-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar hepinizin aldıkları güzel, güle güle kullansın bebişler mutlu-mutlu kullansın :KK46: ben henüz bir şey almak istemiyorum ama sizin aldıklarınızı görüyorum ve ben de almak istiyorummmm:KK34: belki inşallah bu haftasonu çoraplardan başlayabilirim :KK48: en sevdiğim şeydi bebişin miniş çorapları :KK53:

1 hafta oluyor hala geçmedi bu uyuz öksürük. Gündüz nereye gidiyorsa artık, gece olunca yakalıyor beni. Ciğerlerim çıkacak gibi hissediyorum öksürmekten, her yanım ağrıdı ya, sabaha kadar öhö öhö. Denemediğim yöntem, içebildiğim kadarıyla içmediğim ilaç kalmadı ama yokkkkkk geçmiyorr
Bende bugün biraz internetten araştırıyım iyi gelen birşeyler vardır mutlaka

Benimkisi sağır duymaz uydururmuş oldu desene :KK33: ayy aman sevindim canım korkma bende 3 ay kullanmıştım doktor tedbir amaçlı demiştir sıkma canını dikkat et bu süreçte :))
Olsun Can'ım sonuçta tiroit problemide yaşadım 1 aydır normal seviyede daha ilaç içiyorum bu ayın sonunda değerler iyi çıkarsa kesecek yani uydurduğun yok ama şuanda çok şükür tiroit olayı çözüldü görünüyor

canım benim sen yine kendi ülkendesin, kendi insanlarınla. Peki ben napiim o zaman? ben yurtdışından geldim, geldiğimde ekmek nerde satılıyo kaç paraya satılıyo bilmiyordum. Ben de memleketimde sıcakkanlı idim, sosyal hayatım vardı, bir sürü dost arkadaş akraba vardı. Ama burda eşimden başka kimsem yok, tabii kayın valide eşimin bazı akrabaları var ama onlar aynı değil ki.. ben geleli 2.5 sene oldu, 2 kere memlekete gidebildim. Uzak, bi sürü masraf... İlk zamanlar çok zordu hiç alışamıyordum yalnızlıga, eşimden başka güveneceğim yada en basit bir şey paylaşacağım kimse yok... hala da öyle. buranın insanları da bizimkilerden farklı, artık farklılığa bile alışdım. ben canımın çektiyi şeylerden burda yok mesela, anneme söylesem de yollayamıyo, sizin posta yiyecek icecek kabul etmiyor, anneme zaten söylemiyorum da, şimdi kalkıp gelecek ki canımın çektiyi şeyleri getirsin. Kıyamıyorum ona da. Yani demem o ki kendini gurbetteki gibi hisetme, peki biz napalım asıl gurbetciler :işsiz: bu 2.5 sene sonra insanlara değil onların farklılığına alıştım :KK48: kendi ailemi düşünüyorum, inşallah bebişim benim en iyi arkadaşım olacak :anneadayı::KK46::nazar::KK200:
Allah bütün gurbetçilere yardım etsin benimde Can'ımın istediği burda yapılmayan şeyler oluyor işte herkesin memleketi gibisi yok ne yazık ki

Kızlar hepinizin aldıkları güzel, güle güle kullansın bebişler mutlu-mutlu kullansın :KK46: ben henüz bir şey almak istemiyorum ama sizin aldıklarınızı görüyorum ve ben de almak istiyorummmm:KK34: belki inşallah bu haftasonu çoraplardan başlayabilirim :KK48: en sevdiğim şeydi bebişin miniş çorapları :KK53:
Tatlım yavaştan başla istersen erken almaya da uğursuzluk diyorlar da allah korusun komşum 7,5 aylıkken doğum yaptı ne olacağımız da belli olmuyor allah korusun

Ben farklı bir konuda danisicaktim size insallah içinizde benim gibi olan vardır hamile kalmıştır ne olur bilgi verin

1. Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatmaignesindenyumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzelbir şey miağrıların sebebi ne acabatutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun bana bugün agrim hiç yoktu kesilmişti yurukenfalan otururken hiç bir şey yok takı akşam ilişkiye girenekadar ilişki sırasında müthiş ağrı oldunormalde bu kadar olmamıştı ağrı sankikist oluşmuştur gibi acaba tutmadimi liste dönüştü yada döllenme oldu ondanmi bu kadar ağrı ama döllenme olsa bu kadarağrı olmazdı lütfen yardımcıolun
Merhabalar, ben bi kere çatlatma iğnesi oldum, normalde çatlayan yumurtalarım o iğneden sonra çatlamadı. Ve sonra bir daha denemedim, daha doğrusu doktora iğne için gittiğimde yumurtam çatlamış oluyordu. senin sorunun ne özel değilse? ne kadar zamandı deniyorsunuz? kaç yaşındasın?

