-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Gordum ama gezmedım o bolumu canım :) tabıkı ne olacak sankı besıgın bır tarafında varsa cızık dıger tarafını cevırır ınsan :)
sen kızını salladın mı ?
Internette sallanmayan besık alanların genelınde pısmanlık okudum buraya yazdıktan sonra :/

Benim kızım uyurken bazen kendi uyuyor beşikte, bazen ayakta sallanmak istiyor. Ben hem mobilya beşiğini hemde park yatağını sallanır aldım ama nerdeyse hiç kullanmadım. Bizimki sallanmayı çok sevmiyor.

Gidip gidip geliyorum :/ ya ihtiyac duyarsam diye

Ne düşündüğüne bağlı, eğerki çift beşik düşünüyorsan, odasına sabit karyola al. Yatak odasına yanına daha küçük sallanan portatif bişey al. Ama tek alacaksan sallanan karyola al derim. Eğer senin bebiş sallanmayı severse bu defada zorlanırsın. Sonradan bi daha masraf bi daha beşik bak al.

image.webp
image.webp
image.webp
MutluBulut_ MutluBulut_ ebebekte sallanabilir mobilya beşikler var, fiyatlarıda uygun, bakabilirsin bence, ikeadaki gibi ilki.

Yada uygun bulursan pembe gibi olanlardan odana alırsın, bütün odalarda yanında kullanırsın.

Eki Görüntüle 1852966 Eki Görüntüle 1852967 Eki Görüntüle 1852968 MutluBulut_ MutluBulut_ ebebekte sallanabilir mobilya beşikler var, fiyatlarıda uygun, bakabilirsin bence, ikeadaki gibi ilki.

Yada uygun bulursan pembe gibi olanlardan odana alırsın, bütün odalarda yanında kullanırsın.
1. Beşik kullanışlı olur mu acaba ya biz de bayramdan sonra alalım diyoruz ama karar veremiyorum bi de evidea sitesinde gördüm ama nasıl olur acaba kararsızlık kötü ya :(

1. Beşik kullanışlı olur mu acaba ya biz de bayramdan sonra alalım diyoruz ama karar veremiyorum bi de evidea sitesinde gördüm ama nasıl olur acaba kararsızlık kötü ya :KK43:

Beşiklerin boyutları hemen hemen aynı oluyor, ama önemli olan derinlik. Bu beşikleri birebir görmedim sadece ebebek sayfasına bakarken uygun ve sallanır olduğu için ekledim canım. Ama çift kademeli diye yazıyordu özelliklerinde. O önemli, çünkü hemencecik ayaklanıp beşikten sarkmaya başlıyorlar, tehlikeli oluyor. Altında çok çekmece olan beşikler genelde derin olmuyor, fotoda yada mağazada derin gibi görünse de içine birde yatak koyulunca yükseliyor. Birebir bakıp, yatak koyup, mümkünse yanınızda yada mağazada bir bebek varsa içine koyup denemek lazım.

Günaydın kızlar 2. doz tetenoz aşısını.bi kaç gün geç vurulsam sorun olur.mu acaba

Günaydın annişler

Günaydını hemen yazayım dedim yine işim var çünkü.
Yün yastıklarımı yıkıyorum bikaç gün sürer gibi

Kızlar yıne benden sıze bır soru gelıyor:p
Asla aklımda yoktu mutlaka sallanan besık alırım dıyordum ama..
Sımdı sıze soruyorum. Ikeanın sallanmayan besıklerı hakkında dusuncenız nedır? cevrenızde kullanan var mı ? Kalıte olarak ıkea nasıl kac yasına kadar yatarkı olculer 60*120 malum.
Hala sallanan besık olsa dıyorum ama. Ikeadakı bu besıkte 20 kıloymus odadan odaya gecırmek kolay olur dıye dusunuyorum. Hanı tek bır besık alıp ılk 6 ay yanımızda sonrası odasında :KK51: ahh bu kararsızlıgım :KK45:ben su odayı hayırlısıyla tamamlarsam bır oh cekıcem ama en azından oda yapmaya karar verdık buda bırsey degıl mı :süslü:
Bırde kullanıp ısımız bıttıkten sonra sokup kalıdrmak daha kolay olur gıbı geldı ama dayanıksız mobılya ıse cop olur zaten :/

