Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yaptım Can'ım magnezyum günde iki içiyordum bir tane iç dedi muz ve soda iç dedi bakalım inşallah düzelirCanım sen en mantıklı doktorunla görüş bu konuda, yanlış birşey olmasın.
Benimkide suya katılandan bende rahimde kasılma görünce günde iki defa iç demişti eskiler ilaçsız ne çocuklar doğurup büyüttüler şimdi ise doktorlar şu ilacı alacaksın bu ilacıishali yapan magnezyum hem de felaket yapıyor benim sorunum oldu doktorum 3 gün içmemi önerdi suluydu benim hap değil suya katıp içilen anında feci ishal yaptı hemen kestim :)
Öyle yaptım Can'ım magnezyum günde iki içiyordum bir tane iç dedi muz ve soda iç dedi bakalım inşallah düzelir
Merhaba kızlar bikaç günden sonra bana slm
Kızlar sağolun cevapları yazmışsınız. Bendeki uyuşma bişeyleri tutmama kavramama engel olabilecek şeyler değildi. Baya boydan iğneleniyordu. Sanırım normalmiş onu öğrendim.
Anneler günümüzde kutlu olsun, dün giremedim.
Dün temizlik yaptım çok yoruldumbelimin ağrısından akşam yatamadım. Eşim çok kızdı. Dışarı yollamıştım kardeşim ve eşimi onlar gelene kadar yapabildiğim kadar diyerek başlamıştım ama böyle oldu sonu. Bu bel ağrısı sonum olcak heralde
İshali ben de çektim 2 hafta. Ne muz ne patates haşlaması, hiç bişey kar etmedi en son doktora söyleyince gastroentrologa gitmemi söyledi, o öyle diyinnce geçti ishalimdoktorla korkutmak gerekmiş sanırım.
Ama benim mantarım geçmiyor yaaaadoktor fitil verdi ama hiç kar etmedi, artık yeniden kontrole gittiğimde söylicem. Başka ne yapabiliyorum bilmiyorum ki.
Can'ım mantar ayak üşümesinden gelir ayaklarını hep sıcak tutacaksın ben hamile kaldığımdan beri üşüyorum ne kısa kollu giyiniyorum evde nede çorapsız geziyorum benim evde full güneş almasına rağmen sende ayaklarını çok sıcak tut eğer senden eşine geçtiyse mantar sana tekrar geçer ilişkide ve eşinin de mantar ilacı içmesi lazım doktorun sana ilaç yazdığında eşini de yazması gerekirdiMerhaba kızlar bikaç günden sonra bana slm
Kızlar sağolun cevapları yazmışsınız. Bendeki uyuşma bişeyleri tutmama kavramama engel olabilecek şeyler değildi. Baya boydan iğneleniyordu. Sanırım normalmiş onu öğrendim.
Anneler günümüzde kutlu olsun, dün giremedim.
Dün temizlik yaptım çok yoruldumbelimin ağrısından akşam yatamadım. Eşim çok kızdı. Dışarı yollamıştım kardeşim ve eşimi onlar gelene kadar yapabildiğim kadar diyerek başlamıştım ama böyle oldu sonu. Bu bel ağrısı sonum olcak heralde
İshali ben de çektim 2 hafta. Ne muz ne patates haşlaması, hiç bişey kar etmedi en son doktora söyleyince gastroentrologa gitmemi söyledi, o öyle diyinnce geçti ishalimdoktorla korkutmak gerekmiş sanırım.
Ama benim mantarım geçmiyor yaaaadoktor fitil verdi ama hiç kar etmedi, artık yeniden kontrole gittiğimde söylicem. Başka ne yapabiliyorum bilmiyorum ki.
Çok sağol Can'ım inşallah geçer sabaha kalktığımdaİyi Yapmışsın canım, Geçmiş olsun.
