-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
İnşAllaj bu gün 3.20'de benim randevum var :KK73:bakalım nasıl olacak:rolleyes:

Hadi hayırlı haberlerle git gel inş. canım

kızzz gerçekten uzaylıya benzedi bebiş :-) bizimki neye benzeyecek bakalım.. seninki artık resim için poz vermeyi öğrenmiş bence :KK66:

Ay bu dönemler hep böyle görünüyor bacaksızlar :dondurma: benimki ultrasonda hiç hareket etmiyorki keyfi yerinde beyimin yatıyor öyle hep

Maşallah kuzuya :)
Cinsiyet söyledi mi ?

Hepimize maşallah canım, yok bu doktor bahsetmedi cinsiyetle ilgili, kendi hocam erkek demişti, bakalım 2 hafta sonra kesinleştiricez.

inşAllah canım haber vericem. hava da bugün bozuk yağmur yağacak gibi, ben de ince giyindim. Dışarı çıkınca üşüyorum:hasta:

Burda da hava bulanık gibi ama dışarısı iyiydi, sen kendine dikkat et tabi, üşütme.

Burası dün cehenneme dönmüştü öyle bir yağmur yağdı ki kovadan boşalırcasına bugün de hava bozuk metroloji perşembeye kadar yağmur olacak demişti

Kizlar gunaydin herkese:KK51:.benim doktorum ayrintili ultrason bakmiyor.sanirim baska bir doktora gidecez.kacinci haftalarda bakilmasi gerekiyor ayrintiliya biliyomusunuz.

Yaa bu doktorlar öyle bir yerde çekiyorlar ki resim de belli olan birşey yok

Bu en iyi olan resmi canım diğerlerini atsam daha komedi :-):-)
Bi kafa gövde bacaklar yok kollar yok

Kizlar gunaydin herkese:KK51:.benim doktorum ayrintili ultrason bakmiyor.sanirim baska bir doktora gidecez.kacinci haftalarda bakilmasi gerekiyor ayrintiliya biliyomusunuz.

18-22 hafta arası biliyorum canım, özel klinikler, özel hastaneler ve fakülteler bakıyor diye biliyorum.

Bu arada A al umut başka hastanede detaylıya gireceksen önceden randevu alınıyor diye biliyorum canım ona göre önlemini al.

Bu arada bana devlet hastanesindeki doktor 3li tarama zamanın gelmiş, ultrasona yönlendireyim dedi. ulrtasonda bi tarih verdiler yanlış hesaplamadıysak 29. haftaya filan denk geliyor :KK70::KK70: 8. ayın 2si
Allahtan 3lü tarama için randevuydu, detaylı ultrason olsa noolurdu acaba

Ben 16 haftalıkken randevu aldım bir ay sonraya veriyorlar randevuyu ona göre alacaksın yani ben 20 haftalıkken girmiş olacam

Ben 16 haftalıkken randevu aldım bir ay sonraya veriyorlar randevuyu ona göre alacaksın yani ben 20 haftalıkken girmiş olacam
ben hiç randevu almadım, doktor da bir şey söylemedi :110: bugün giderken soriim.

ben hiç randevu almadım, doktor da bir şey söylemedi :110: bugün giderken soriim.
Sor Can'ım çünkü bir ay sonraya veriyorlar randevuyu bende yarın kontrol var detaylı soracam bu ayrıntılı ultrason ne oluyor ne kadar sürüyor sizlerede bilgi veririm canım acaba diğer gruptan kalanları etiketlesek mi grup çok zayıf eylül annelerini kontrol ettim de acayip kalabalıklar

Sor Can'ım çünkü bir ay sonraya veriyorlar randevuyu bende yarın kontrol var detaylı soracam bu ayrıntılı ultrason ne oluyor ne kadar sürüyor sizlerede bilgi veririm canım acaba diğer gruptan kalanları etiketlesek mi grup çok zayıf eylül annelerini kontrol ettim de acayip kalabalıklar
etiketliyelim :KK9:

Canım ben ocak annelerini takip etmiştim baya. Detaylı ultrasonda aşşağı yukarı 20 dk ile 45 dk arasında kalıyorsun. Bebeğin bütüüüün iç organları ve organları kontrol ediliyor. Hah işte tam bu ultrasonda bebiş kız mı erkek mi tam ortaya çıkıyor çünkü kız ise yumurtalıkları erkek ise testisleri bile görünüyormuş :rapci:

Ben randevu filan almıyorum çünkü ben fakültedeyim zaten ve perinatoloji polikiliniğinde muayene oluyorum en fazla 2 hafta sonra gittiğimizde doktor söyler detaylı ultrason için ayrıyeten randevu al burdan diye.

Bazı ay anneleri arasındaki iletişim daha iyi. Aslında bizim de burda iletişimimiz iyi :KK60::KK28: ama kalabalık değiliz fazla.

Back
X