2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

olcaaay

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.357
1.498
658
Merhaba arkadaşlar 2014 kasım ayında kürtaj oldum ve yeni bebek çalışmasına 2016 Ocak ayında başlamayı düşünüyorum. O zamana kadar para biriktirmek istiyorum. Buradan beraberce 2016 yılı için hazırlıklarımızı paylaşabiliriz.

Canım verende Allah alanda Allah. Her şerde bir hayır vardır merak etme geçecek

düşüğün sebebi neydi? Bende çok üzüldüm ama Allah beterinden korusun

Once kese kucuk dendi sonra herşey yolunda dedi doktor ama bir hafta sonra kalbi durmus simdi arastirmak istiyorum sebebini neden ikinci kez yasayayim ki bu durumu ama ben nazara cok inaniyorum nazar degdi kucugume kem gozluler dolu etrafim

Devlet hastaneleri ilk düşükte test yapmıyorlar sanırım özelde baktırabilirsin. Bende araştırmaya çalıştım ama özelde çok pahalı doktorlar hep ilk gebelikte olur bebek sağlıksız olduğu için düşmüştür dediler. Doğal bir şey dediler. Bende araştırmadan hamile kalmak istemiyordum ama elimden bir şey gelmiyor.ocak ayında kısmetse deneyeceğim allah gönlümüze göre verir inşallah

ben de 2-3 ay sonra falan düşünüyorum canan karatayın kitabını aldım doğumda ve gebelikte beslenme kitabını aldım istyerseniz siz de okuyun 6 ay önce kendinizi hazırlayın diyor

Gebelik süreci, doğum ve sonrasında hastanelerimiz Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanlarımızca sizlere en iyi hizmeti vermek için anne adaylarımızı bekliyoruz.

Aslında bende biliyorum önceden hazırlamak lazım ben sigara da içiyorum 3 ay kala bırakmayı düşünüyorum ama beslenmem çok kötü onu napcam bilemedim

ben de ufaktan hazırlanayım diyorum işte hem bişiler öğremneyim hem kilo verim hem de cok nadır de olsa sigara içiyorum onu bırakırım

inşallah. benimde beslenme ve sigara olayı halletmem lazım. Onun dışında sorun yok gibi gözüküyor. Senin düşüğün filan var mı yoksa ilk defa mı deneyeceksin

inşallah canım Allah eksiksiz noksansız kucağına almayı nasip etsin

Back
X