-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Ay şunlara bakın kızlar ama pahalı yA

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 39
Siparişin onaylanınca zaten msj geliyor Can'ım demekki ne kadar alışveriş yaptıysan kartın limitini doldurmuşun hayırlısı olsun alırsın tekrar benimki de bugün teslim edilecekmiş bakalım

Limit yeterliydi canım hiç borcu yoktu ki kartın. Sanırım ebebek sistemi ile bankanın sistemi arasında bi sıkıntı vardı, ondan güme gitti ürünlerim

Dogru soyluyorsun canım kımı seyler bızım kullanımıza gore kımıde bebegımız dogduktan sonra onun ıhtıyaclarına gore :KK68: Yurutecı bende almayı dusunmuyorum. Ama kuvetı alıcam. Sen neden kuvet dusunmuyorsun

Ben bildiğin eski sitem leğen de yıkıcam canım :KK45:
Küvette düşündüğüm sistem de kafamda aynı, max. 4-5 ay yıkayacaksın sonra kullanamıcaksın. Kaldır at.
Bi de ben yıkayamam küvette bebeği, kendimi biliyorum

Ay şunlara bakın kızlar ama pahalı yA

Sabah ben de gördüm. :KK200: tam şebeklik ürünler, resim çek tamam ama ondan sonra hemen giydirmek lazım bebeği, malum bizim bebiklerin durumu.

Kızlar bu arada bebek odası yapacaklara markafoni de çok güzel bebek ve çocuk odası halıları vardı.

Merhaba kızlar hastanedeyim şeker yüklemem yapılıyo bu içecek gazoz gibi içtim bekliyorum kan alıncak sonra bebişte iyiymiş maşallah 750 gr olmuş tatlı kızım poz vermedi yüzünü elleriyle kapattı

Yok Can'ım Mersin değil evet memlekete yapacam sen demi memlekette yapacaksın
yok canım ben mersın deyım burda bırı mersın lıydı ondan sordum sen mıydın doğumu hangi hastanede yapacaksın dıye soracaktım yanlış hatırlıyorum demekkı

Merhaba kızlar hastanedeyim şeker yüklemem yapılıyo bu içecek gazoz gibi içtim bekliyorum kan alıncak sonra bebişte iyiymiş maşallah 750 gr olmuş tatlı kızım poz vermedi yüzünü elleriyle kapattı
maşallah hep ıyı olsun bebeşin

Limit yeterliydi canım hiç borcu yoktu ki kartın. Sanırım ebebek sistemi ile bankanın sistemi arasında bi sıkıntı vardı, ondan güme gitti ürünlerim

Küvette düşündüğüm sistem de kafamda aynı, max. 4-5 ay yıkayacaksın sonra kullanamıcaksın. Kaldır at.

Sabah ben de gördüm. :KK200: tam şebeklik ürünler, resim çek tamam ama ondan sonra hemen giydirmek lazım bebeği, malum bizim bebiklerin durumu.

Kızlar bu arada bebek odası yapacaklara markafoni de çok güzel bebek ve çocuk odası halıları vardı.
Nıye atıyosun canım :KK53: Allah ızın verırs ıkıncı bebıse zaten legende aynı oda yer kaplayacak oda :KK49: ama dedıgın gıbı ıste nasıl kullanım rahat gelıyorsa oyle almak daha avantajlı :KK50:

şeker yüklemesi hastanede mi yapılıyo? sağlık ocağında değil mi? inşallah iyi çıkar sonuçlar. miden bulandı mı?

masallah canım :)
Sonusclar ne zaman cıkıyor

Canım senin ki kesin şöyle olmuştur bir kaç defa da bende de oldu telefondan sipariş verince işlem başarısız oluyor bilgisayardan yaptım alışverişi limitin varsa o Zaman öyle olmuştur kesin

Maşallah Prensesimiz çok nazlı çıktı

şeker yüklemesi hastanede mi yapılıyo? sağlık ocağında değil mi? inşallah iyi çıkar sonuçlar. miden bulandı mı?
Hastanede de yapılıyor Can'ım ama ben sağlık ocağında yaptıracam 24 ile 27 hafta arasında yapılıyor Bilgin olsun

Aynen şu an tüm odağım bebişim, başka bişey düşünemiyorum gerçekten
Stres yapma canım bundan bile hareketleri etkilenir bebeğinin, şu an tam o ara dönemdeyiz, bazı dönem hiç hissedilmiyorlar, bazen de ne enerjisi alıyorlarsa maşallah yani...
Bikaç eksiğimi almıştım diye ne kadar sevinmiştim. Banka ile görüştüm provizyonda bile görünmüyormuş, iptal edildiği için mi görünmedi kim bilir. Bankadan onay kodu gelmeyince bi şüphelenmiştim ama işte ihmalkarlığımdan....
O aldığım hastane çıkışı, tulumlar ve yelek şu an trendyolda indirimde, yelek hariç hepsi aynı fiyat ama hevesim kaçtı bir kere. Zaten asıl amacım göğüs ürünlerini almaktı ve battaniyeyi kıyafetler ekstradandı. Ama nasip değilmiş artık.
Bu bebiş alışverişi tamamen kişilerin ihtiyaç ve fikirlerine göre şekilleniyor canım. Kim neyi istiyorsa işte. Mesela ben küvet almıcam, yürüteci evime bile sokmıcam yani. Ama başkası da bunları asıl gerekli şeyler olarak düşünür gibi....

Kısmet değilmiş diyip oturdum canım ama işte canım da sıkıldı yani.
üzülme canım ya bi daha sipariş verirsin.ebebek siteminde bi sıkıntı oldu herhalde.bugünlerde benimde ebebeke gidesim var nazarlık,bebek pamuğu,alt açma bezi alcam inşallah

Sagol canım hastanedeyim burda yapılıyor midem bulanmadı tadı gazozdan farksız elmalı yazıyo üstnde

Hastanede de yapılıyor Can'ım ama ben sağlık ocağında yaptıracam 24 ile 27 hafta arasında yapılıyor Bilgin olsun
beni sağlık ocağı çağırmış. inşallah 22 hazirana randevu verdi şeker yüklemesi için. o_O

Hay maşallah büyümüş annesi büyümüş

Nıye atıyosun canım :KK53: Allah ızın verırs ıkıncı bebıse zaten legende aynı oda yer kaplayacak oda :KK49: ama dedıgın gıbı ıste nasıl kullanım rahat gelıyorsa oyle almak daha avantajlı :KK50:

İşte kullanma kısmı canım en büyük derdim o

Canım senin ki kesin şöyle olmuştur bir kaç defa da bende de oldu telefondan sipariş verince işlem başarısız oluyor bilgisayardan yaptım alışverişi limitin varsa o Zaman öyle olmuştur kesin

Bilgisayardan almıştım canım. Güvenemediğim için zaten direk pcdendi. Ne bileyim neye geldi de böyle oldu. Bir dahaki sefer alışveriş yaptığım zaman ilk önce ebebekten onaylıcam siparişi sonra bankayı arıcam artık.

üzülme canım ya bi daha sipariş verirsin.ebebek siteminde bi sıkıntı oldu herhalde.bugünlerde benimde ebebeke gidesim var nazarlık,bebek pamuğu,alt açma bezi alcam inşallah

Artık bi dahaki sefere canım, elbet alınmıcak şeyler değil de, insan bi heves ediyor ya o boğazıma dizildi bildiğin :KK12:
Ben de ay başından sonra yeniden alışverişelere başlarım.
Bakalım memlekete gittiğimde ananesi alacak mı bişeyler :KK45:

Back
X