- 12 Ocak 2015
- 1.149
- 1.376
- 133
- 38
Günaydın canım ekledim seni deGünaydın kızlar :)) çok güzel olmuş ellerine sağlık canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım ekledim seni deGünaydın kızlar :)) çok güzel olmuş ellerine sağlık canım
Günaydın canım, her zaman iyi olHerkese Günaydın..
Ben çok şükür iyimmm..![]()
Ay canım sende hepp çok iyi oll, hepimiz olalım.. En sevdiğim mevsim, çalışasım gelmiyor bu havalarda..Günaydın canım, her zaman iyi olhavalar da güzelleşiyor..
![]()
ekledim canım, senin beklenen doğum tarihin benim eşimin doğum günüyle aynı, keşki bende 23 ekim olsaydıGünaydın kızlar :) Beni de listeye ekler misiniz?
ekledim canım, senin beklenen doğum tarihin benim eşimin doğum günüyle aynı, keşki bende 23 ekim olsaydı![]()
bu topikde ilk sayfaya git her zaman, o zaman göreceksinpeki canım biz listeyi nasıl görebilecez?
günaydın cnm =)Herkese Günaydın..
Ben çok şükür iyimmm..![]()
Günaydın Amin Can'ımgünaydın kızlar allah 'ın selamı üstünüzde olsun anneler =)
Dün rüyamda ultrason bakılıyordu bebeğime rüyamda bile cinsiyet belli olmadı![]()
ay cnm sen simdi cok merek ediyosun ya o yuzden bende senin gibiydim hala oyle yarım soyledi doktur cinsyeti 3 mayıs tamam belli olur ona gore bir seyler alırım mersinden =)Dün rüyamda ultrason bakılıyordu bebeğime rüyamda bile cinsiyet belli olmadı![]()
ay kızlar isim düşünüyorum yardım edin =)
Hiç sorma yaa bacaklarını iyice açmıştı hem çıkıntı vardı hem yoktu rüyamda bile anlaşılmadı şaka gibi Can'ım ben memlekete gidemiyorum şuanda 27 si doğum günüm doğum günüme aldım randevuyu belki öğrenirsem cinsiyetini doğum günümde öğrenirim 30 da gitmiyorum haberin olsunPsikolojimiz bozuldu iice![]()