- 25 Şubat 2025
- 568
- 441
- 18
ben aldım travel sistem eşimle çok beğendik ama hiç kullanmadığımız tabii bi şey diyemiyorumkızlar günaydın. yoyko marka bebek arabası kullanan, bilen var mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben aldım travel sistem eşimle çok beğendik ama hiç kullanmadığımız tabii bi şey diyemiyorumkızlar günaydın. yoyko marka bebek arabası kullanan, bilen var mı?
Aklımız ve dualarımız hep seninleBenim hala birinin suyu fazla böbrekleri buyumeye devam ediyor .şekerim ayarlanmadi hala yüksek . Takibe devam ediyorlar
Günaydın kızlar hastaneye giden şikayeti olan herkese çok geçmiş olsun..
Benim de dün detaylı usg vardı genel olarak bebeğim iyiydi ama iki böbreğinde de kanallarda genişleme var dedi ve bu riskli bi durum filan deyip baya moralimi bozdu..![]()
Geçmiş olsun canım. Bebekler büyüdükçe ağrılarımız arttı gerçekten. Dermansız derdimiz olmasın da inşallah, bu ağrılar gelir geçerKızlar bu aralar hepimizde bi haller bi ağrılar var galiba Allah sonumuzu hayır etsin
Benim sağ kaburga ağrısı sandığım şey de galiba böbrek. Son hız devam ediyor ağrısı, cumartesi kontrolüm var allahtan gidince sorucam doktora.
Hastaneye gidip gelen kızlar hepinize geçmiş olsun![]()
Ay elbet öyle kuzum ya yine iyi yol katettik yarısından çoğu bitti. Şu kalan 3 ayı da psikolojimiz sağlam kalarak atlatırsak inşallahGeçmiş olsun canım. Bebekler büyüdükçe ağrılarımız arttı gerçekten. Dermansız derdimiz olmasın da inşallah, bu ağrılar gelir geçer![]()
Bende de var aynı ağrı sorunca bana da söyler misinKızlar bu aralar hepimizde bi haller bi ağrılar var galiba Allah sonumuzu hayır etsin
Benim sağ kaburga ağrısı sandığım şey de galiba böbrek. Son hız devam ediyor ağrısı, cumartesi kontrolüm var allahtan gidince sorucam doktora.
Hastaneye gidip gelen kızlar hepinize geçmiş olsun![]()
Ya direkt aldırmayı düşünür müsün filan dedi ben de yok dedim imza atıp çıktım ama moralimi baya bozdu erkek bebeklerde normal diyorlar ama iki böbrekte olunca ben de işkillendim allahım sağlıkla sağlıklı doğurmayı nasip etsin hepimizeCanım bunu sanki herkese söylüyorlar ya benim yeğenime de söylemişler doğduktan sonra sıkıntı yoktu,zaten doktor da normal bunlar demiş.Niye korkutuyorlar anlamıyorum.Benim de yarın bakalım inşallah güzel geçer .
Tabiki cumartesi muayeneden sonra yazarım direkt. Senin de arka kısımda mı ağrıBende de var aynı ağrı sorunca bana da söyler misin![]()
Sağ yan bele doğru birkaç gündür var hafif sızı şeklinde başta rahim bağlarıyla alakalı falan sandım ama böbrekler oradaymış şimdi aklıma direkt böbrek geliyorTabiki cumartesi muayeneden sonra yazarım direkt. Senin de arka kısımda mı ağrı
Aynı benmde öyle. 3 lt su içiyorum yine de ağrı durmadan devam ediyor. Uzanma şansım da yok işyerinde masa başı tüm gün eziyet oldu inşallah geçerSağ yan bele doğru birkaç gündür var hafif sızı şeklinde başta rahim bağlarıyla alakalı falan sandım ama böbrekler oradaymış şimdi aklıma direkt böbrek geliyor
Ben de 3 litre su içiyorum bi faydası yok, çözümü ne onu merak ediyorum geçen bir şey mi acaba, inşallah böbrek değildirAynı benmde öyle. 3 lt su içiyorum yine de ağrı durmadan devam ediyor. Uzanma şansım da yok işyerinde masa başı tüm gün eziyet oldu inşallah geçer
Ya direkt aldırmayı düşünür müsün filan dedi ben de yok dedim imza atıp çıktım ama moralimi baya bozdu erkek bebeklerde normal diyorlar ama iki böbrekte olunca ben de işkillendim allahım sağlıkla sağlıklı doğurmayı nasip etsin hepimize
Yarın senin için güzel geçer hiç stres yapma![]()
Bu muydu aldığınız acaba? Eğer buysa kolay açılıp kapanıyor mu. Mağazalarda yok dene yemiyorumben aldım travel sistem eşimle çok beğendik ama hiç kullanmadığımız tabii bi şey diyemiyorum![]()
Bakalım cumartesi ne diyecek. Bende öyle dua ediyorum, bebek baskı yapıyodur belki büyüdükçeBen de 3 litre su içiyorum bi faydası yok, çözümü ne onu merak ediyorum geçen bir şey mi acaba, inşallah böbrek değildir
Ay ikinci trimester terapisi bebek alısverisiKızlar selam bugün e bebekte indirim vardı oglusuma dayanamadım yine biseyler aldımkız bebekler için çok daha cicili bicili şeyler var ya çok tatlı ama napalim
![]()
O ne demek ya ne aldırması erkek bebeklerin çoğunda olan bisey bu zaten. Fetal dna yaptırmıs mıydın sen? Hele ki fetal sonucu temizse sadece takip ve izlem gerektiriyor o kadar. Bide doğumdan sonra ilk iş böbrekleri kontrol ediyorlar, çoğunlukla da problem cıkmıyor. Bi ara cok araştırmıştım bunu yüzlerce hikaye okudum konuyla ilgiliYa direkt aldırmayı düşünür müsün filan dedi ben de yok dedim imza atıp çıktım ama moralimi baya bozdu erkek bebeklerde normal diyorlar ama iki böbrekte olunca ben de işkillendim allahım sağlıkla sağlıklı doğurmayı nasip etsin hepimize
Yarın senin için güzel geçer hiç stres yapma![]()
Sadece kendim böyleyim zannediyordumSelam kızlar,
öncelikle “herkese geçmiş olsun”. Son günlerde yine ilk trimester hissiyatı yüklendi bana, enerjim de gitti çünkü. Sürekli olarak bir yerlerim de ağrıyor. Uykumdan da bir şey anlamaz oldum. Görüyorum ki bir çoğumuz benzer durumlarda. Şu haftalarda hiç beklemiyordumpazartesi yıllık iznim başlıyor çok şükür, çok yoruldum artık