscon biraz rahatlatıyor
doktorum hiç bir zararı yok dedi kafana dik bir defada hepsini bile iç

ilkler ihtimali kuvvetlendiriyor

benimde karnım çıktı ama bebekmi göbekmi:KK53::KK48: bilemiyorum

maşallah
hoşgeldiniz

bencede

bence büyüktür
Kiz bende anlamadim gobek mi bebek mi bakalim ayin 3 de rendevumuz var kilo aldim mi almadim mi girecez . Belkide sisliktir ;)

Doktorum da lierac önerdi...şimdi 100 ml denemek için 65 tl ye aldım ama uzun süre gideceğini sanmıyorum göbüş büyüyünce :) araştırdım gerçekten kullananlar çok memnun kalmışlar inşallah bende hiç çatlamam...bu ay sadece akşam kullansan kafi dedi eczacı bende bundan sonra sabahları Bebek yağı kullanayım o Zaman...
Ben de lierac aldım.. Eczacı arkadasım onu önerdi.. Badem yağı kıllanma yapar diye okumuştum korktum o yüzden :110: ergenlikte hızlı kilo almaktan üst bacağımda zaten cok az çatlağım var bence çatır çatır çatlıcam ben :anneadayı::KK43:

bir beslenme uzmanı eşliğinde hamileliğini sürdürmeyi düşünen var mı kızlar?
benim aklımdan geçiyor ama tam karar veremedim henüz

catlama potansiyeli olan heryere surmek gerekiyor maalesef tek gobek olsa yine iyi.bacak diz arkalari,bacaklar,kalca,gogus :olamaz: bebek yaginida ozellikle dustan sonra mutlaka kullanin islak cildinize gercekten nemlenmedecok etkili oluyor bir de bol su icmek ise yariyor.anneye ceker diyorlar ya genelde bu beni korkutmustu cunku annecim baya catlamis zamaninda o yuzden cok tedbirli davranmistim bakalim bunda ne olacagiz.bu arada ozellikle son haftalarda catlayan kisi cogunlukta haberiniz olsun 35 haftadan itibaren ekstra bakim sart.son olarak asla kasimiyoruz :super:

evet canım varmış annemde hiç çatlak olmamış bişey sürmediği halde ama benim vücudum musait çatlamaya önlemimizi alalım

benim derim biraz esnek sanırım şimdiye kadar hiç çatlamam olmamıştı ama hamilelikte nasıl olcak bilemiyorum tabi.
bizim gelinimiz hamileyken ona baharatçıdan sabun gibi bi yag almıştım hatırlayamadım adını şimdi öğreneyim bi iyi gelmişmiydi.

Dün annemle gittik hamilelik taytı pantolunu ve üstüme de salaş tsortler aldım inşallah kızlar hamileliğimiz şeker gibi sorunsuz geçsin ve kolay doğumlar yapalım
2 haziran da ikili test için bide karaciğer enzimime tekrar bakılacak kan vercem inşallah normale döner değerim enginar salata tüketiyorum bol su içiyorum bakalım bu arada ikili test 1 hafta sonra mı çıkıyor sonucu?
yaa ben 3 hafta önce aldım pantolon diğerleri hiç olmuyo :skandal:
inşallah herşey normale döner sende rahat edersin :KK39:

bir beslenme uzmanı eşliğinde hamileliğini sürdürmeyi düşünen var mı kızlar?
benim aklımdan geçiyor ama tam karar veremedim henüz
Ben gidiyorum Canım ilk ogrendigimden beri kilo problemim var çünkü bulantilardan uygulayamadim ama tekrar gidicem bulantilarim hafifledi artık uygulayabilirim inş

şimdi sen fiyatları söyleyince bi inceledim netten de amma pahalıymış bunlar :işsiz:
mustela nette satış fiyatı 80 küsürlerde
bepanthol 52
lierac 86 tabi bunlar netten satış

biz en iyisi badem yağı kakao yağı falan kullanalım :silah:
yine hepimiz doktorumuza bi danisalim daha oncekinde en etkili en iyisi dedigimde lierac onermisti bakalim bu ne onerecek.hepimiz arastirir yazar bi karara variriz.bir de aldiginiz eczaci sabit olsun pazarlik yapin ben hep senden alcam dedim ve indirimli aliyordum.doguma kadar bir dogum parasi daha vermistim kremlere

Kızlar bu arada çatlaklar için bütün masaja gelen hastalarımın bana önerdiği bebe yagi oldu en etkikisiymis ve gerçekten hiç çatlakları yoktu diyebilirim ama düzenli uygulamak lazım

Back
X