-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Deneyim canım bu hafta benim için çok sorunlu oldu inşallah sorunsuz atlatırız rahat doğun gerçekleştiririz
Can'ım bende soda birde soguk süt duydum geçen benimde midem yandı bir parça ekmek aldım geçmişti bu haftalarda oluyormuş 36 dan sonra geçer diyorlar inş.geçer

selam kızlar maşallah hazırlıklara başlamış hatta bitirmişsiniz bile.biz daha ne dolabı kurduk ne kıyafetleri yıkadık.kendimi çok geç kalmış hissettim

Aynen ben de 2 ya da 3 tane koyarım diyordum 3 hAstane çıkışı 2 tane de tulum Koymaya karar verdim
Bakalim dogumlarimiz nasil olacak ne kadar surede cikicaz hastaneden

selam kızlar maşallah hazırlıklara başlamış hatta bitirmişsiniz bile.biz daha ne dolabı kurduk ne kıyafetleri yıkadık.kendimi çok geç kalmış hissettim
Aslinda kursaniz koku acisindan cok iyi olur canim biraz havalanincada kiyafetleri yikarsin

Bakalim dogumlarimiz nasil olacak ne kadar surede cikicaz hastaneden

Aslinda kursaniz koku acisindan cok iyi olur canim biraz havalanincada kiyafetleri yikarsin
Mobilyanın kokusunu doğru diyorsun cnm, biz de dün yok öbürü gün kurduk, bir az koku var

Günaydın kızlar, iyi pazarlar bu gun tırtılımın giysilerini ütülicem

Mobilyanın kokusunu doğru diyorsun cnm, biz de dün yok öbürü gün kurduk, bir az koku var
Birde tam cikti koku diyip kapaklari kapatiyorum bakiyorum ki cikmamis :/
Kolay gelsin canim nasil zevkle utulersin sen simdi oyy :))

Kızlar ben dün gece hastaneye yattım kasılmalarım başladı durdurmaya çalışıyorlar biraz azaldı gibi ama yine de devam ediyor. Celeston (ciğer geliştirici) de yapıldı inşallah erken gelmez bebeğim

Kızlar ben dün gece hastaneye yattım kasılmalarım başladı durdurmaya çalışıyorlar biraz azaldı gibi ama yine de devam ediyor. Celeston (ciğer geliştirici) de yapıldı inşallah erken gelmez bebeğim
Insallah canim Allah yardimcin olsun

İyi pazarlar kızlar
AGRA kolay gelsin cm'n ben bitirmiştim ütüyü ama yine bişeyler aldım onlarda birara yapcam
Quixx inş.biraz daha bekler gelirsede sağlıkla doğar inş.
M mutlubulut benim yapacağım hastanede 2 gece kalınıyormuş tabi belli de olmaz umarım hepimizinki rahat olur doğum hikayelerimizi yazarız burda

Can'ım bende soda birde soguk süt duydum geçen benimde midem yandı bir parça ekmek aldım geçmişti bu haftalarda oluyormuş 36 dan sonra geçer diyorlar inş.geçer
Dün 3 tane soda içtim banamasın demedi bugun şuanda iyiyim bakalım birazdan kahvaltı yapınca azmazsa midem inşallah geçer canım

Geçmiş olsun Can'ım inşallah erken gelmez bebeğin daha iyisindir umarım şaunda

Günaydınlaaaar :)
AGRA kolay gelsin canım ne zevkli olur şimdi MutluBulut_ nasıl dogum yapacağımıza da bağlı kaç gün kalacağımız benim doktor normal olur ve bi sıkıntı görmezse aYNİ gün çıkarıyor galiba hayırlısı bakalim Quixx çok geçmiş olsun inş. Sıkıntısız atlatirsiniz bebişinle

Allah yardımcın olsun cnm, açılman var mı?

Günaydın Can'ım Mutlu pazarlar kolay gelsin sana dikkat et yorma kendini
Sağ ol tatlım, mide bulantısı mide yanması oluyor, doğuma az kaldı ondan oluyor, bende bir gün sabah oldu, sonra geçti, bebek büyüdüğü içindi. Son gittiğinde dönmüşmüydü bebeğin?

Amin canim insallah. Benim hic bilgim yok ya acaba ne kadaar kaliniyor :/
Oyle canim hayirlisi ben hic bilmiyorum normalde nasil sezeryanda nasil

Sağ ol tatlım, mide bulantısı mide yanması oluyor, doğuma az kaldı ondan oluyor, bende bir gün sabah oldu, sonra geçti, bebek büyüdüğü içindi. Son gittiğinde dönmüşmüydü bebeğin?
Cuma günü gittiğimde doktor dönmüş falan demedi iki hafta sonra gel dedi 8 eylülde gidecem bakalım

İyi akşamlar annişler

Kaç gündür giriyorum ama bakabiliyorum, yazamadan çıkıyorum

Ben battaniyemi bitirdim şükür. Kalan iplerle patik örücem bikaç model buldum netten

Bu arada kızım artık dik şekilde duruyor sanırım göğüs kafesimin orda bir baskı var. En ufak bir eğilme bile yapamıyorum hemen engel oluyor kızım

Şu anlık mide yanması filan yok ama ilerde ne olur bilinmez

Bu arada diğer arkadaşım da hastane çıkışı hediye etti. Resmini çekemedim. Yıkadım, ütüden sonra resmini paylaşırım

Bu arada kilitli poşetlerden aldım ve eşyaları koydum. Islak mendili de aldım çantasına koymak için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…