Günaydın kızlar bugün moralim yüksek olarak kalktım herşey hepimizin için güzel geçer inşallah :21:
Güzel moralle başladığın için günün güzel geçecek. Bu arada bugün devlet hastanesinde randevum var, inşallah bebişimi yine göreceğim kismetse:KK46:

Günaydın kızlar hafta sonu geliyor ne güzel:) bu arada bende 10 yıldır ailemden uzaktayım üniversite ve iş hayatı benimde eşimle kızım olacak destekçilerim:) aldığınız ciciler çok güzel bende artık bebek arabası ve yatağına bakacağım güzel telaşlar Allah isteyen herkeze evlat versin benimde randevuma 3 hafta var:anne::nazar::KK200:

Günaydın kızlar :) Meğer ne çok ailesinden ayrı yaşayan varmış aramızda.. Benim de ailem ve arkadaşlarım Hollanda'da (2.5 senedir Türkiye'deyim), ama 1 hafta sonra annem ve babam geliyor inşallah, çok mutluyum :halay: Bende bebeğime oda ayarlamakla başlayacağım sanırım.. Giyinme odası olarak kullandığım bir oda var, onu iptal etmeyi düşünüyoruz :)

Kızlar trendyoldan aldım şimdi çok güzel ürünler var düşünürseniz aklınızda bulunsun e Bebek'ten alışveriş yapmaya çalışıyorum olmuyor sitede sorun oluyor mu böyle bilgisi olan var mı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar geldim randevudan, ay çok kısa sürdü :-) bizde burda devlet hastanesinde detaylı ultrason varmış, doktor 1 ay sonra gel dedi detaylı için. İyi oldu yoksa başka şehre gidecektik:dondurma: Bu arada bebişim maşAllah pek hareketli imiş ve birazcık inatçı :KK46: annesine çekmiş :KK45: doktor resmen bebeşle kavga ediyordu, diyor ki sakinleşmiyor ki ölçümler alım :KK70:bu doktor da kilo ile ilgili söyledi ki kilo almaman normal, bazi hamileler kilo veriyor bu aylarda. şimdi başlıcaksın kilo almaya, her ay 1 kilo, son 3 ayda her aya 2 kilo :cool: bol bol süt ürünleri yumurta yemeği, tuzu çoook az tüketmeyi önerdi, ayağıma baktı, şişkinlik yok dedi, ama yene tuz almamaya dikkat et dedi. Her hafta et balık tavuk tüketmeliyiz. hamur tatlıları az tüketmeliyiz. bu kadar :KK19:

Kızlar trendyoldan aldım şimdi çok güzel ürünler var düşünürseniz aklınızda bulunsun e Bebek'ten alışveriş yapmaya çalışıyorum olmuyor sitede sorun oluyor mu böyle bilgisi olan var mı
aslında kız bebekler için çok güzel şeyler var, aksesuarlar falan. erkek yavrular için pek yok.. inşAllah doğumdan bir kaç ay sonra kuzenlerimin düğünü var, bebişime sarı papyon alacağım :21:

Kızlar geldim randevudan, ay çok kısa sürdü :-) bizde burda devlet hastanesinde detaylı ultrason varmış, doktor 1 ay sonra gel dedi detaylı için. İyi oldu yoksa başka şehre gidecektik:dondurma: Bu arada bebişim maşAllah pek hareketli imiş ve birazcık inatçı :KK46: annesine çekmiş :KK45: doktor resmen bebeşle kavga ediyordu, diyor ki sakinleşmiyor ki ölçümler alım :KK70:bu doktor da kilo ile ilgili söyledi ki kilo almaman normal, bazi hamileler kilo veriyor bu aylarda. şimdi başlıcaksın kilo almaya, her ay 1 kilo, son 3 ayda her aya 2 kilo :cool: bol bol süt ürünleri yumurta yemeği, tuzu çoook az tüketmeyi önerdi, ayağıma baktı, şişkinlik yok dedi, ama yene tuz almamaya dikkat et dedi. Her hafta et balık tavuk tüketmeliyiz. hamur tatlıları az tüketmeliyiz. bu kadar :KK19:

Şanslısın valla ben 4 kilo aldım bile. :spor::KK72:

kötü şeyler düşünme canım, dualarımız seninle :dua: ne zamandı randevun?

14. Haftadayken gitmiştim. 18. Haftada gelirsin dedi. Yani daha 3 hafta var.

Bende bugün biraz internetten araştırıyım iyi gelen birşeyler vardır mutlaka

İnternetten hamilelikte öksürük yazıp arattım, çıkan bitkisel tedavileri doktoruma mesaj attım zararı varmıdır diye. Ihlamur, bal, tarçın, zencefil, limon, elma, pekmez genelde bunların bulunduğu karışımlar çıkıyor. Bunların zararı yok dedi hepsini denedim. Başkada çok bişey çıkmıyor hamileler için.

Oyy yerim ben onu bende de şişme yok şimdilik benim ki de 184 gram olmuş maşallah bende 71 kilo ben yiyorum yaa ağzım boş durmuyor aman alıyım kiloyu yeterki Bebişe yarasında da sen kendini almamak için sıkmıyorsun ki sonuçta bebeğine yarasın yediğin yeter Can'ım

aslında kız bebekler için çok güzel şeyler var, aksesuarlar falan. erkek yavrular için pek yok.. inşAllah doğumdan bir kaç ay sonra kuzenlerimin düğünü var, bebişime sarı papyon alacağım :21:
Erkekler içinde var Can'ım yok derdim bende hep erkek düşündüğüm için erkek kıyafetlerine bakardım aldığımda evde biraz zıbın trendyoldaydı sanırım ben görünce yazarım bakarsın

Back
X