Araba çok güzelmiş fiyatına da iyi ama ben markayı bilmiyorum özelliklerde bak ben e Bebek gittiğimde joie markanın bostan modelini gösterdi o kadar hafif ve tek el kapatabiliyorsun ama ben de travel sistem düşünüyorum
Merhaba Canım,
Vajinal mantar mı?
Can'ım mantar ayak üşümesinden gelir ayaklarını hep sıcak tutacaksın ben hamile kaldığımdan beri üşüyorum ne kısa kollu giyiniyorum evde nede çorapsız geziyorum benim evde full güneş almasına rağmen sende ayaklarını çok sıcak tut eğer senden eşine geçtiyse mantar sana tekrar geçer ilişkide ve eşinin de mantar ilacı içmesi lazım doktorun sana ilaç yazdığında eşini de yazması gerekirdi
Evet canım ya vajinal mantar
Benimde olmuştu birkere fitil ve antibiyotik vermişti ve geçti ama antibiyotik şuan kullanamazsın. Birde yoğurt ye demişti doktorum düzenli olarak çok kimse bilmez ama çok faydası oluyormuş vajinal mantara.
sekerli_seker canım dediğim gibi 3 senedir denemediğim şey kalmadı. Normalde yoğurt yemeyi çok seven biriyim zaten bir ara seriye bağlayıp kase kase yoğurt yer hale de gelmiştim (yemeklerin yanındakinden hariç) ama nafile. Normal ekmeği yemeyi bıraktım filan hatta soğanı halis zeytin yağında kavurup üstüne oturdum filan
ama yok
Valla mantar Nasıl bitmez anlamadım biz hamilelik düşünmeden önce bende kaşıntı oldu doktora gittiğimde simir testinde mantar çıkmıştı bana bir tane ilaç yazmıştı ilaçta iki adet var birini bir hafta diğerini diğer hafta iç demişti eşimi de yazmıştı birde fitil kullanmıştım bir daha sorunla karşılaşmadım ama o mantar ilacı çok iyi gelmişti başka kişiyede önermiştim oda içmişti sana vermişmiydi böyle bir ilaç doktorEvet canım ya vajinal mantar
Bu markayı ilk defa gördüm. Bunu normalde gördün mü canım kumaşı filan nasıl? Hiç mağazada sürdün mü?
Geçen günlerde ben benim istediğim arabayı bi annişte gördüm hemen yanaşıp sordumçok memnun olduğunu söyledi. Şu sıralarda da 1.900 küsürlerde görüyorum. Bakalım bi de Almanyadaki akrabalarıma sorucam orda ne kadara geliyor. Of şu an kafama takılan tek şey şu araba
Benim ev de sürekli güneş alır canım ve evde çorapsız patiksiz hiç gezmem. Normalde 3 senedir bu belayla uğraşıyorum ben. Eşim de ilaç kullandı zamanında ama nafile. Hatta benimde kullanmadığım ilaç fitil kalmadı ama kronik hale mi gelmiş ne.
Ayrıca son dönemde eşimden geçmiş olamaz 5 aydır kardeş gibi yaşıyoruz bizrisk durumu çıkmadı diye uzak duruyor eşim. Normalde de denemediğim şey kalmadı ama artık canıma tak etti yaaaa
bu kronik illet tamamen nasıl biter.
Valla mantar Nasıl bitmez anlamadım biz hamilelik düşünmeden önce bende kaşıntı oldu doktora gittiğimde simir testinde mantar çıkmıştı bana bir tane ilaç yazmıştı ilaçta iki adet var birini bir hafta diğerini diğer hafta iç demişti eşimi de yazmıştı birde fitil kullanmıştım bir daha sorunla karşılaşmadım ama o mantar ilacı çok iyi gelmişti başka kişiyede önermiştim oda içmişti sana vermişmiydi böyle bir ilaç doktor
iyi aksamlar cnm evet cnm ya of bu sıra bıraz tuhafım sinirlerim felan işte ne bileyim cnm karmaık duygular of ya =)Merhaba cnm, yoktun kaç gündü, bizler iyiyiz şükür, sen nasılsın?