-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Yok canim kendi adima onllara guvenerek bisey almam :) birde buyuk aylar hediye gelir sanirim. O donemde de duruma gore bakarim gelemssede gelmesin :KK70: ama iste herkesin bebegi farkli :/ kk da gunde 8 kez ustunu degistirenide okudum :/ cok kafa karisik gervekten keske 2015 ekim annelere bize yardimci olsa bu konuda :) cunku mayista dogan cocukla ekimde doganin ihtiyaclari farkli gercekten :/
Sizede gunaydin kizlar nasilsiniz
aa doğru söylüyon canım 2015 annelerine yazmak sormak lazım ;) benim kuzenim 1 ay önce doğum yaptı daha öncede söylemiştim.o içine uzun kollu çıtçıtlı badi giydirip üzerine uzun kollu takım giydiriyo.zaten biz doğum yaptığımızdada havalar hemen hemen nisan mayıstaki gibi olcak bende öyle yaparım herhalde.zaten ilk 9 ay sıcak olmucağı için kısa kollu çok almaya gerek yok belki 1-2 tane

Kızlar ıslak mendil falan stoklasak kurur mu ozmana kadar :eek:
paketi açmadıktan sonra hiç bişi olmaz canım hava almadıktan sonra.sonuçta markette raflarda yüzlerce duruyo.

Günaydın annişler

@umuttttt un dediğine katılıyorum zaten ben de 7-8 çeşit almayı planlıyorum her ay grubuna. Zaten ilk ay için, içi zıbın dış yine tulum şeklinde giydirmeyi düşünüyorum. Üstüne yelek filan da giyecekler zaten.
2inci ayda bi anda toplanır gibime geliyorlar. Zaten 3-6 aylıkları da ona göre alıcam. Bide içli dışlı giydireceğimiz için dış giyimi bir ay daha büyük olması iyi olur gibime geliyor.

Bezleri 7. aydan itibaren alıcam. Zaten evdeyken dediğim gibi ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum, yıkıcam hep poposunu bebişin. Dışarı çıkarken kullanırım ıslak mendilleri. Onu da ilk zaman için 2 paket yeterli olur gibi. Zaten 7. aydan sonra itibaren doğum çantasını hazırlarım gibi.
günaydın canım.
aynen bende 7-8 çıtçıtlı ve 7-8 takım alsam bizi 2-3ay idare eder herhalde.
bende bezi haziran yada temmuz gibi alırım diyorum.ıslak mendil indirimde vardı 3lü paket aldım şimdilik.stok yapmayı düşünüyodum ama vazgeçtim çünkü alerji yapcak mı yapmıcak mı bakmak lazım.
çantayıda bayram sonrası falan hazırlarım herhalde deniz mevsimi açılcak evde hazır bulunsun ;)

aa doğru söylüyon canım 2015 annelerine yazmak sormak lazım :KK66: benim kuzenim 1 ay önce doğum yaptı daha öncede söylemiştim.o içine uzun kollu çıtçıtlı badi giydirip üzerine uzun kollu takım giydiriyo.zaten biz doğum yaptığımızdada havalar hemen hemen nisan mayıstaki gibi olcak bende öyle yaparım herhalde.zaten ilk 9 ay sıcak olmucağı için kısa kollu çok almaya gerek yok belki 1-2 tane

paketi açmadıktan sonra hiç bişi olmaz canım hava almadıktan sonra.sonuçta markette raflarda yüzlerce duruyo.
Bende az alayım kısa kollu ah bır baslask :KK48:

aa doğru söylüyon canım 2015 annelerine yazmak sormak lazım :KK66: benim kuzenim 1 ay önce doğum yaptı daha öncede söylemiştim.o içine uzun kollu çıtçıtlı badi giydirip üzerine uzun kollu takım giydiriyo.zaten biz doğum yaptığımızdada havalar hemen hemen nisan mayıstaki gibi olcak bende öyle yaparım herhalde.zaten ilk 9 ay sıcak olmucağı için kısa kollu çok almaya gerek yok belki 1-2 tane

Haklısın canım, kalsın o zaman hiç kullanmayayım, kurur diye evde kullanayım dedim ama dediğin gb depolarda marketlerde uzun süre duruyor.
Teşekkürler. :KK200:

Kuzum daha fazla alma derım. Fakat kurumz dıye dusunuyorum son kullanma tarıhlerı ne ? Sonucta magaza ve marketlerın raflarında,depolarında duruyor.. Ama kokusuna bakayım dıye paketı acma ıste o zaman kurur :)

Bende kredı kartsız olarak ya cıvılımden yaparım yadaesım alır eksık kalırsa :110:

---

Kızlar pamidorda 31 mayısa kadar 100 tl tekstıl alısverısınde %50 ındırım. Pamıdor kart cıkarmamız gerekıyormus onuda kasadan halledıyolarmıs.
Insallah yarın gıdıp hastane cıksı ve bır ıkı parca alalım dıyorum bakalım:dua:

