- 12 Ocak 2015
- 1.149
- 1.376
- 133
- 39
He cnm yarın inşallah 3deAGRA Can'ım sabah mı randevun hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He cnm yarın inşallah 3deAGRA Can'ım sabah mı randevun hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Bazileri tatilde tabii ohh mis gibi keyf yapıyo@sekerli_seker Can'ım dönmedinmi tatilden nerelerdesin![]()
Selam canım ne yapyon nasılsın doktur ne dedi bebeğin nasılımış :)Kızlar günaydın, bugün bizim de randevumuz var doktorda, bebişimle görüşeceğim inşallah, bebişim de dünden beri çok hayacanlı tepinip duruyo, o da hiss etmiş demek ki![]()
Güzeller canım cok güzel güle güle giyin canım :)Eki Görüntüle 1850888 Eki Görüntüle 1850889 Eki Görüntüle 1850890 Eki Görüntüle 1850892 Eki Görüntüle 1850886 Bu arada siparislerim bunlar![]()
Tatlım ne yapyon nasılsın :)Allah korusun canim. Iki cekmeceli istiyorum daha derin.olsun fiye ama bakalim.
AGRA aldiklarin cok guzel canim :)) sortunuda gule gule giy
Canım yeni gördüm bugun girmedim tatlım Allah'ın izni ile bir sey olmaz sen üzülme pozitif düşün dualarımız seninle tatlım gecmiş olsun bu sıra ama sen iyisin ben biliyorum bir sey çıkmayacak Allah'ın izni ile tatlımCok sag olun kizlar desteyiniz icin, gecen hafta ayrintilida bir shey cikmadi, amniyon sividi normaldi. 2 hafta sonra neden fazlalasmis acaba anlayamadim, şimdi ozel perinotologa gidecem. Son günler beyaz ekmek tatlı şeylet yiyorum ondan mı acaba bilemedim. Dualarınız için teşekkür ederim, inşAllah yarın güzel haberler alırım. Su içmekten kaynaklanmıyo, doktora sordum. O da perinatologa git gel sonra konuşuruz dedi. Çok fazlaymış su amabende bazen kasıkta ağrılar oluyordu, bi de göbeğim de çok gergin dedi. İnanın bebiş göstrriyordu hiç bakamıyordum, moralim bozuldu.
Yine iki hafta öndeyiz, 800 gram olmuş tosunum, zaten kısa sürdü bu kere.
Selam canım nasılsın :)merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Günaydınn :))Günaydın kızlar
GünaydınGünaydın kızlar
Canim insallah bugun randevu guzrl gecer. Allah ikinozinde yardimcisi olsun. Hadi guzel haberlerle gel insallah :)Kızlar moralim çok bozuk, doktordan döndüm, amniyon sıvım fazlaymış, perinitologa yönlendirdi. yarın perinatologda randevum varçok üzüldüm, annede şekerden ya bebekte başka hastalıklardan kaynaklana bilir ve de erken doğuma sebep oluyo. nolur dua edin bana da yavruma da çok üzgünüm ağlıyorum şu an resmen. anneme falan da söylemedim telaş etmesin, inşallah yarın ki randevum iyi geçer dua edin nolur
Iyi canim sagol sen nasilsin :)Tatlım ne yapyon nasılsın :)
Yurtdışında çatlak için kakao yağlı kremler uygulanıyor zaten.Kullandığın ürünün markası güvenilir mi ona dikkat et.Malum üstünde yazanla içerik aynı olmuyor,Kızlar bende acayip çatlak oluşmaya başladı göbeğimde yok ama bacaklarım cok kötü oldu. Kakao yağı ve tatlı badem yağını karıştırıp sürüyorum ama doktora sormayı unutmuşum bu aralar kontrolü olan varsa bunuda sorabilir mi bi zararı olmaz inş.
ne demek canım tabiki birbirimize destek olcaz bizi ancak biz anlıyoz hep gırgır şamata olcak değil ya canımız sıkkın olduğunda moralde vercez
canım ben doktoruma sormuştum kakao yağı kullanabilirsin demişti.badem yağınında zararı olduğunu sanmıyorum herkes kullanıyo.ben bide her banyodan sonra bebe yağı sürüyorum tüm vücuduma bol bol:)Kızlar bende acayip çatlak oluşmaya başladı göbeğimde yok ama bacaklarım cok kötü oldu. Kakao yağı ve tatlı badem yağını karıştırıp sürüyorum ama doktora sormayı unutmuşum bu aralar kontrolü olan varsa bunuda sorabilir mi bi zararı olmaz inş.
günaydın canım bende şimdi sağlık ocağından geldim aşımı yaptırdım.öğleden sonrada endokrin doktoruna gidicem bakalımGünaydın kızlar