Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar :) Nasılsınız?
Ya ben alışverişe nereden başlayacağımı hiç bilmiyorum, kafam çok karışık haha! Siz ilk önce nelerden başlamayı düşünüyorsunuz?
Bide aranızda gebelik veya bebek ile ilgili kitap okuyan, tavsiye edebilecek olan var mı?
O kafası karmakarışıklardan burda dolu canım :)
Benim aldıklarım belli nevresimler 2 çiftde kollu çıtçıtlı badi
İlla kafan çok karışıyorsa mesela kapşonlu havlunu al (ben 2 tane almayı düşünüyorum)
Penye battaniye çok alın diyorlar (4-5 tane almayı düşünüyorum)
Hastane çıkışların hediye gelmicekse 0-3 aylık 2 yada 3 çeşit hastane çıkışı alabilirsin. Bebek ilk dönem göbek bağıyla olacağı için o hastane çıkışları iyi oluyor diyorlar.
İşte tahminen mayıs ayına kadar kalın kıyafet giyecek ona göre kalın tulum ya da kalın takımlar alabilirsin 2-3 adet filan. (Hediye gelen de olabilir diye düşünüyorum ya da son aylar alabilirsin.)
Çoraplarını al meselaminnak ayaklarına
Aslında bizim acilen gebeliğin son aylarına ve doğuma hazırlık yapmamız da lazım.
Hamile külodu almayı düşünüyorum ben bundan sonra. Emzirme atleti, emzirme sütyeni, (benim memeleri artık kendi sütyenlerim taşımaz oldu da) doğum için gecelik ve sabahlık vs vs ilk etapta bunlarda çok önemli tabi. Doğum sonrası toparlayıcı korseyi de alıcam. Sarkmayalım
Öyle işte, kafana takılan başka bişey var mı?
Oooo süpersin!Çok teşekkür ederim canım, battaniyelerle çoraplarla başlayayım ben en iyisi.. Cinsiyeti öğrenince de devamı gelir inşallah.. Sabırsızlanıyorum çok yaa
![]()
Ben hep kız diyip yanılanı duymuştum bu site de duymaya başladım erkek diyip kız çıkanı
Kızlaaaar trendyolda soobe de indirim var çok tatlı şeyler vaar[/QUOTE
bakayım bende güzel oluyor soobe bu arada tetonoz aşısı yaptırdım ilk başta ağrı yoktu 6 saat sonra falan başladı ağrı çok gıcık bir ağrı![]()
ben henüz bir şey almak istemiyorum ama ama ama beni tahrik ediyorsunuzKızlaaaar trendyolda soobe de indirim var çok tatlı şeyler vaar![]()
ben ara sıra blogcuanne com-a bakıyorum. güzel doğum hikayeleri gebelik günlüleri falan var. aynı zamanda kitaplarla ilgili bilgiler de var.Günaydın kızlar :) Nasılsınız?
Ya ben alışverişe nereden başlayacağımı hiç bilmiyorum, kafam çok karışık haha! Siz ilk önce nelerden başlamayı düşünüyorsunuz?
Bide aranızda gebelik veya bebek ile ilgili kitap okuyan, tavsiye edebilecek olan var mı?
ben henüz bir şey almak istemiyorum ama ama ama beni tahrik ediyorsunuz![]()
canım uyurken üstüne yatamadım bide kolumu kaldırınca ağrıyor heralde gün sonunda geçmiş olurnasıl bir ağrı canım?ben de inşAllah pazartesi gideceğim.
![]()
belki sende olmaz ağrı kan aldırıken de öyle olurya bazısının morarmaz benim hep morarır meselaAaaa minnak minnak olsada al yaa
Bak bak nasılda teşvik ediyorumzorla kızın zihnine gircez.
daisy5 canım ben de geçen joker mağazasında görmüştüm soobeyi hoşuma gitti penyesi filan, rahatlıkla alırım yani. Hem de çok tatlı şeyler var.
Ay canım demeyeydin şöyle şeyben zaten iğneden korkuyorum bi de ağrısı of
gerçi lisedeyken de vurunmuştum pek ağrısını görmemiştim ama şimdi olur mu bilemedim
O kafası karmakarışıklardan burda dolu canım :)
Benim aldıklarım belli nevresimler 2 çiftde kollu çıtçıtlı badi
İlla kafan çok karışıyorsa mesela kapşonlu havlunu al (ben 2 tane almayı düşünüyorum)
Penye battaniye çok alın diyorlar (4-5 tane almayı düşünüyorum)
Hastane çıkışların hediye gelmicekse 0-3 aylık 2 yada 3 çeşit hastane çıkışı alabilirsin. Bebek ilk dönem göbek bağıyla olacağı için o hastane çıkışları iyi oluyor diyorlar.
İşte tahminen mayıs ayına kadar kalın kıyafet giyecek ona göre kalın tulum ya da kalın takımlar alabilirsin 2-3 adet filan. (Hediye gelen de olabilir diye düşünüyorum ya da son aylar alabilirsin.)
Çoraplarını al meselaminnak ayaklarına
Aslında bizim acilen gebeliğin son aylarına ve doğuma hazırlık yapmamız da lazım.
Hamile külodu almayı düşünüyorum ben bundan sonra. Emzirme atleti, emzirme sütyeni, (benim memeleri artık kendi sütyenlerim taşımaz oldu da) doğum için gecelik ve sabahlık vs vs ilk etapta bunlarda çok önemli tabi. Doğum sonrası toparlayıcı korseyi de alıcam. Sarkmayalım
Öyle işte, kafana takılan başka bişey var mı?
nasıl bir ağrı canım?ben de inşAllah pazartesi gideceğim.
![]()