• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar bi gelişme var mı sizlerde okuyamadım yazılanları agrim var biraz ayağa kalkıp yurumek çok zor oluyor ama şükür kızım iyi ve yanimda ya bunlar da geçeçek inş. Göğsüüüümm çok kötü yara oldu lansinoh hiç fayda etmiyor ayva çekirdeği biraz daha iyi geldi ama bebegin emdikçe içim acıyo resmen ama tabisiii de emsin kuzucum Ya kızlar Allah hepinizè hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsi xok güzel :anne::KK46:
Cnm silikon göğüs ycu al, o hafifletiyor acıyı

günaydın kızlar.bu turnusol kağıdından anlayan var mı?
birkaç gündür akıntım var bugün hadi bi deneyeyim dedim bi saattir falan duruyo rengi böyle açık mor lila gibi bişi olmuş.suyum gelirse ne renk ter yada idrarsa ne renk oluyo biliyo musunuz?

Günaydın kizlar bu da benim minik prensesimm teyzeleri :nazar::KK200::anne: Eki Görüntüle 1896533

Günaydın canım, Maşallh pamuk gibiii :KK200:
Allah size bağışlasın yavrunuzu:nazar:

birkaç gündür akıntım var bugün hadi bi deneyeyim dedim bi saattir falan duruyo rengi böyle açık mor lila gibi bişi olmuş.suyum gelirse ne renk ter yada idrarsa ne renk oluyo biliyo musunuz?
Canım günaydın, emin olmamakla birlikte maviyse su kaçağı olduğu anlamına geldiğini okumuştum.

Günaydın canım, Maşallh pamuk gibiii :KK200:
Allah size bağışlasın yavrunuzu:nazar:

Canım günaydın, emin olmamakla birlikte maviyse su kaçağı olduğu anlamına geldiğini okumuştum.
bende mavi olursa su diye hatırlıyorum ama tam mavi gibide değil ne yapcam bilemedim

Günaydın annişler

Sabahları ağrısız sızısız kalktığım günlerimi özledim yaaa :KK45:

Selen_Ay Selen_Ay ben artık tlfnmun cekim pikseliyle alakalı olduguna eminim gercekten atmiyor :KK23:

Canım normalde benimkide atmıyor normalde
Ama ben öğrendim tekniğini çektiğim parçaları olabildiğince geriden ya da çekmişim ama atmıyorsa resmi yan dönderip bir şekilde atıyorum
:KK45:

Atarsın sen de bir ara :KK200:

merhaba kızlar

Doğum yapan herkesi tebrik ederim. Allah bebeklerinize ve size uzun ömürler versin.
Benim yaklaşık 3 gündür çatı kemiklerim çok ağrıyor, ayağa kalkarken özellikle zor kalkıyorum. bu durumda olan var mı acaba. Gerçi çoğunuz doğurdu. Biz ay sonuna kaldık :KK70:

Var canım var
Kaç gündür ağrıyor o taraflar
Üzerine bir de başka ağrılar da eklendi
:anneadayı:

Günaydın kizlar bu da benim minik prensesimm teyzeleri :nazar::KK200::anne: Eki Görüntüle 1896533

41 kere Maşallah, sübhanallah :nazar::nazar::nazar: canım
Allah esirgesiiin

Kızlar bi gelişme var mı sizlerde okuyamadım yazılanları agrim var biraz ayağa kalkıp yurumek çok zor oluyor ama şükür kızım iyi ve yanimda ya bunlar da geçeçek inş. Göğsüüüümm çok kötü yara oldu lansinoh hiç fayda etmiyor ayva çekirdeği biraz daha iyi geldi ama bebegin emdikçe içim acıyo resmen ama tabisiii de emsin kuzucum Ya kızlar Allah hepinizè hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsi xok güzel :anne::KK46:

Agra da bahsetmiş canım, kelebek göğüs ucu al
Rahat edersin
:KK200:

Ben de bir tek maviye dönerse amniyotik sıvı olduğunu okuyorum hep canım, onun dışında bi bilgim yok :KK43:

bende mavi olursa su diye hatırlıyorum ama tam mavi gibide değil ne yapcam bilemedim
Cnm akıntı doğumun yaklaşdığını gösteriyor. Su çok gelirse tehlikeli direk hastaneye gitmen lazım. Şimdi son aylarında olduğun için diğer türlü tehlikeli değil diye biliyorum. Bebeğin hareketleri nasıl?

Cnm ben normal dijital ateş ölçer aldım. Zaten vardı bizde.
Tırnak bakım - bebedor
buhar makinesi bakteri üretiyormuş, arkadaşalarım önermediler bana, ıslak havluyu kapıdan as yeter bence. Ama yine sen bilirsin
Çok teşekkür ederim canım öyle yapıyım bilmiyodum bakteri ürettiğinii :)

Günaydın kızlar dün göbek bağımız düştü banyomuzu yaptırdık çok şükür bebeğim suyu çok sevdi bugün bir haftalık olduk yazılanları okudum da dün doktordaydık doktor göğüs kremlerini önermiyor bilginiz olsun zaten çokta faydası olmıyor benim göğüsüm yara oldu biraz ayva çekirdeğini deneyin herkes onu öneriyor bir çay bardağına biraz su koyun ayva çekirdeğini atın sabaha kadar bekletin jel kıvamına gelsin sürün hiçbirşelilde yara olmuyormuş tabi ki herkesin göğüsü farklıdır ama sürekli emzirdiğiniz zaman göğüsünüzün ucu çıkıyor kızlar sütünüz ilk başta gelmese bile mutlaka emzirin derim ben benim iki gün gelmemişti hastanede mama vermeden önce yine de emzirdim hastaneden çıktığımızdan beri mama vermedim hiç sütünüzün fazla gelmesi için de kuru incir ve yaş üzüm yiyin ben kuru inciri kaynatıyorum suyunu içiyorum çok şükür faydasını gördüm

kızlar doktorumla konuştum muayeneye çağırdı nst çekelim muayene edelim dedi bakalım hayırlısı.
Cnm akıntı doğumun yaklaşdığını gösteriyor. Su çok gelirse tehlikeli direk hastaneye gitmen lazım. Şimdi son aylarında olduğun için diğer türlü tehlikeli değil diye biliyorum. Bebeğin hareketleri nasıl?
canım hareketlerinde bir sorun yok sadece sabahtan beri panik oldum bi oraya bi oraya koşturuyom daha oturamadım pek bişi hissetmedim

Back
X