-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz, doktora giderken.

Ben ağda yaptırıorum canım. Hamilelere ağda yapılmaz diye duydum ama doğru yanlis bilmiorum. Ben jilet kullanamiorum oyuzden mecbur agda yaptiriorum.

Merhaba kızlar Bayram'a bir ay kaldı inş.o Zaman'lar 28.haftamda olacağım ve bizimkiler Ankara'da bayram ziyaretine gidersek aracımızla gideriz dinlene dinlene ama seyahat sonuçta hiç riske atmasammı karar veremedim tabi doktorada sormam gerek geçen gittiğimde doktor uzun seyahati önermiyorum demişti sizler napcaksınız Bayram'da tatil falan plan varmı:KK49:

Canim bn bayramdan önce bu ayin 17-20si gibi tatile cikacagim arabayla gidicez biz. Doktor seyahat yasak degil yapabilirsin dedi bana.

Merhaba kızlar Bayram'a bir ay kaldı inş.o Zaman'lar 28.haftamda olacağım ve bizimkiler Ankara'da bayram ziyaretine gidersek aracımızla gideriz dinlene dinlene ama seyahat sonuçta hiç riske atmasammı karar veremedim tabi doktorada sormam gerek geçen gittiğimde doktor uzun seyahati önermiyorum demişti sizler napcaksınız Bayram'da tatil falan plan varmı:KK49:

Ben doktoruma daha önceden sormuştum, bayramda bizde memlekete gidicez 950 km yol. Kendi arabanızla dinlenerek gidebilirsin demişti. Dura dinlene gidicez bakalım inşAllah sıkıntı olmaz.

Benim lazer yaptırdığından gerek olmamıştı ama hormonlardan şimdilerde çoğaldı ağda düşünüyorum sence sakıncası varmıdır Agdanın bazıları acırsa rahimde kasılma olur falan demişti ama İlahi doğuma giderkende yaptırılır diye düşündüm :KK37:

Bende lazer yaptırmıştım hormonlardan bende de tüylerim çoğaldı lazere jilet kullanman lazım ben jilet kullanıyorum ama doğuma yakın ağda yaptırırım diye düşünüyorum

Bende jilet kullanıyorum şuan, tüy dökücü kremler içindekilerden dolayı zararlı diye okumuştum, ağda da kasılmaya sebep olabiliyor. Jilette sıkıntı iyice çoğaltıyor. Doğuma giderken ağda mutlaka yapılır evet ama şöyle bi durumda var. Son haftalarda doktor sık sık çağırıyor. 2-3 günde bir felan. Nst oluyor, alttan muayene açılmaya bakıyor. Sürekli temiz gitmek lazım. Sürekli temizlenincede ağda nasıl yaptırıcaksın. Uzamamış oluyor, ağda almıyor. Ufff bu kadınlık çok zor iş.

Ben doktoruma daha önceden sormuştum, bayramda bizde memlekete gidicez 950 km yol. Kendi arabanızla dinlenerek gidebilirsin demişti. Dura dinlene gidicez bakalım inşAllah sıkıntı olmaz.

Bende jilet kullanıyorum şuan, tüy dökücü kremler içindekilerden dolayı zararlı diye okumuştum, ağda da kasılmaya sebep olabiliyor. Jilette sıkıntı iyice çoğaltıyor. Doğuma giderken ağda mutlaka yapılır evet ama şöyle bi durumda var. Son haftalarda doktor sık sık çağırıyor. 2-3 günde bir felan. Nst oluyor, alttan muayene açılmaya bakıyor. Sürekli temiz gitmek lazım. Sürekli temizlenincede ağda nasıl yaptırıcaksın. Uzamamış oluyor, ağda almıyor. Ufff bu kadınlık çok zor iş.
Ben lazerden dolayı koltuk altımda hiç olmazdı bacağımda çok az bikini bölgemde tüy şeklindeydi valla doğuma yakın ağda düşünüyordum ağda da hemen çıkmaz ki ama tabiki doktora sormam lazım ağda sıkıntı derse mecbur ablamdan yardım isteyecem aynen kadın olmam zor inşallah şu süt işi yararda kızlarımız bari böyle sorunla uğraşmasa az çıksa

Kimki Ramazan geldiğine sevinir ve 10 kişinin ramazanını kutlarsa Allah onu cehennem ateşinden korur buyuruyor peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) hadisi şerif. ✏ALLAH 'IM
Tüm müslümanların
Dertlilerine deva Borçlularına eda
Hastalarına şifa Gözlerine nur
Geçmişlerine rahmet Evlerine bereket ver.
✏ALLAH 'IM şu saatte
Af olmayan kul
Kabul olmayan dua
Def edilmeyen bela
Şifa bulmayan hasta
Huzur bulmayan kalp
Allah demeyen dil kalmasın
✏ALLAH 'IM
Bizlere sarsılmaz bir ahlak
Şükredici bir beden
Zikredici bir dil
Hayırlı ve sağlıklı ömür
Salih ve saliha evlatlar
Dünya ve ahiret güzellikleri
İhsan et.
✏ALLAH 'IM
Ruhumuzu daraltma
Kalbimizi karartma
Darda koyup aratma
Hak yolundan saptırma
Bizi Senden başkasına yalvartma ALLAH ' IM
Sahip olduklarımıza şükretmeyi bilen, kaybettiklerimiz için de isyan etmeyen kullarından olmamızı nasip et.Ruhumuzu kabz edeceğin ana kadar bizi emanette emin kıl. Amin