Bakmadım ben tarihlerine akşam eve gidip bakim. :kızgın:
Kutulu zaten kutusundan çıkarmadım paketleri.:bicak:

kızlar bu arada e-bebekte nazar boncuklu çengelli iğneler var gördünüz mü çok hoş ya.almayı düşünüyodum ama birisi kararıyo falan demiş kararsız kaldım.

komik bir şey anlatayım eşim doğum fotografçısı istiyor bende dedim o şiş halimle çekilmem :KK12:oda dedi o zaman sadece bebeği çekeriz:KK70:ama sanırım anı olur diye bende isteyeceğim artık bir şeyler sürüp biraz olsun iyi gözükürüm heralde:anneadayı:

galiba gümüş üzerine altın kaplamaymış ama kararıyo mu gerçekten nası öğrencezki.. mağazadakilere sorsak satmak için kararmaz derler :)

O yorumu yapan 1 kişi var acaba giysiyle yanlışlıkla makinada yıkandıda farkında mı değilde karardı o_O
Almak için ne kurdum şuan inanamıyorum :-):-)

komik bir şey anlatayım eşim doğum fotografçısı istiyor bende dedim o şiş halimle çekilmem :KK12:oda dedi o zaman sadece bebeği çekeriz:KK70:ama sanırım anı olur diye bende isteyeceğim artık bir şeyler sürüp biraz olsun iyi gözükürüm heralde:anneadayı:

:rolleyes::rolleyes:
Bence anı olmalı, illa fotografçıyla anlaşmak olmasada ben doğumuma yakın güzel bir elbise giyip eşimle fotograflar çekilmek istiyorum, hamile halimle :) Bu konuda yakınlarımızda yardımcı olabilir bize, profosyonel fotograf makinası yeterli. Doğum günüde aynı şekilde olacak inşallah.

Bence vardır daha ben deterjan aldım ya son kullanma 2023 :KK53::KK53::KK53:
canım deterjanları bilmiyorumda bence ıslak mendilde son kullanma tarihi çokta anlam ifade etmiyor.yazmak zorunda oldukları için yazıyorlar.eğer mendil kurumamışsa bence kullanılabilir ;)
ayy sorma benim kuzenim bilmem kaç para verip kaliteli makine almış şu fotoğrafçılarınkinden.tutturdu doğum fotoğraflarını ben çekeyim diye.ya istemiyom dedikçe çekeyim diyo :D
ne bileyim bi taraftan anı olur diye düşünüyorum bi taraftan doğumla mı uğraşcam ona mı bakcam uğraşamam diyorum :D
O yorumu yapan 1 kişi var acaba giysiyle yanlışlıkla makinada yıkandıda farkında mı değilde karardı o_O
Almak için ne kurdum şuan inanamıyorum :-):-)
ayy sorma canım benim çok aklımda kaldı kararsada alcam galiba;) dediğin gibi yıkamış olabilir.hadi kaplaması kalkıyo desem anlıcamda durduk yere kararmazki ki benim gümüş üzerine altın kaplama kolyem var ensem o kadar terlediği halde kararma yapmadı.

canım deterjanları bilmiyorumda bence ıslak mendilde son kullanma tarihi çokta anlam ifade etmiyor.yazmak zorunda oldukları için yazıyorlar.eğer mendil kurumamışsa bence kullanılabilir :KK66:

ayy sorma benim kuzenim bilmem kaç para verip kaliteli makine almış şu fotoğrafçılarınkinden.tutturdu doğum fotoğraflarını ben çekeyim diye.ya istemiyom dedikçe çekeyim diyo :KK70:
ne bileyim bi taraftan anı olur diye düşünüyorum bi taraftan doğumla mı uğraşcam ona mı bakcam uğraşamam diyorum :KK70:

ayy sorma canım benim çok aklımda kaldı kararsada alcam galiba:KK66: dediğin gibi yıkamış olabilir.hadi kaplaması kalkıyo desem anlıcamda durduk yere kararmazki ki benim gümüş üzerine altın kaplama kolyem var ensem o kadar terlediği halde kararma yapmadı.
Dogrudur canım hıc bakmadım :)

Kızlar bugün harika bir rüya ile kalktım rüyamda ikiz Bebekler vardı bebekler benim değildi ama kuzenim bebekleriydi rüyamda kuzenimin sütü yokmuş bende bebeği alıyorum emmesi için nir süt çıkıyor benden resmen sıçrıyor bir güzel emiyordu Bebek memi anlatamam harika bir duyguydu Rabbim bizimde bebeklerimizi kucağımıza almayı onu emzirmeyi nasip etsin beni iyice heyecan bastı vakti zamanın da doğsunda ama bu geri kalan yarı süreç hemen geçsin siye dua ediyorum

image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
Çok şirin değillermi

kızlar ya ben bu 2015 ekim annelerini hiç sevmedim sabah mesaj attım kıyafet konusuyla ilgili hala cevap veren yok :KK12:

Back
X