Ay içim rahatladı çok sağolunNormal canim korkma alanı daralıyor artik eskisi gibi hareket etmiyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay içim rahatladı çok sağolunNormal canim korkma alanı daralıyor artik eskisi gibi hareket etmiyorlar
Ay evet ya az kaldı çok şükürAy resmen çok az kaldı maşallah kuzuya sağlıkla al kucağına canim inşallah![]()
Merak ettim bunu söyleyen kim mesela?Sizin de yakınlarınızdan doğuma daha var diyenler oluyor mu? Ben bıktım çünkü bu laftan artık kıskandıklarını düşünmeye başladım. Çok kilo almadım ödem,ağrı, ağırlaşma, kramp vs gibi şikayetlerim henüz yok şükür. Mesela usg fotosunda kime benziyor muhabbeti yapılıyor ordan biri daha bi şeye benzemez ki diyor. Ya da aynı kişi karnında dönüşlerini hissediyor musun şimdi diye soruyor. Evet diyorum daha erken gerçi diyor. Birisi çok kilo almamışsın arkadan belli olmuyor diyor hemen yine atlıyor son ay çok kötü olacak daha zamanı var diyor. Ay son güne kadar ikna edemicem galiba hamile olduğumu.
Bendede oluyor ama bende gebelikten öncede oluyordu, sadece şimdilerde daha aşırı oluyor yere çıplak ayakla basmak istiyorumKızlar ayaklarimin altı zaman zaman ateş gibi yaniyor. Normal mi sizce?
Eşimin tarafı. Çocuğu olan kişiler.Merak ettim bunu söyleyen kim mesela?
Bana geçenlerde karnın şimdiden böyleyse daha 2 ay var napıcan dediler ki doğru düzgün kilo bile almadım olan şey bebekSizin de yakınlarınızdan doğuma daha var diyenler oluyor mu? Ben bıktım çünkü bu laftan artık kıskandıklarını düşünmeye başladım. Çok kilo almadım ödem,ağrı, ağırlaşma, kramp vs gibi şikayetlerim henüz yok şükür. Mesela usg fotosunda kime benziyor muhabbeti yapılıyor ordan biri daha bi şeye benzemez ki diyor. Ya da aynı kişi karnında dönüşlerini hissediyor musun şimdi diye soruyor. Evet diyorum daha erken gerçi diyor. Birisi çok kilo almamışsın arkadan belli olmuyor diyor hemen yine atlıyor son ay çok kötü olacak daha zamanı var diyor. Ay son güne kadar ikna edemicem galiba hamile olduğumu.
Kızlar tam diyorum hersey tamamlandı bisi çıkıyor yaa sinirlerim bozuldubez ve ıslak mendili sona bıraktım zaten de internette hicbi yere bakasım yok karşıma hep eksik şeyler çıkıyor eşime bu da eksikti unutmuşum diyorum aa yeter ama hani tamamdi diyor
daha 5 dakka once tmm bitti tamamladım dedim şimdi banyo havlusu unuttuğumu İnternete girince farkettim
işin komiği siparişi verdim smdi bu eksikmiş ver kartı diyemiyorum yandım ben
![]()
Bunlar bir çete sanırım lohusa olunca da en iyisini yine onlar bileceklerBana geçenlerde karnın şimdiden böyleyse daha 2 ay var napıcan dediler ki doğru düzgün kilo bile almadım olan şey bebek
Aynen canım yaa yandimO lafı kullanmayacaktın.....
Evet maalesef hiç bitmeyecekBunlar bir çete sanırım lohusa olunca da en iyisini yine onlar bilecekler
Ben eşime daha bir şey almamışız diyorum en azından başına ne geleceğini biliyorAynen canım yaa yandim![]()
Çocukları varsa sanmıyorum kıskanclık olsun bana garip geldi belkide konuşma tarzları böyle takma gebeliğin tadını çıkartEşimin tarafı. Çocuğu olan kişiler.
Gecen benimkide aynısını dedi bitti demiştin bitmemiş halaKızlar tam diyorum hersey tamamlandı bisi çıkıyor yaa sinirlerim bozuldubez ve ıslak mendili sona bıraktım zaten de internette hicbi yere bakasım yok karşıma hep eksik şeyler çıkıyor eşime bu da eksikti unutmuşum diyorum aa yeter ama hani tamamdi diyor
daha 5 dakka once tmm bitti tamamladım dedim şimdi banyo havlusu unuttuğumu İnternete girince farkettim
işin komiği siparişi verdim smdi bu eksikmiş ver kartı diyemiyorum yandım ben
![]()
Ben eşime daha bir şey almamışız diyorum en azından başına ne geleceğini biliyorama gerçekten şöyle baktıkça eksikler artıyor sanki
Kızlar smdi bi eksik daha geldi aklıma bebek deterjanı en önemlisi hemde giysisini tamamladım ama yıkamaya deterjan yok koptum suanGecen benimkide aynısını dedi bitti demiştin bitmemiş hala![]()
Ben sana dedim baktıkça eksikler artıyor diyeKızlar smdi bi eksik daha geldi aklıma bebek deterjanı en önemlisi hemde giysisini tamamladım ama yıkamaya deterjan yok koptum suan![]()
Bakmamaya söz verdim bacım yoksa kocamdan olucamBen sana dedim baktıkça eksikler artıyor diyekim bilir daha ne eksikler çıkacak
Ama ihtiyaç yani ne yapalım kiBakmamaya söz verdim bacım yoksa kocamdan olucam![]()
Sen baştan yalnış yaptınKızlar smdi bi eksik daha geldi aklıma bebek deterjanı en önemlisi hemde giysisini tamamladım ama yıkamaya deterjan yok koptum suan![]()