Cnm o söylediklerini ben de düşünüyorum, bazi doktorlar kolaylık olsun diye sezaryen yapıyorlar ama bazileri risk almak istemiyorlar. Eskiden de Allah korusum ölüm falan çok oluyormuş, ya da anneler bebekler çok yıpranıyormuş. Mesela benim annem kardeşimi doğurduktan sonra kaç ay kaç ay kendime gelememiş, kardeşim makat gelişi olmasına rağmen annemi zorla doğurtmuşlar, o kadar açılma iynesi falan yapmışlar ki annem kaç ay her iki tuvaletini kaçırırmış, düşün.
Benim kuzenim de aralıkta normal doğum yaptı, o çok inatçı, boyu küçük çatısı dar, açılması olmamış ama diretmiş normal için, 2 gün falan sürmüş doğumu düşün, 2-3 ay da kendine gelememiş çok zayıf düştü, çocuguna bile bakamıyordu, bir sürü hastalıkla uğraştı. Tabii bu benim düşüncelerim. İnşallah ben de fazla diretmicem, her şey yolunda giderse tamam, ama zorlamıcam, olmuyorsa olmuyo, çok korkmama rağmen sezaryen yapılmasına itiraz etmem. Benim yaralar geç iyileşiyor, bi de işim harreketli olduğu için sezaryen istemiyorum, çünkü inşallah her şey yolunda giderse arada ofise gidip geleceğim, doğum izninden sonra da hemen işe çıkmağı düşünüyorum, Allah nasip ederse.
Çok yazdım