-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
B BirAnneBirEvlat canım nasılsın nerelerdesin hiç girmiyorsun da yaramazlık birşey yok demi herşey yolunda demi tatlım

Bu arada hakkaten B BirAnneBirEvlat nerelerde dinleniyordur ve evladıyla uğraşıyordur da ondan giremiyordur inş.

Çok şükür iyiyim kızlar. Havalar ısınmaya başladı iyice, üzerimde bi halsizlik bi bıkkınlık hali :) Yerimden kalkasım gelmiyor. Arada kızımı alıp parka felan çıkartıyorum hava alsın diye. Günlerimiz bu ara böyle geçiyor.

Çok şükür iyiyim kızlar. Havalar ısınmaya başladı iyice, üzerimde bi halsizlik bi bıkkınlık hali :) Yerimden kalkasım gelmiyor. Arada kızımı alıp parka felan çıkartıyorum hava alsın diye. Günlerimiz bu ara böyle geçiyor.
Sende bebişte iyi olsun da önemli olan o insan merak ediyor epey girmeyen olunca

Kızlar ekim diyoruz yaa ayrıntılı ultrasondaki doktor bana eylül sonuna hazırlıklı ol eylül sonuna olabilir yada ekim 5 10 arası dedi bakalım haftaya doktorum ne diyecek hayırla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kızlar

Kızlar ekim diyoruz yaa ayrıntılı ultrasondaki doktor bana eylül sonuna hazırlıklı ol eylül sonuna olabilir yada ekim 5 10 arası dedi bakalım haftaya doktorum ne diyecek hayırla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kızlar
Benim doktorda eylül sonu ekim başı dedi ekim başı 41 haftam oluyor genelde gördüğüm kadarıyla 39 da oluyor doğumlar ayy yolun yarısı bitti:süslü:

Benim doktorda eylül sonu ekim başı dedi ekim başı 41 haftam oluyor genelde gördüğüm kadarıyla 39 da oluyor doğumlar ayy yolun yarısı bitti:süslü:

Ne son adet tarihi nede ultrason ölçümleri, hiç biri doğum tarihini vermiyor. Bebeğim canı ne zaman isterse, keyfi ne zaman gelirse o zaman dünyaya geliyor. Banada erken doğum dediler, hazırlıklı ol dediler. 41 de zorla doğurdum, dahada gelmeye niyeti yoktu yani.

Canım iyi olmana sevindim :dua:
Ne zaman girmeyince insan merak ediyo

Kızlar bebişimize yeni ciciler aldım tabi annesine de :halay:paylaşırım Bi ara :anne: bu arada mağazalarda hep indirimler var baya uyguna geldi ciciler

Selam kızlar nasılsınız ? Bugün tam 18 haftalık olduk şükür fakat benim pazar günü kullandığım kan demir multivitamin vs. ilaçlar bitti şuan hiç ilaç kullanmıyorum dr. Randevum da ayın 13n de beklemelimiyim yoksa dr.a gitmelimiyim acaba kararsız kaldım

5-0.jpg
5-18.jpg

emir_bebek.gif

Selam kızlar nasılsınız ? Bugün tam 18 haftalık olduk şükür fakat benim pazar günü kullandığım kan demir multivitamin vs. ilaçlar bitti şuan hiç ilaç kullanmıyorum dr. Randevum da ayın 13n de beklemelimiyim yoksa dr.a gitmelimiyim acaba kararsız kaldım

5-0.jpg
5-18.jpg

emir_bebek.gif
Doktorunu ara sor canim muayne parasi vermektense ilacin kendisini ssk siz alirsin daha iyi.

Günaydın annişler :KK68:

5-0.jpg
5-18.jpg

emir_bebek.gif

Canım bebişin hayırlı olsun inş.
Ama ilaçlarının hiç birini kesme, doktorun dozunu ya da ilacını değiştirene kadar aynı şekilde kullanmaya devam et. Yazdırmak istiyorsan aile hekimine gidip yazdırabilirsin.

Kızlar aldığımız ciciler biri de ananesinin ördüğü patik var

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 29
Back
X