0-3 ve 3-6 aylık alısverıs yapalım dıyoruz. Daha buyugunu almak ıstmıyorum pek bebegın gelısımı,mevsım sartları degısebılır dıye.
Ne eksık olsun nede fazla olsun ıstıyorum aynı senın dedıgın gıbı. Aman gozumde kalmasın sunuda alayım dıyemıcem cunku zaten yavrularımıza sureklı bıseyler alıyo olucaz dolayısıyla gozumuzde kalmaz

Henuz hıc bır alısverımız yok malum detarjan harıc
Neyden kac tane alacagımı tam kafamda toparlayamadım. Tek bıldıklerım 3-4 penye battaniye,1 nohut battanıye, 1 polar battanıye, 2 banyo havlusu ,1 hastane cıkısı alacagım (belkı bır tanede annem alır bılmıyorum)
Ama ıste kac cıt cıtlı badı ıdeal, kac tulum,kac alt ust takım vs bunları tam bılemıyorum
Her blogda farklı seyler yazıyor yada herkes farklı seyler soyluyo.. Sanırım bu bebegede baglı 
Cok heyecanlı ya 
Haftasonu gıdelım hem bana pantolon hem alısverıs yapalım dıyoduk. Sımdıde gelecek kontrolu mu beklesek dıyorum
oda ayın 10 unda detaylı ıcın randevu alıcam daha ne zamana verırler fıkrım yok
Cıkıp bıseyler alasım var pazarda var bugun ama ılk kıyafetlerımızı babamızla alalım dıyorum 
Suanda butun kafamdakılerı sana dokmus bulunuyorum sekerlim 
Oyy ya bız anne mı olucaz hayırlısıyla,saglıkla 
Hahahahayyy Anne oluyoruz valla dediğin gibi, farklı bir duygu

:)
Birde ben anaç biri değilimdir ama kendimi o kadar iyi hissediyorum ki, dünyayı kurtarabilirim sanki..
Bu süreçte eşlerde çok önemli tabi, benim için onun sayesindede bukadar mutlu geçiyor günlerim,
sabırsızlıkla bekliyoruz işte eminim hepimizde aynı duygular yaşanıyor.

Bende bilmiyorum neyden kaçtane alayım ama 1 haftalık yetecek kıyafetlerimiz olsa haftada bir makina çalıştırsak mantıklı gibi.
Nebilim
7-10 parça çıtçıtlı badi
7-8 tane tulum,
3-4 altüst takım

7 tane pijama,
1-2 takım hastane çıkışı
3-5 battaniye (penye polar karışık)
1-2 banyo havlusu
Eldiven (kullanılacaksa), Önlük (kusarsa diye) bulundururz. Şapkalar vs.
Şuan hepsi benim sallamasyonlarım

Yetiyor yetmiyor, fazladır azdır bilmiyorum.

Eminim aklıma gelmeyen şelerde var, tamamen şuan yazdım hepsini

Ben şuan mesela gördüğümde hoşuma giden şeyleri alıyorum onlarıda 0/3 - 3/6 aylık alıyorum, yenidoğan olarak 2 takım hastne çıkışım var. 2 Biberonum 2de emziğim var (kullandırmam belki ama bir ihtimal bulunsun istedim)
Zaten tamamen herkes kendini alışverişe saldığında

sorarız birbirimize şundan kaçtane aldın bundan nekadar aldın diye ona göre ekleriz. Fazlalarıda birbirimize kargolarız..

Bak bende dertleşmeye yer arıyomuşum zaten..