bnmkısı erkek meselaacevap verdiğiniz için teşekkürler birde bende ovulasyon kullandım sadece cift cizgiyi gördüğüm gece oldu tek yani erkek istiyordum allah nasip ederse tabii sanırım erken olmuş burdan okuduğum kadarıyla ertesi gecede olması lazımmış ama kısmet diyorum gerci hamile kalmışmıyım onuda bilmiyorum erkek olma ihtimali varmıdır yinede birde yaptığım test 1 gün öncesi tek cizgi 1 gün sonrasıda tek cizgi sadece 1 gün cift cizgi vardı tekrar teşekkür ederim cevap için
allah bağişlasın sana sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sana ve tüm bebek isteyenlerbnmkısı erkek meselaa
Evet baya puff noktasi var benim esim bu konuda cok bilgili ve bi o kadarda hassas bilimsel olarak desiyor arastiriyor ben dinliyiciyim burda cok sayfa var orda da herkes ayni sorulari farkli cumlelerle konusuyorlar ben kutuphanede arastirma yapip bilgiler ediniyorum ama gercekten bilimsel olarak yumurtalama doneminde hamile kalanlarik yuzde 90 erkek oluyor bence sende bi arastir ama tabiki oncesi ve sonrasida var :)
adetin kac gün sürüyorsa onun üzerinden yapılmalıMrb hanimlar hamile kalmak istiyorum ama esimin sperm hareketleri yavas yaklasik 8 aydir olmuyo bi kizim var oda uzun sürmüştü enson keci boynuzu kuru ve pekmezi kullanarak olmuştu . Bu defa da kullandik ama ise yaramadi sizce ne yapmaliyim. Ve birde erkek olsun istiyorum hangi gunler yapilmali adetin 16.gununden sonra yapilmali diye duymustum acaba dogrumu?
adetlerin kac günde bir oluyor onu söyleyebilirmisinMrb yumurtlama tarihini nasil ayarliyorsunuz adetin kacinci günü
adetin kac gün sürüyorsa onun üzerinden yapılmalı
amin allah seninde gönlündekini versinYeni
Canlar bende 3,5 yıllık evliyim hiç korunmadık ve hamile kalamadım yarın yeni dr yeni ümitler allah herkesin yardımcısı olsun. Bu arada bilenler yazsın lütfen Samsun Med. Park Muhterem Akdeniz hakkında bilgisi olan var mı
adetlerin kac günde bir oluyor onu söyleyebilirmisin
o değil 2 adet arası kac günYa benim 8 gün suruyo kacinci gun yumurtlama günü okuyo normalde
28 ise 10nu günden başlamalısımn test yapmaya28 günde bir canim
test kullanıyormusun ovulasyon testi28 ise 10nu günden başlamalısımn test yapmaya
test kullanıyormusun ovulasyon testi
şimdi erkende olabilir gecte olabilir test içinBugun 13.günüm bugun teste baslasam olurmu
28 gün sürenlerin yumurtlaması 14 cü gün oluyor ama tam emin olmak için test kullanmanı tavsiye ederim
cnm eczanelerde bulabilirsin ama cok pahalıya geliyor pakette 5 tane oluyor ve 25 tl ama internetten alırsan ben 40 ovulasyon 10 gebelik testini 40 tl ye aldımTesti bilmiyordum bugün bulabilsem alacam eger yarina kalirsa 14.günde teste baslasam bi sikinti olurmu hesaplamada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?