Can'ım bende soda birde soguk süt duydum geçen benimde midem yandı bir parça ekmek aldım geçmişti bu haftalarda oluyormuş 36 dan sonra geçer diyorlar inş.geçerDeneyim canım bu hafta benim için çok sorunlu oldu inşallah sorunsuz atlatırız rahat doğun gerçekleştiririz
Bende de mide değil ama yemek borusunda bi yanma oluyorKızlar merhabalar yine bende sorun var şimdi de mide yanmasından duramıyorum midesi yanan var mı birde yanmayı engelleyen çözümünüz var mı
Bakalim dogumlarimiz nasil olacak ne kadar surede cikicaz hastanedenAynen ben de 2 ya da 3 tane koyarım diyordum 3 hAstane çıkışı 2 tane de tulum Koymaya karar verdim
Aslinda kursaniz koku acisindan cok iyi olur canim biraz havalanincada kiyafetleri yikarsinselam kızlar maşallah hazırlıklara başlamış hatta bitirmişsiniz bile.biz daha ne dolabı kurduk ne kıyafetleri yıkadık.kendimi çok geç kalmış hissettim
Mobilyanın kokusunu doğru diyorsun cnm, biz de dün yok öbürü gün kurduk, bir az koku varBakalim dogumlarimiz nasil olacak ne kadar surede cikicaz hastaneden
Aslinda kursaniz koku acisindan cok iyi olur canim biraz havalanincada kiyafetleri yikarsin
Günaydın kızlar, iyi pazarlarbu gun tırtılımın giysilerini ütülicem
Birde tam cikti koku diyip kapaklari kapatiyorum bakiyorum ki cikmamis :/Mobilyanın kokusunu doğru diyorsun cnm, biz de dün yok öbürü gün kurduk, bir az koku var
Insallah canim Allah yardimcin olsunKızlar ben dün gece hastaneye yattım kasılmalarım başladı durdurmaya çalışıyorlar biraz azaldı gibi ama yine de devam ediyor. Celeston (ciğer geliştirici) de yapıldı inşallah erken gelmez bebeğim
Dün 3 tane soda içtim banamasın demedi bugun şuanda iyiyim bakalım birazdan kahvaltı yapınca azmazsa midem inşallah geçer canımCan'ım bende soda birde soguk süt duydum geçen benimde midem yandı bir parça ekmek aldım geçmişti bu haftalarda oluyormuş 36 dan sonra geçer diyorlar inş.geçer
Günaydın Can'ım Mutlu pazarlar kolay gelsin sana dikkat et yorma kendiniGünaydın kızlar, iyi pazarlarbu gun tırtılımın giysilerini ütülicem
Geçmiş olsun Can'ım inşallah erken gelmez bebeğin daha iyisindir umarım şaundaKızlar ben dün gece hastaneye yattım kasılmalarım başladı durdurmaya çalışıyorlar biraz azaldı gibi ama yine de devam ediyor. Celeston (ciğer geliştirici) de yapıldı inşallah erken gelmez bebeğim
Allah yardımcın olsun cnm, açılman var mı?Kızlar ben dün gece hastaneye yattım kasılmalarım başladı durdurmaya çalışıyorlar biraz azaldı gibi ama yine de devam ediyor. Celeston (ciğer geliştirici) de yapıldı inşallah erken gelmez bebeğim
Sağ ol tatlım, mide bulantısı mide yanması oluyor, doğuma az kaldı ondan oluyor, bende bir gün sabah oldu, sonra geçti, bebek büyüdüğü içindi. Son gittiğinde dönmüşmüydü bebeğin?Günaydın Can'ım Mutlu pazarlar kolay gelsin sana dikkat et yorma kendini
Amin canim insallah. Benim hic bilgim yok ya acaba ne kadaar kaliniyor :/İyi pazarlar kızlar
AGRA kolay gelsin cm'n ben bitirmiştim ütüyü ama yine bişeyler aldım onlarda birara yapcam
Quixx inş.biraz daha bekler gelirsede sağlıkla doğar inş.
M mutlubulut benim yapacağım hastanede 2 gece kalınıyormuş tabi belli de olmaz umarım hepimizinki rahat olur doğum hikayelerimizi yazarız burda
Oyle canim hayirlisi ben hic bilmiyorum normalde nasil sezeryanda nasilGünaydınlaaaar :)
AGRA kolay gelsin canım ne zevkli olur şimdi MutluBulut_ nasıl dogum yapacağımıza da bağlı kaç gün kalacağımız benim doktor normal olur ve bi sıkıntı görmezse aYNİ gün çıkarıyor galiba hayırlısı bakalim Quixx çok geçmiş olsun inş. Sıkıntısız atlatirsiniz bebişinle
Cuma günü gittiğimde doktor dönmüş falan demedi iki hafta sonra gel dedi 8 eylülde gidecem bakalımSağ ol tatlım, mide bulantısı mide yanması oluyor, doğuma az kaldı ondan oluyor, bende bir gün sabah oldu, sonra geçti, bebek büyüdüğü içindi. Son gittiğinde dönmüşmüydü bebeğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?