2016' da yumurtalama döneminde hamile kalmak isteyenler

Tsk canim bulamaz isem artik önümüzdeki aya kalacak hayirlisi olsun
yok değilim bende hamile kalmaya calışıyorum bencede diğer aya bırak testi mutlaka al yumurtlama gününü bulursun

Hayirlisi ile isteyen herkese rabbim tez zamanda versin . Gerci benim bi tanem var şükürler olsun 31 yasindayim gec olmadan ikinci de olsun esiminde sikintili olunca yas ilerlerse olmayacagindan korkuyorum

Hayirlisi ile isteyen herkese rabbim tez zamanda versin . Gerci benim bi tanem var şükürler olsun 31 yasindayim gec olmadan ikinci de olsun esiminde sikintili olunca yas ilerlerse olmayacagindan korkuyorum
cnm benimde 2 kızım var yaşım 38 en büyüğü 13 gircek küçüğüm 2 bucuk allah cümlemizinkini ve benimkileride bana bağişlasın onlar sorunsuz oldu şimdide eğer allah nasip ederse bir oğlum olsun istiyorum

Ins canim bende oglum olsun istiyorum bekleyelim bakalim ne olacak

allahın izni ile olur inşalah ama dediğim testleri araştır ben laboquick kullanıyorum onu al istersen ve 10 cu günden başla kullanmaya mesela ben 30 günde bir adet oluyorum benim 16 gün olması lazım ama testler 14 veya 15 çi gün pozitif oluyor

Mutlaka alacam esimle görüştüm burdaki eczanelerde bulamadi int alacam artik
Ama diyorsunki buay alsamda ise yaramaz keske bi kac gun once ogrense idim biraz sabirsisizmda

Mutlaka alacam esimle görüştüm burdaki eczanelerde bulamadi int alacam artik
Ama diyorsunki buay alsamda ise yaramaz keske bi kac gun once ogrense idim biraz sabirsisizmda
işe yarayıp yaramıyacağından tam emin değilim yumurtlaman olmuşta olabilir olmamışta olabilir eczanedekilerde yatmez yumurtlamayı yakaladığında günde 3 tane yaptığımı biliyorum cizginin acılması lazım

süper anneler 2011 topiğini oku ordan cok şey öğrenirsin

Nasil yani acilma rengimi degisiyo bana tam anlatirsan ona göre yanlış lik yapmiyim hic bilgim yok onunla ilgili

Nasil yani acilma rengimi degisiyo bana tam anlatirsan ona göre yanlış lik yapmiyim hic bilgim yok onunla ilgili
şimdi bu test gebeklik testi gibi sabah ilk idrarla değil sonraki idrar olacak ama sıvı tüketmemen lazım 3 saat kadar özellikle meyve suyu içmeyeceksin testi yapacaksın taki hamilelik testlerinde olduğu gibi ikinci cizgizi aynı kuyulukta olacak koyu cizgiyi yakaladıktan sonra 3 veya 4 saat arayla tekrar yaparsan tam yumurtanın catladığında cizgi silikleşiyor ve birliktelik olursa yüzde 80 gibi erkek bebeğe gebe kalınıyor muş okuduğum kadarıyla buralardan

Cok tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…