İftar ⛅
Pide
Ezan
Sahur ☀
Namaz
Davul
Dua
Teravih
Fırın sırası
Çatal kaşık sesleri
Merdivenden çıkarken yemek kokuları
Hoşgeldin ya şehr-i Ramazan.
Oruçlarımızn kabul olması dileğiyle..
Hayırlı Ramazanlar dua eder dua beklerim ✨

Kızlar temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz, doktora giderken.
Günaydın cnm, ben hep ağda yaptırıyordum, öyle de devam ediyorum. Jilet kullanamam çoğalıyo. Hamilelikten beri 3 kere yapturdım. O zaman doktora sordum kadınsal işlerini yapabilirsin demişti, sorun yok. Hatta lazer de yaptırabilirsin demişti.

günaydın kızlarr nasılsınız :anneadayı:

Gunaydin kizlar:)
Ben ilk doz asimi olmaya gidiyorumm
günaydın kızlar..
MutluBulut_ MutluBulut_ geçmiş olsun canım şimdiden

ben daha gitmedim aşıya 20. hafta demişti şimdi 19+3 olduk 20 olunca mı gitsem ki bilemedim
beni arayan olmamıştı sağlık ocağından ben 19.haftada aradım ne zaman yapılcak aramadınız diye.bana gel istiyosan demişti :) yani ben 19.haftada oldum :)

günaydın kızlar iyi haftalar beni de aşı için çağırmamışlardı bende 19.haftamda oldum şimdi 2.doz zamanı geldi sanırım bende onu soracaktım size 2.doz için randevu verdiler mi tam 1 ay sonrası mı oluyor:anne:

çağırmayada bilirler bence bız gidip soralım
evet canım çağırmayabiliyorlar gitmekte yada aramakta fayda var.

günaydın kızlar iyi haftalar beni de aşı için çağırmamışlardı bende 19.haftamda oldum şimdi 2.doz zamanı geldi sanırım bende onu soracaktım size 2.doz için randevu verdiler mi tam 1 ay sonrası mı oluyor:anne:
canım ben 19. haftamda oldum bana 1ay sonra gel dedi

Günaydın cnm, evet tam 1 ay sonraya bana da randevu verdiler. İnşallah bu hafta 2. Doz için gideceğim

ben daha gitmedim aşıya 20. hafta demişti şimdi 19+3 olduk 20 olunca mı gitsem ki bilemedim
Oyle yap canim bu hafta gitmis olursun :)

günaydın kızlar..
MutluBulut_ MutluBulut_ geçmiş olsun canım şimdiden

beni arayan olmamıştı sağlık ocağından ben 19.haftada aradım ne zaman yapılcak aramadınız diye.bana gel istiyosan demişti :) yani ben 19.haftada oldum :)
Sagol canim :)

Bana takip karti verdiler canim onda tam 1 ay sonrasi yaziyor 6 temmuzda tekrar olucam

Kızlar ben de biraz araştırdım ve eşimle almaya karar verdiklerimizi yazıcam size de fikir olur belki ..
bebek bezi- Prima
ıslak mendil- Prima
bebek bakım seti- bübchen (şampuan,bebe yağı,bebe sütü vs.)
pişik kremi-mustela
Göbek bakım kremi- babusol
tırnak bakım seti - chicco yada sevi bebe ( henüz karar veremedim )
Burun temizliği- chicco yada bebiccio
biberon- dr.Browns yada mimijumi ( fiyat olarak biraz pahalı ama bakıcaz )
ateş ölçer - Chicco ( kulaktan )
Telsiz kraft - Görüntülü
Termometre banyo- bebedor
Termometre oda- chicco
biberon ısıtıcı - chicco
termos- bebesi
bebek arabası- baby zgo pinna deluxe ( fakat kış olucagı için hemen almayı düşünmüyorum ilk 5 ay puset ve kanguruyla idare ederiz sanırım aşı kontrol vs. için )
kanguru-puset-beşik-oyun parkı henüz bunlara karar veremedim kendi odası olucak o kesin ama bakıcaz artık arkadaşlar aklıma geldikçe yazarım önerilerinize açığım :):KK200::KK49:

Günaydın kızlar daisy5 daisy5 aşağı yukarı bir ay sonraya ikinci aşı için randevu veriyorlar Can'ım 11 haziranda bende ikinci doz için gidecem AGRA AGRA doktorun lazer demiş yaa hamileyken lazer asla yapılamaz yanlış bilgi vermiş

Kızlar ben de biraz araştırdım ve eşimle almaya karar verdiklerimizi yazıcam size de fikir olur belki ..
bebek bezi- Prima
ıslak mendil- Prima
bebek bakım seti- bübchen (şampuan,bebe yağı,bebe sütü vs.)
pişik kremi-mustela
Göbek bakım kremi- babusol
tırnak bakım seti - chicco yada sevi bebe ( henüz karar veremedim )
Burun temizliği- chicco yada bebiccio
biberon- dr.Browns yada mimijumi ( fiyat olarak biraz pahalı ama bakıcaz )
ateş ölçer - Chicco ( kulaktan )
Telsiz kraft - Görüntülü
Termometre banyo- bebedor
Termometre oda- chicco
biberon ısıtıcı - chicco
termos- bebesi
bebek arabası- baby zgo pinna deluxe ( fakat kış olucagı için hemen almayı düşünmüyorum ilk 5 ay puset ve kanguruyla idare ederiz sanırım aşı kontrol vs. için )
kanguru-puset-beşik-oyun parkı henüz bunlara karar veremedim kendi odası olucak o kesin ama bakıcaz artık arkadaşlar aklıma geldikçe yazarım önerilerinize açığım :):KK200::KK49:

Yararlı liste olmuş canım, teşekkürler.
Benimde en kısa zamanda bir liste oluşturmam lazım :hamarat:

Back
X