Bi cogumuz ayni durumdayiz canimm nasip birazda o dediklerinin hepsini hatta kim ne diyosa deniyorumm :)Bir yil oldu benimde hep.aklımda 9 ay kalmis nasil geçti aylar anlamadim. Neredeyse tüm arkadaşlarım hamile kaldi ben ayni yerde sayıyorum.. Yok yataktan kalkmiyim yok şöyle uzanayim. Çok skildim ya.
Bi cogumuz ayni durumdayiz canimm nasip birazda o dediklerinin hepsini hatta kim ne diyosa deniyorumm :)
yumurtaları fazlalaştırıyor büyütüyorKlomen ne yapiyor canim
doktor mu veriyormuş o ilacıAynennnn... İnofolic içmeye baslicam. Onu kyllanip gebe kalanlar var
ilk kullanıyorum canım günde ikiIlk mi kullaniyosun canim klomeni gunde kac tane al dedii
Banada folidoce ve progestan verdi onlari kullaniyorum suanAynennnn... İnofolic içmeye baslicam. Onu kyllanip gebe kalanlar var
Minik igne batmalari olur kasiginda yumurtalarin buyudugunu anlayabilirsinn ben doktoruma sagda buyudu diyodumm guluyoduu evet sagda olmuss flann nedense solda hic buyumedi ilk igne kullandim 5 gunn sagda ve solda bi tane oldu :) dedim ikisinde de varribuyudugunu anlayabilirsinn nıyorum canım günde iki
hadi ya anlaşılıyor mu öyleMinik igne batmalari olur kasiginda yumurtalarin buyudugunu anlayabilirsinn ben doktoruma sagda buyudu diyodumm guluyoduu evet sagda olmuss flann nedense solda hic buyumedi ilk igne kullandim 5 gunn sagda ve solda bi tane oldu :) dedim ikisinde de varr
Evet canim kullanmaya basla yumurta olusmaya baslarsa igne batmasi gibi hissediceksinnhadi ya anlaşılıyor mu öyle
Onu duyması bile heyecan verici canım senin kullandığım haplar ne içinEvet canim kullanmaya basla yumurta olusmaya baslarsa igne batmasi gibi hissediceksinn
Qfolidoce folik asti canimm gebelik dusunenlere veriyolar gebe olanlarada b12 flan varicinde progestan da rahim duvarin inceyse ona destek olsun diye bebek olursa onunla besleniyo ya tutunmak icin gumuluyo icine uygun kalinliga gelmesi lazimm ve dusuk olmasin gebe kalirsan diyeOnu duyması bile heyecan verici canım senin kullandığım haplar ne için
b12 kullanıyor musun canımQfolidoce folik asti canimm gebelik dusunenlere veriyolar gebe olanlarada b12 flan varicinde progestan da rahim duvarin inceyse ona destek olsun diye bebek olursa onunla besleniyo ya tutunmak icin gumuluyo icine uygun kalinliga gelmesi lazimm ve dusuk olmasin gebe kalirsan diye
Ayri olarak degil canimm folidocenin icinde folik asit ve b12 var minicik bi hap renkli toplu igneler varya onun basi kadar :)b12 kullanıyor musun canım
b12nin hamileliğe etkisi var mıAyri olarak degil canimm folidocenin icinde folik asit ve b12 var minicik bi hap renkli toplu igneler varya onun basi kadar :)
Tekbasina diyosan bilmiyorum canimmb12nin hamileliğe etkisi var mı
klomenle birlikte b12 de içsem mi diye düşündüm ama doktora sormadan kullanmayayım bakalım pazartesi yumurtalarıma bakınca ne kadar büyümüş olacak acaba çok merak ediyorumTekbasina diyosan bilmiyorum canimm
10 12 mm civarinda olur eger olusursa cnm. Ilac olarak alma haftada 1 balik ye canim o daha faydali folik asitin icindeki yetiyo zaten kendin sakin bisi kullanma doktora sormadannklomenle birlikte b12 de içsem mi diye düşündüm ama doktora sormadan kullanmayayım bakalım pazartesi yumurtalarıma bakınca ne kadar büyümüş olacak acaba çok merak ediyorum
evet haklısın10 12 mm civarinda olur eger olusursa cnm. Ilac olarak alma haftada 1 balik ye canim o daha faydali folik asitin icindeki yetiyo zaten kendin sakin bisi kullanma doktora sormadann
canım ben dr a sordum kullanabilirsin dedi. aslında istediğim ilaç inofolic combi ydı ama piyasada yokmuş o nu bulamadım.doktor mu veriyormuş o ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?