- 26 Haziran 2007
- 3.215
- 1.892
- 373
- 41
evet canım hormonlar çok etkiliyor inşallah seneye hep birlikte kutlarsınız zor tabiki yaşamayan anlayamaz ama yalnız değilsin unutma bebişin seninle![]()
Bu sene bebişim benimle inş seneye yanımızda ama şu an benim yine de eşime ihtiyacım var yaaa. Hamilelikle eşime daha çok düştüm. Burda tek bir akrabam olmaması sanırım bu durum üzerinde çok etkili.
Günaydın kızlar B BirAnneBirEvlat canım doktorun daha gelmedi mi bizi de haberdar et aklımız sende durumun Nasıl olduAGRA bendw hiç mide bulantısı olmamıştı 13. Haftada verdiği Demir ilacına kadar o ilaç bende mide bulantısı yaşattı ilacı kesmiştim düzelmişti içtiğin ilaçların yan etkilerine bak ilaçta belki mide bulantısı yapıyordur
Selen_Ay canım eşinin doğum günü kutlu olsun doğacak bebeğinle nir ömür boyu mutluluklar dilerim Can'ım
Çok sağol canım. Amiin inş
Benimde vitamin ve demir ilacına kadar pek bişeyim yoktu. İlacı aldığım ilk gün uykumdan uyandırmıştı yani koşa koşa banyoya yetişmiştim çok kötü
Kızlar kanama devam ediyor. Yeni serum takıldı, bugünde kalıcam hastanede. Kızım annemde, aklım hem evde, hem miniğimde.
Bebeğin annenleymiş canım gözün hiç arkada kalmasın sen şimdi seninle olan bebeğini düşün çünkü şu an onun sana daha çok ihtiyacı var. İnş iyileşip çıkacaksınız hastaneden. Hala plesentadan mı geldiği düşünülüyor kanamanın?