- 11 Mayıs 2015
- 66
- 8
- 38
- 40
İnşallah cnm hayırlıysıyla hamile kalırız.Hayırlısıyla inşallah biz de bebeklerimizi kucağımıza alırız arkadaşlar bebek isteyenler beraber dertleşelim bakalım yıl sonuna kadar kimler ALLAH'IN izni ve hayrıyla hamile kalabilecek....
Allah büyüktür canım gerçekten mesafe şart.Ben de ağladım 2 çocuğu var komşumun ama kendimi uzak tutuyorum artık araya mesafe koydum haddinden fazla değer vermeyeceksin aslında iyi davranışı ve iyiliği bile hak edene yapmak lazım diye düşünüyorum ama böyle insanlar yüzünden de kötü de olmak istemiyorum ALLAH büyüktür veren de o alacak olan da Rabbim bizim de meleklerimizi bize gönderecektir zamanı gelince inşallah zaman kısadır ben de çok dua ediyorum birbirimize dua edelim ben yeni baharda bebeğimle hayaller kuruyorum
İnşaallah hamilesindir canım benim de 14-13 haziran arası olmam lazım şuan adetliyim zatenbat yakın olan varmı benim daha çok 6 haziran. inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz. hakıımızda hayırlısı olsun.
benim de 29 mayıs bat tarihim inşaAllah hepimiz olmayız da müjdeli haberleri alırızbat yakın olan varmı benim daha çok 6 haziran. inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz. hakıımızda hayırlısı olsun.
ay bu milleti anca haşlayacan o zaman ay ne cadı kadın derler ama sonra da susarlar hanım hanım durdukça çeneleri açılıyor kuzum sen sıkma canını kuzum hayırlısıyla hamiş olacağız hepimiz burada bebişlerimize hazırlıklarımızı konuşacağız inşallah müjdeleyeceğiz birbirimizi kim önce kim sonra kalır ama hepsine ayrı ayrı sevineceğim tüm kadınlar anneliği tadmalı tek çocuk da değil inşallah 2-3 tane olur da evlerimiz şenlenirdiCnm bende millete anlata anlata bunaldım artık. Yok ikinciyi niye yapmıyomuşum günah değilmiymiş kızıma e bi kardeşi olsaymış felan filan ama takmıyorum artık. Baştan olmuyo diyodum yine aynı cvpları alıyodum, şimdide istemiyorum diyorum kimseyide ilgilendirmez diyorum,çeneleri sussun diye.
ay inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım burada paylaşırsın ne güzel olur isimlerimizin altına bizde hamile takvimini koyabilecek miyiz hayırlısıylabenim de 29 mayıs bat tarihim inşaAllah hepimiz olmayız da müjdeli haberleri alırız
Amin Amin Amin... Ben de bıktım gerçekten artık muhabbetlerden tüm testlerim yapıldı herhangi bir problem yok ama resmen kısır muamelesi görüyor insan... ilaç mı öneren dersiniz, şunu yap bunu yap diyen mi herkes uzman herkes doktor ben senın yasındayken 2. doğmuştumlar, telefonla konustuklarım, akrabalarım,komşularım,arkadaşlarım herkessssin derdi ben oldum... 3 senelik evliyim kendi yalnızlığıma, evdeki sessizliğe mi üzüleyim yoksa milletin dediklerine mi bilemedimay bu milleti anca haşlayacan o zaman ay ne cadı kadın derler ama sonra da susarlar hanım hanım durdukça çeneleri açılıyor kuzum sen sıkma canını kuzum hayırlısıyla hamiş olacağız hepimiz burada bebişlerimize hazırlıklarımızı konuşacağız inşallah müjdeleyeceğiz birbirimizi kim önce kim sonra kalır ama hepsine ayrı ayrı sevineceğim tüm kadınlar anneliği tadmalı tek çocuk da değil inşallah 2-3 tane olur da evlerimiz şenlenirdi
Aminnnnnn Allah razı olsun hepimiz o takvimleri birer birer koyalım inşaAllahhhay inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım burada paylaşırsın ne güzel olur isimlerimizin altına bizde hamile takvimini koyabilecek miyiz hayırlısıyla
AMİN CANIM HAYIRLISIYLA İNŞAminnnnnn Allah razı olsun hepimiz o takvimleri birer birer koyalım inşaAllahhh
ahhh keşke olsa canım. daha yumurtlama olmadı. incir kürü yapıyorum bakalım nasipse inşallah olsun :)İnşaallah hamilesindir canım benim de 14-13 haziran arası olmam lazım şuan adetliyim zaten
ozaman ilk senden duyarız inşallah hayırlı haberi canım :) seninki daha erkenmişbenim de 29 mayıs bat tarihim inşaAllah hepimiz olmayız da müjdeli haberleri alırız
EVET İNŞAALLAH DUYARIZahhh keşke olsa canım. daha yumurtlama olmadı. incir kürü yapıyorum bakalım nasipse inşallah olsun :)
ozaman ilk senden duyarız inşallah hayırlı haberi canım :) seninki daha erkenmiş
Ben de inanıyorum burada hamişler çoğalacak hayırlısı ile bol bol dua arkadaşlarAllah razi olsun insaAllah arka arkaya mujdeli haberlerimizi veririz cok sagolun Rabbim o guzel gonlunuze gore versin insaAllah...
çok haklısın güzel düşünelim güzel olsun inşaAllah ... Ben de inanıyorum teker teker müjdelencez Allahın izniyle...Ben de inanıyorum burada hamişler çoğalacak hayırlısı ile bol bol dua arkadaşlar
İnanç umut sabır hepsi birleşince de çok tatlı haberler alacağızçok haklısın güzel düşünelim güzel olsun inşaAllah ... Ben de inanıyorum teker teker müjdelencez Allahın izniyle...
bende ümide çok inanıyorum kötü düşünüp çağırmayalım. ümit edelim olsun inşallah.İnanç umut sabır hepsi birleşince de çok tatlı haberler alacağız
güzel düşünelim hayırlısıyla da ALLAH nasip etsin arkadaşlar ay ay bakacağız hangi ay kim hamiş kalacakbende ümide çok inanıyorum kötü düşünüp çağırmayalım. ümit edelim olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?