- 22 Temmuz 2015
- 1.275
- 1.066
- 53
- 40
HoşgeldinBeni de listeye ekleyebilir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşgeldinBeni de listeye ekleyebilir misiniz?
Olmasın zaten ben bebeğimi ismiyle kızım diye sevmeye başladım millet içime kuşkuyu düşürdü doktorun net olmaması mesela doktor sana %95 kız demiş bende şöyle oldu kız Bebek sesi oran vermedi bende kesin kız demi dedim alışveriş yapacam çıkıntı yok demişti çıkıntı yok diyene kadar evet kız Bebek demedi yaa olasılık gibi konusunca millette bu Nasıl doktor diye başımın Eti'ni yediler umarım bu yanılma payı bende olmaz diyorum ne deyimbana da %95 kız demişti demek ki her zaman bi yanılma payı var ama düşük olasılık bence sürpriz olur yani nadiren yanılıyorlar istersen 10 gün daha bekle o zaman bir daha teyit ettirirsin ben beklemedim aldım birşeyler erkek olursa da giydiririm pembişleri:)
Bilgileri verirsen cnm eklerimBeni de listeye ekleyebilir misiniz?
önemli olan doktora güvenmen, öyle küçük şeyleri kafana takma, herkez farklı şeyler söyleyebilir, ama doktor senin. başkalarına kulakverme yaa. bana da çok şey diyorlar, ayy neden iki doktora gidiyorsun, devlete nasıl güveniyorsun, özeldeki doktorun doğum yaptırmıyor neden gidiyorsun.... ama ben doktorlarımın her ikisine güveniyorum. mesele burda yalnız bir özel muayinehane var, bayanların %80i o doktora gidiyor, ben de gittim ama beğenmedim bana güven vermedi, napabilirim.. her kesin duyguları farklı, önemli olan sen ne düşünüyorsun doktorun hakkında.Olmasın zaten ben bebeğimi ismiyle kızım diye sevmeye başladım millet içime kuşkuyu düşürdü doktorun net olmaması mesela doktor sana %95 kız demiş bende şöyle oldu kız Bebek sesi oran vermedi bende kesin kız demi dedim alışveriş yapacam çıkıntı yok demişti çıkıntı yok diyene kadar evet kız Bebek demedi yaa olasılık gibi konusunca millette bu Nasıl doktor diye başımın Eti'ni yediler umarım bu yanılma payı bende olmaz diyorum ne deyim
Ya doktorum Can'a yakın ama şöyle bir durum var hatırlarsan 13 haftalıkken yorum yapmıştım doktorum bana benek sırtını gösterdiği için kız ? Demişti yani doktor göstermediği için kız diyemez ki şuda ayrı bi olay ne hissediyorsun dersen evet hep erkek hissettim ama yanılma olacağını sanmıyorum ama üç kişi bir laf söyleyince Kuşkaya düşüyor mayısın 30 unda 4 boyutlu taramaya girecem o Zaman yanılma asla olmaz zaten beklerim bir ay daha öyle başlarım alışverişe yapacak birşey yok ben kızım diye seviyorumönemli olan doktora güvenmen, öyle küçük şeyleri kafana takma, herkez farklı şeyler söyleyebilir, ama doktor senin. başkalarına kulakverme yaa. bana da çok şey diyorlar, ayy neden iki doktora gidiyorsun, devlete nasıl güveniyorsun, özeldeki doktorun doğum yaptırmıyor neden gidiyorsun.... ama ben doktorlarımın her ikisine güveniyorum. mesele burda yalnız bir özel muayinehane var, bayanların %80i o doktora gidiyor, ben de gittim ama beğenmedim bana güven vermedi, napabilirim.. her kesin duyguları farklı, önemli olan sen ne düşünüyorsun doktorun hakkında.
Evet yaa çok farklı birşey hep erkek hissetmiştim belirtilerde öyleydi ama cinsiyeti bilmek çok güzel birşey bj arada biz bugün videoya aldık izleyip duruyor el salladı bana bebeğim birazdan resim atarım parmağını ağzına almış durumdaydı bi ara kurban olurum onu yaradana harika birşey Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizleridw hayırlı kucağımıza almayı nasip etsin
Ayrıca yaşım da 31 oldu![]()
Sizlerde atın kıZlar doktordan sonra ultrason resimlerinizi
Bizimki hic bishey hisetmiyor. Ben erkek hisediyorum. Bi karnim sivri, ondan herkez erkek diyor. Bakalim hayirlisi inshallah. Erkek isminde karar verdik ama kiza bi turlu karar veremiyoruz![]()
önemli olan doktora güvenmen, öyle küçük şeyleri kafana takma, herkez farklı şeyler söyleyebilir, ama doktor senin. başkalarına kulakverme yaa. bana da çok şey diyorlar, ayy neden iki doktora gidiyorsun, devlete nasıl güveniyorsun, özeldeki doktorun doğum yaptırmıyor neden gidiyorsun.... ama ben doktorlarımın her ikisine güveniyorum. mesele burda yalnız bir özel muayinehane var, bayanların %80i o doktora gidiyor, ben de gittim ama beğenmedim bana güven vermedi, napabilirim.. her kesin duyguları farklı, önemli olan sen ne düşünüyorsun doktorun hakkında.
