-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Ay markafonide de anneler gününe özel ilk defa anne kız kıyafetleri satışta harika modeller var B BirAnneBirEvlat Can'ım mutlaka bak yaa o kadar güzel almak istiyorum ama bedenim ne olur o dönemde bilemem ki
Orada ara ara oluyor kızın doğup büyüyünce sende alırsın inşallah :) benim hayalim doğumdan sonra eski kiloda inip 2 kızçemle uyumlu giyinmek nasip :)))

E Bebek'te oyun halısında indirim var kızlar bu fiyat çok iyi aklınızda bulunsun

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 45
E Bebek'te oyun halısında indirim var kızlar bu fiyat çok iyi aklınızda bulunsun
Bebekten bebeğe değişir ama kızım doğru düzgün hiç oynamamıştı ozaman okadar verdiğim parayla kaldım bakalım belki ikinci kızım oynar

Orada ara ara oluyor kızın doğup büyüyünce sende alırsın inşallah :) benim hayalim doğumdan sonra eski kiloda inip 2 kızçemle uyumlu giyinmek nasip :)))
Ben internetten çok alışveriş yapardım hamile kalmadan önce ilk defa gördüm anne kız markafonide çok güzeller zor tutuyorum kendimi ama 4 ayda 7 kilo aldım 9 aya kadar ne kadar olacam hemen verebilecekmiyim bilemediğimden bakmakla yetindim

Ben internetten çok alışveriş yapardım hamile kalmadan önce ilk defa gördüm anne kız markafonide çok güzeller zor tutuyorum kendimi ama 4 ayda 7 kilo aldım 9 aya kadar ne kadar olacam hemen verebilecekmiyim bilemediğimden bakmakla yetindim
Bende öyleydim ilk hamileliğin verdiği psikolojik bir rahatlık oluyor herşeyi yemek serbest hakkımız gibi beynimiz bize oyun oynuyor resmen :)) acısını ben sonra yaşadım üstüne daha kilo vermeden ikinci hamileliğim gelince şimdi diken üstündeyim hatta diyete başlıcam doktor kontrolünde. Bazı bünyeler emzirirken süper kilo veriyor inşallah seninde öyle olur :)

Kızlar iyi akşamlar. Bir şey sormak istiyorum ama utanıyorum...:oops: Büyük abdesti siyah renkde olan varmı aranızda? İnternetten araştırdım, demir ilacımdan diyorlar ama ben demir ilacı kullanmıyorum, elevit kullanıyorum:oops:
Cnm benimde demir ilaci kullanmadigim halde oyleydi.elevit kullaniyprum buyuk ihtimal ondan kaynaklaniyor:eek:

Bende öyleydim ilk hamileliğin verdiği psikolojik bir rahatlık oluyor herşeyi yemek serbest hakkımız gibi beynimiz bize oyun oynuyor resmen :)) acısını ben sonra yaşadım üstüne daha kilo vermeden ikinci hamileliğim gelince şimdi diken üstündeyim hatta diyete başlıcam doktor kontrolünde. Bazı bünyeler emzirirken süper kilo veriyor inşallah seninde öyle olur :)
İnşallah ama ben hiç kiloyu düşünmüyorum kafama takmıyorum doğumdan sonra yürüyüşle hallederim diye düşünüyorum inşallahta öyle olur

Günaydın annişler :eğlence: ne güzel ikonlar gelmiş :KK76:

Kızlar iyi akşamlar. Bir şey sormak istiyorum ama utanıyorum...:oops: Büyük abdesti siyah renkde olan varmı aranızda? İnternetten araştırdım, demir ilacımdan diyorlar ama ben demir ilacı kullanmıyorum, elevit kullanıyorum:oops:

Canım arkadaşlar söylemiş zaten elevitin de içeriğinde demir olduğu için yapar. Sıkıntı etme

Kızlar benimde pamidordan aldıklarım bunlar

Aiiiii ne güzel ciciler bunlaaaar. Güle güle eskitsin inş.

