cnm eczanelerde bulabilirsin ama cok pahalıya geliyor pakette 5 tane oluyor ve 25 tl ama internetten alırsan ben 40 ovulasyon 10 gebelik testini 40 tl ye aldım
yok değilim bende hamile kalmaya calışıyorumTsk canim bulamaz isem artik önümüzdeki aya kalacak hayirlisi olsun
Sen hamilemisin
Tsk canim bulamaz isem artik önümüzdeki aya kalacak hayirlisi olsun
yok değilim bende hamile kalmaya calışıyorumbencede diğer aya bırak testi mutlaka al yumurtlama gününü bulursun
cnm benimde 2 kızım var yaşım 38 en büyüğü 13 gircek küçüğüm 2 bucuk allah cümlemizinkini ve benimkileride bana bağişlasın onlar sorunsuz oldu şimdide eğer allah nasip ederse bir oğlum olsun istiyorumHayirlisi ile isteyen herkese rabbim tez zamanda versin . Gerci benim bi tanem var şükürler olsun 31 yasindayim gec olmadan ikinci de olsun esiminde sikintili olunca yas ilerlerse olmayacagindan korkuyorum
cnm benimde 2 kızım var yaşım 38 en büyüğü 13 gircek küçüğüm 2 bucuk allah cümlemizinkini ve benimkileride bana bağişlasın onlar sorunsuz oldu şimdide eğer allah nasip ederse bir oğlum olsun istiyorum
amin allah herkesin gönlüne göre versin hiç bi kadının kuçağını boş bırakmasınIns canim bende oglum olsun istiyorum bekleyelim bakalim ne olacak
allahın izni ile olur inşalah ama dediğim testleri araştır ben laboquick kullanıyorum onu al istersen ve 10 cu günden başla kullanmaya mesela ben 30 günde bir adet oluyorum benim 16 gün olması lazım ama testler 14 veya 15 çi gün pozitif oluyor
amin allah herkesin gönlüne göre versin hiç bi kadının kuçağını boş bırakmasın
işe yarayıp yaramıyacağından tam emin değilim yumurtlaman olmuşta olabilir olmamışta olabilir eczanedekilerde yatmez yumurtlamayı yakaladığında günde 3 tane yaptığımı biliyorum cizginin acılması lazımMutlaka alacam esimle görüştüm burdaki eczanelerde bulamadi int alacam artik
Ama diyorsunki buay alsamda ise yaramaz keske bi kac gun once ogrense idim biraz sabirsisizmda
işe yarayıp yaramıyacağından tam emin değilim yumurtlaman olmuşta olabilir olmamışta olabilir eczanedekilerde yatmez yumurtlamayı yakaladığında günde 3 tane yaptığımı biliyorum cizginin acılması lazım
şimdi bu test gebeklik testi gibi sabah ilk idrarla değil sonraki idrar olacak ama sıvı tüketmemen lazım 3 saat kadar özellikle meyve suyu içmeyeceksin testi yapacaksın taki hamilelik testlerinde olduğu gibi ikinci cizgizi aynı kuyulukta olacak koyu cizgiyi yakaladıktan sonra 3 veya 4 saat arayla tekrar yaparsan tam yumurtanın catladığında cizgi silikleşiyor ve birliktelik olursa yüzde 80 gibi erkek bebeğe gebe kalınıyor muş okuduğum kadarıyla buralardanNasil yani acilma rengimi degisiyo bana tam anlatirsan ona göre yanlış lik yapmiyim hic bilgim yok onunla ilgili
şimdi bu test gebeklik testi gibi sabah ilk idrarla değil sonraki idrar olacak ama sıvı tüketmemen lazım 3 saat kadar özellikle meyve suyu içmeyeceksin testi yapacaksın taki hamilelik testlerinde olduğu gibi ikinci cizgizi aynı kuyulukta olacak koyu cizgiyi yakaladıktan sonra 3 veya 4 saat arayla tekrar yaparsan tam yumurtanın catladığında cizgi silikleşiyor ve birliktelik olursa yüzde 80 gibi erkek bebeğe gebe kalınıyor muş okuduğum kadarıyla buralardan
rica ederim haberleşiriz ama süper anneler topiğini oku tavsiye ederim neler varmış diyeceksinizCok tsk ederim
Tamam canim mutlaka grsrica ederim haberleşiriz ama süper anneler topiğini oku tavsiye ederim neler varmış diyeceksiniz
Hayırlı olsun canım. Belirtilerin ne oldu peki?Bugün doktora gittim ve 3 haftalık hamile olduğumu öğrendimancak folik asit kullanımının bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum.Hemen başladım ama tedirgin de olmadım değil...
ne yaptın cnm test aldınmıTamam canim mutlaka grs
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/46277337/ birde bu linkteyiz gel istersen burayaTamam canim mutlaka grs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?