2016' da yumurtalama döneminde hamile kalmak isteyenler

bnmkısı erkek meselaa

Mrb hanimlar hamile kalmak istiyorum ama esimin sperm hareketleri yavas yaklasik 8 aydir olmuyo bi kizim var oda uzun sürmüştü enson keci boynuzu kuru ve pekmezi kullanarak olmuştu . Bu defa da kullandik ama ise yaramadi sizce ne yapmaliyim. Ve birde erkek olsun istiyorum hangi gunler yapilmali adetin 16.gununden sonra yapilmali diye duymustum acaba dogrumu?

Yeni
Canlar bende 3,5 yıllık evliyim hiç korunmadık ve hamile kalamadım yarın yeni dr yeni ümitler allah herkesin yardımcısı olsun. Bu arada bilenler yazsın lütfen Samsun Med. Park Muhterem Akdeniz hakkında bilgisi olan var mı

Mrb yumurtlama tarihini nasil ayarliyorsunuz adetin kacinci günü

adetin kac gün sürüyorsa onun üzerinden yapılmalı

amin allah seninde gönlündekini versin

28 gün sürenlerin yumurtlaması 14 cü gün oluyor ama tam emin olmak için test kullanmanı tavsiye ederim

Testi bilmiyordum bugün bulabilsem alacam eger yarina kalirsa 14.günde teste baslasam bi sikinti olurmu hesaplamada
cnm eczanelerde bulabilirsin ama cok pahalıya geliyor pakette 5 tane oluyor ve 25 tl ama internetten alırsan ben 40 ovulasyon 10 gebelik testini 40 tl ye aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…