Günaydın kızlar iyi pazarlar hafta içinden alışkanlık yine erkenciyim

Günaydın günaydın:anne: iyi pazarlar
Ben ilk defa geç kalkıyorum hayret :dondurma: uyuyakalmışım

Maşallah sen bayağa dizmişin ama bence alma artık çünkü Bebek hemen büyüyecek çevrenden alanda olacaktır hediye de gelir pişman olursun giydiremeden kenara kaldırsın büyük beden al eğer almak istiyorsan benden sana tavsiye ben kıyafeti en sona bırakacam dolap ana kucağı portbebe beşik falan bakacam
Indirim olunca tutamamistim kendimi :) ama Allahtan ablamda hamile oda kız oyüzden çok sıkıntı etmedim birlikte kullanırız inş evet bende beşik falan araştıriyorum aklına yatan olursa foto at

Ay markafonide de anneler gününe özel ilk defa anne kız kıyafetleri satışta harika modeller var B BirAnneBirEvlat Can'ım mutlaka bak yaa o kadar güzel almak istiyorum ama bedenim ne olur o dönemde bilemem ki

Canım ben kapalıyım, anne kız kıyafetleri çok fazla bana uymuyor. Uzun kollu, dize kadar gömlek tarzı bişeyler olursa olabilir. Birde ben sadece mağazadan alışveriş yapıyorum, eşim internet alışverişini sevmiyor, kartta onun olunca

Sağol canım iki kız büyük nimet inşallah hayırlı evlatlar olurlar :) kızım şuan 22 aylık aralarında 27 ay olacak Rabbim nasip ederse :) senin büyük kız kaç yaşında

Benimkide bu ay 2 yaşına girecek inşAllah. Bizimde 27 ay olmuş olacak.

Lcwaikiki den ne kadar alışveriş yapıyorsunuz bilmiyorum. Büyük beden kıyafetleri çok güzel değil, bazı kumaşları daha ilk yıkamada kötü oluyor. Ama bebek bölümünü çok seviyorum. Kızımın birçok kıyafetini ordan aldım, almayada devam ediyorum. Bebek kıyafetleri sık sık yıkanmasına rağmen gayet güzel. Üstü çok baskılı, simli yazılı bady ler aldığınızda nerden alırsanız alır bir süre sonra simleri gidiyor, yazıları kötü oluyor. Ama eğer kendinden işlemeli badylerden alırsanız hiçbirşey olmuyor. Çok cici ve fiyat olarakta çok uygun kıyafetler var. Kapıda ödemesi de var. Zaten birsüre sonra bedenlere alıştığınız için gözü kapalı internet üstünden de sipariş verme imkanınız olabiliyor.

Indirim olunca tutamamistim kendimi :) ama Allahtan ablamda hamile oda kız oyüzden çok sıkıntı etmedim birlikte kullanırız inş evet bende beşik falan araştıriyorum aklına yatan olursa foto at
Haftaya perşembe kontrol var hastaneye gidecem o Zaman bakacam Can'ım atarım bilgilendirim indirim falan varsa

Canım ben kapalıyım, anne kız kıyafetleri çok fazla bana uymuyor. Uzun kollu, dize kadar gömlek tarzı bişeyler olursa olabilir. Birde ben sadece mağazadan alışveriş yapıyorum, eşim internet alışverişini sevmiyor, kartta onun olunca

Benimkide bu ay 2 yaşına girecek inşAllah. Bizimde 27 ay olmuş olacak.
Benim eşim artık alıştı bazen beraber bakıyoruz eşim saat hastası :KK50:kapalı olsanda olur Can'ım aslında gömlekler var uzun kollu terzide bile diktiren oluyor ben çok seviyorum anne kız beraber giyinmeyi inşallah Bebeğim büyümeye yaşlanmam iyice de giyinirim 31 yaş oldum ben anne ile cocuk arasında çok yaş olmasını sevmiyordum ama kısmet geç evlendik anca bebek oldu minyonum aslında kızımla aynı elbiseleri giymek istiyorum bakalım benim eşim kıyafetime karışmaz ama erkek doktora da asla müsade etmedi aslında kadın doğumda en iyi doktorlarda erkek

Benim ablamında kızı var onun küçüklük kıyafetlerinin çoğunu dağıttı ama markalı olanları kıyamadıklarını sakladı benim çok fazla şimdiden kıyafet var

1 mayıs işçi Bayram'ı kutlu olsun kızlar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 25
  • image.webp
    image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 24
Kız anne adayları watsaap profil resmi atıyorum size yada Facebook

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 40

Ohh ne güzel aynı olacaklar :) canım sen beşik işini nasıl düşünüyorsun kafam çok karışık o konuda ikinci bebeğe ve ablaya nasıl yatak düşünüyosun

Back
X