Kızlar benim de bir iki hafta geçmişti. Yine her öğünden sonra midem bulanır oldu. Bir de bel ağrısı yaşar oldum son bir iki gündür onunla uğraşıyorum

Bir yandan arada kum döküyorum.
Henüz hiç bebek eşyası ya da kıyafeti almadım. Geç mi kaldım acaba? Cinsiyeti öğrenelim şöyle olsun böyle olsun derken 14’ü bulduk çok şükür. Çok heyecanlıyım. Özellikle kıyafetten ziyade araba, yatak, biberon gibi şeyler beni çok heyecanlandırıyor
Bu arada salı günü kontrolümüz var. İkinci fetal dna için bugün çıkar diye umutluydum ama önümüzdeki haftaya kaldı. Neyse hayırlı sonuçlar gelsin de beklemek önemli değil. Bir de benim doktorum fetali zaten bekleyeceksin o zaman bu arada ikiliyi de yaptır istersen dedi. Onu da yaptırmış oldum. Çok şükür o temiz geldi
Karnınız ne durumda? Benim çok net bir şekilde göbeğimde çıkıntı var. Kilo almamama rağmen pantolonlarımın hiçbiri kapanmıyor karnımı sıkıştırmadan
Bir de gece yan yatmaya hiç alışık olmadığım için çok zorlanıyordum. Bacaklarımın arasına yastık koyduğumdan beri daha iyiyim. Aklınızda bulunsun.