Canım bu soru yine aslında çok kişisel.
Sallanan beşik benim hiç aklımdan geçmedi mesela. Nedeni bilmiyorum ama öyle
Ayrıca kolik olan bebeklerin büyük bir yüzdesini sezeryan olan annelerde gördüm. Kolik bebeğin sallanmaya mı ihtiyacı vardır yoksa anne kucağının sıcaklığına mı? Onu da hiç evlat sahibi olamadığım için bilmiyorum
Ben dediğim gibi beşiği ilk zamanlar yatak odasına koyucam sonra kısmet olursa odasına geçiricem.
Demir karyolalarında katlanıp kaldırılabilme özelliği var ama görüntülerini sevemedim ben

Ha bütün herşey normal giderde ona rağmen sancılı bir çocuğum olursa sanırım sallanan ana kucakları var ya onlardan alırım

ıyı canım hem yuruyus yapmıs olursun :KK54:
ınsallah ıstedıgın gıbı olur hersey :KK68:
aa oyle mı :KK68: tek besık mı alacaksın sende ? sallanmama ısı senınde aklını kurcaladı mı hıc ?
Evet ıste o paketlenmesı guzel kendı dolabımızın ustune sıgar mı bılmıyorum ama sankı yatagın altına bıle gırer gıbı :KK51: dolapta aldın mı oradan ? bırde cok sordum ama yatagıda mı oradan aldın ayrı mı aldın

Yatağı Kraft ın yataş visko idi yanılmıyorsam onu almayı düşünüyorum. Hakkındaki yorumlar güzeldi. Yatakta indirim olur mu bilmiyorum ama takip ediyorum öyleee

Cok sag ol cnm benim, şimdi kendime geliyorum, sakinleştim artık, ben hemen hızlı tepki veriyorum... 2 hafta önce devleyte detaylıda sorun yok dedi. Ama az sürdü müayine. Suyum da normaldı, inşallah su kendiliğinden normala döner. Yarın da bakalım ne söyleyecek perinotolog bey :KK49::dua:

Neoldu :KK57:

Kızlar günaydın, bugün şeker yüklemesi yaptırdım, kan idrar verdim. İnşAllah sonuçlar öğleden sonra çıkacak
sekerli_seker sekerli_seker tatlım hoş geldin, özlendin çook:KK200: doktor biraz korkuttu beni, profesor korkulacak şey yok dedi, 1 günlük kriz atlatdım yani:KK49:

Kızlar günaydın, bugün şeker yüklemesi yaptırdım, kan idrar verdim. İnşAllah sonuçlar öğleden sonra çıkacak
sekerli_seker sekerli_seker tatlım hoş geldin, özlendin çook:KK200: doktor biraz korkuttu beni, profesor korkulacak şey yok dedi, 1 günlük kriz atlatdım yani:KK49:

Geçmiş olsun canım, bende tam okuyamadım ama atlattıgına ve sorun olmamasına çok sevindim.
Hoşgördüm :) :KK200::spor:

Günaydın kızlar sekerli_seker sekerli_seker hoşgeldin Can'ım özledik AGRA AGRA bende bu hafta şeker yüklemesi yaptıracam kan alınıyorda idrar neden alındı anlamadım sağlık ocağında mı yaptırdın

Günaydın kızlar sekerli_seker sekerli_seker hoşgeldin Can'ım özledik AGRA AGRA bende bu hafta şeker yüklemesi yaptıracam kan alınıyorda idrar neden alındı anlamadım sağlık ocağında mı yaptırdın
evet cnm sağlık ocağında yaptılar. şeker yüklemesinden başka rutin kan ve idrar tahlili alıyorlar. geçen gittiğimde almadılar iki kere kan almayalım şeker yüklemesine geldiğine alırız dediler.

Back
X