-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar hastaneye geldik, ağrım tam geçmedi. Ntsye gireceğim, bakalım sancı çıkacak mı, çıkarsa çiğer geliştirici iğne yapılıyormuş da, ama internette 34. Haftaya kadar uygulandığı yazılıyor, bende de 34e 5 gün kaldı. Bakalım ne nasıl olacak ..:dua:

Bunlar kötü şeyler değil canım yani çözümü olmayan şeyler değil en azından.
Bizide haberdar et. Umarım bazı şeylere gerek kalmaz..

kizlar biz geldik, şükür sancı çıkmadı, ama hala karın ağrım var. Ebe çok tatlıydı yaa, çok anlattı rahatlattı, önemli olan sancı yok dedi.
Bu arada arkadaş park yatak verdi bize, biz de dün kurduk, kaba ama tatlı bir şey :halay: resim atarım bir azdan

kizlar biz geldik, şükür sancı çıkmadı, ama hala karın ağrım var. Ebe çok tatlıydı yaa, çok anlattı rahatlattı, önemli olan sancı yok dedi.
Bu arada arkadaş park yatak verdi bize, biz de dün kurduk, kaba ama tatlı bir şey :halay: resim atarım bir azdan

Süper iyi olmana sevindim canım.
Güle güle kullan park yatagınıda :)

Ya ben nezaman resim yüklemeye niyetlensem yüklemiyor dosya boyutu diyor bilmem bok diyor olmuyor. :sinirli:
En son sıkılıp yüklemiyorum ya size gösteremiyorum görmenizi istediklerimi ben.. :KK62::kızgın:

Buraya yazdim hazir can sikintim varken satma sarip buzluga atayim dedim canim cikti :D
Bende uyuyup uyanip bakıyorum aralarda :))
Yaa bende gunduz uyuyabilsem keske. Eskidende evdeydim vakit gecerdi ama artik gecmiyo :)
bende burdayım canım işyerinde giriyorum sık sık hemen hemen hergün yazmaya çalışıyorum bende eksiklerimi düşünüyordum alez ve emzik almadığımı farkettim:)
Onlari bende almadim :/ almadigim daha cok sey var benim ya

Ya ben nezaman resim yüklemeye niyetlensem yüklemiyor dosya boyutu diyor bilmem bok diyor olmuyor. :sinirli:
En son sıkılıp yüklemiyorum ya size gösteremiyorum görmenizi istediklerimi ben.. :KK62::kızgın:
Banada gecen oylr oldu resim birlestirmek icin bir program vardi onunla denedim oldu :)

Odamız dağınık, kusura bakmayın. :olamaz:
Bunlar arkadaşımızın bize verdikleri

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 52
  • image.webp
    image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 46
Çok sevindim canım :))

Buraya yazdim hazir can sikintim varken satma sarip buzluga atayim dedim canim cikti :KK70:

Yaa bende gunduz uyuyabilsem keske. Eskidende evdeydim vakit gecerdi ama artik gecmiyo :)

Onlari bende almadim :/ almadigim daha cok sey var benim ya

Banada gecen oylr oldu resim birlestirmek icin bir program vardi onunla denedim oldu :)
Süper uyurum canım zaman mekan hiç farketmez :))

Bebislerinizin ismine özel emzik zinciri yapiyorum ilgilenirseni burdayim..hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz inşallah..

Eklentiler

• IMG_20160826_133714.webp
    IMG_20160826_133714.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG-20160824-WA0005.webp
    IMG-20160824-WA0005.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20160824_083621.webp
    IMG_20160824_083621.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 24
Günaydın kızlar:anneadayı::nazar:En Büyük TÜRKİYE Bugün dükkanı biz açtık:dondurma:

Günaydınlaaaar :KK54:
Bugün çarşıya çıkıp eksikleri tamamlama zamanı :halay:

Gunaydin kizlar :))
Yaa ne guzel .. Bende oyle annemi bekliyorum kalanlar icin ben gidip biseyler alicam bekle sen ona gore eksikleri alirsin diyip duruyo bende oyle gidecek diye bekliyorum eksik cok :/

Gunaydin kizlar :))
Yaa ne guzel .. Bende oyle annemi bekliyorum kalanlar icin ben gidip biseyler alicam bekle sen ona gore eksikleri alirsin diyip duruyo bende oyle gidecek diye bekliyorum eksik cok :/
Olsun canım hallolur inş. Bnm eşim acele ettirmeye başladı çantanın hazırla diye strese girdi :)) çıkmışken de bütün eksikleri halletmeye caliscam çarşı uzak sıcakta da dolaşilmiyo diye bakalım

Back
X