Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar 2014 kasım ayında kürtaj oldum ve yeni bebek çalışmasına 2016 Ocak ayında başlamayı düşünüyorum. O zamana kadar para biriktirmek istiyorum. Buradan beraberce 2016 yılı için hazırlıklarımızı paylaşabiliriz.
Once kese kucuk dendi sonra herşey yolunda dedi doktor ama bir hafta sonra kalbi durmus simdi arastirmak istiyorum sebebini neden ikinci kez yasayayim ki bu durumu ama ben nazara cok inaniyorum nazar degdi kucugume kem gozluler dolu etrafim
Devlet hastaneleri ilk düşükte test yapmıyorlar sanırım özelde baktırabilirsin. Bende araştırmaya çalıştım ama özelde çok pahalı doktorlar hep ilk gebelikte olur bebek sağlıksız olduğu için düşmüştür dediler. Doğal bir şey dediler. Bende araştırmadan hamile kalmak istemiyordum ama elimden bir şey gelmiyor.ocak ayında kısmetse deneyeceğim allah gönlümüze göre verir inşallah
ben de 2-3 ay sonra falan düşünüyorum canan karatayın kitabını aldım doğumda ve gebelikte beslenme kitabını aldım istyerseniz siz de okuyun 6 ay önce kendinizi hazırlayın diyor
Gebelik süreci, doğum ve sonrasında hastanelerimiz Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanlarımızca sizlere en iyi hizmeti vermek için anne adaylarımızı bekliyoruz.
inşallah. benimde beslenme ve sigara olayı halletmem lazım. Onun dışında sorun yok gibi gözüküyor. Senin düşüğün filan var mı yoksa ilk defa mı deneyeceksin