Ya doktorum Can'a yakın ama şöyle bir durum var hatırlarsan 13 haftalıkken yorum yapmıştım doktorum bana benek sırtını gösterdiği için kız ? Demişti yani doktor göstermediği için kız diyemez ki şuda ayrı bi olay ne hissediyorsun dersen evet hep erkek hissettim ama yanılma olacağını sanmıyorum ama üç kişi bir laf söyleyince Kuşkaya düşüyor mayısın 30 unda 4 boyutlu taramaya girecem o Zaman yanılma asla olmaz zaten beklerim bir ay daha öyle başlarım alışverişe yapacak birşey yok ben kızım diye seviyorum![]()
Aynen biz de videoya çektik izliyoruz öyle. Bizimki sadece yatıyor ama yaaa hiç hareket yok.
Aaaa rütbelin var canım burda 1 ay sonra 32yim5 senede bi çocuğu anca yapabildim.
Ben atacaktım ama geçen hafta gittiğimizde doktor vermedi bizde istemeyi unuttuk. Gelecek hafta gidicez devlete ordan isticem o zaman atarım :)
Rabbim gönlünüze göre versin inş.
Bizde de kız ismi hazırdı, erkek ismi biraz sürüncemedeydi. Şimdi bi erkek isminde karar aldık gibi ama anlamını ne zaman söylesem beni bi gülme tutuyor.Değiştirirsem sırf bu yüzden değiştiririm. Yoksa isim hoşuma gidiyor.
Büyük ayı takım yıldızındaki en küçük yıldız nedir arkadaş ya
Aynen ya önemli olan doktora güvenmek. Ben özele gitmiyorum. İkisi de devlet. Biri fakülte diğeri kadın doğum hastanesi. Kadın doğumdaki doktor birazcık suratsız ama nedense ayrı bi güveniyorum o doktora da. Ki burda iyi doktor diyorlar. Önemli olan frekansların tutması. Nice iyi denilen doktora bi kanım ısınamıyor benim.
Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inş.
T harfi ile başlayan site hangisi site ismi verebiliyorsun Can'ım dün bende jokere bakmıştım 1000 elden aşığı araba yok 5 parça atlet 89 tl benim marka takıntım vardır gözlük çantada saatte ama kıyafette ayakkabıda yok beğendiğim olsun yeterki veririm parayı oda ayrı bi olay ama aynen dediğin gibi çocuk anında büyüyor ben zaten küçük kıyafet çok almayı düşünmüyorum yazık günahCanım bence doktorun biraz kendini ifade edemiyor.
Doktorlar kemiklerinden bile bebeğin cinsiyetini bilir diyorlar. Bi de doktorların da onca hasta görmesinden kendilerinin belirlediği istatistikleri oluyor.
Rabbim hayırlısını versin evladın inş. Sen şu an alışveriş yapacaksan kremli grili kahveli şeyler al. 10 gün sonra kesinleşir inş.
Kızlar bu arada T ile başlayan şu internet alışveriş sitesinde chicco ve mothercare ürünleri indirime girmiş. Mothercare e özellikle güveniyorum ama chicco da almak istediğime uygun ürünler vardı. Alayım dedim 4 parça ürün attım sepete 180 lira çıktıof dedim çocuk en fazla 3 ay giycek ve 180 lira
Alabilecek durumda olan vardır tek kelime lafım yok ama bana fazla geldi. Beni sanırım H&M paklıcak. Gidim takılim oralarda.
Ayrıca carters ın ürünlerini yani renklerini modellerini filan acayip beğeniyorum ama çoooook pahalı o da yaaaanedir bu el kadar şeyler yaaa. En fazla 6 ay giycekler 100 lira para yaaa
Hadi hayırlısı erkek bekliyorum benEvet canım yarın 13:30da randevum var.![]()
Hadi hayırlısı erkek bekliyorum ben![]()
Sen veBenimde hissim o yönde :) Ama kızımda olursa ççook mutlu olurum, eşim kız istiyor zaten :)
T harfi ile başlayan site hangisi site ismi verebiliyorsun Can'ım dün bende jokere bakmıştım 1000 elden aşığı araba yok 5 parça atlet 89 tl benim marka takıntım vardır gözlük çantada saatte ama kıyafette ayakkabıda yok beğendiğim olsun yeterki veririm parayı oda ayrı bi olay ama aynen dediğin gibi çocuk anında büyüyor ben zaten küçük kıyafet çok almayı düşünmüyorum yazık günah
Benimde hissim o yönde :) Ama kızımda olursa ççook mutlu olurum, eşim kız istiyor zaten :)
Trendyol canım
Mothercare den alışveriş yaptım şimdi. Atıyım mı resimlerini?
Çok yakın bi arkadaşım var onun namına aldım. Benden de bişeyleri olsun teyzesinden dersin giydirirsin demişti. Aldım şimdi ben de teyzesi de çook beğendi
Bi araba beğendim ben 2100 lira ortalama yaaaa, eşim deliriyo, ben de diyorum çok mu uçuyorum. Beğendiğim bebek bakım çantası da 210 liratamam ben çok uçuyorum sustum usulca gidiyorum buralarda
Hadi hayırlı haberlerle git gel inş. Bakalım ne dicek doktor![]()
Trendyol canım
Mothercare den alışveriş yaptım şimdi. Atıyım mı resimlerini?
Çok yakın bi arkadaşım var onun namına aldım. Benden de bişeyleri olsun teyzesinden dersin giydirirsin demişti. Aldım şimdi ben de teyzesi de çook beğendi
Bi araba beğendim ben 2100 lira ortalama yaaaa, eşim deliriyo, ben de diyorum çok mu uçuyorum. Beğendiğim bebek bakım çantası da 210 liratamam ben çok uçuyorum sustum usulca gidiyorum buralardan
Hadi hayırlı haberlerle git gel inş. Bakalım ne dicek doktor![]()