Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
B BirAnneBirEvlat canım nasılsın nerelerdesin hiç girmiyorsun da yaramazlık birşey yok demi herşey yolunda demi tatlım
Bu arada hakkaten B BirAnneBirEvlat nerelerde dinleniyordur ve evladıyla uğraşıyordur da ondan giremiyordur inş.
Sende bebişte iyi olsun da önemli olan o insan merak ediyor epey girmeyen oluncaÇok şükür iyiyim kızlar. Havalar ısınmaya başladı iyice, üzerimde bi halsizlik bi bıkkınlık hali :) Yerimden kalkasım gelmiyor. Arada kızımı alıp parka felan çıkartıyorum hava alsın diye. Günlerimiz bu ara böyle geçiyor.
Benim doktorda eylül sonu ekim başı dedi ekim başı 41 haftam oluyor genelde gördüğüm kadarıyla 39 da oluyor doğumlar ayy yolun yarısı bittiKızlar ekim diyoruz yaa ayrıntılı ultrasondaki doktor bana eylül sonuna hazırlıklı ol eylül sonuna olabilir yada ekim 5 10 arası dedi bakalım haftaya doktorum ne diyecek hayırla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kızlar
Kızlar ekim diyoruz yaa ayrıntılı ultrasondaki doktor bana eylül sonuna hazırlıklı ol eylül sonuna olabilir yada ekim 5 10 arası dedi bakalım haftaya doktorum ne diyecek hayırla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kızlar
Benim doktorda eylül sonu ekim başı dedi ekim başı 41 haftam oluyor genelde gördüğüm kadarıyla 39 da oluyor doğumlar ayy yolun yarısı bitti![]()
Çok şükür iyiyim kızlar. Havalar ısınmaya başladı iyice, üzerimde bi halsizlik bi bıkkınlık hali :) Yerimden kalkasım gelmiyor. Arada kızımı alıp parka felan çıkartıyorum hava alsın diye. Günlerimiz bu ara böyle geçiyor.
Gunaydin canim :) nasilsinGünaydın Anneler ve bebişleri:)
Doktorunu ara sor canim muayne parasi vermektense ilacin kendisini ssk siz alirsin daha iyi.Selam kızlar nasılsınız ? Bugün tam 18 haftalık olduk şükür fakat benim pazar günü kullandığım kan demir multivitamin vs. ilaçlar bitti şuan hiç ilaç kullanmıyorum dr. Randevum da ayın 13n de beklemelimiyim yoksa dr.a gitmelimiyim acaba kararsız kaldım
![]()
![]()
![]()
Selam kızlar nasılsınız ? Bugün tam 18 haftalık olduk şükür fakat benim pazar günü kullandığım kan demir multivitamin vs. ilaçlar bitti şuan hiç ilaç kullanmıyorum dr. Randevum da ayın 13n de beklemelimiyim yoksa dr.a gitmelimiyim acaba kararsız kaldım
![]()
![]()
![]()