Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kızlar selam, hastane çıkışı için bir set hediye geldi bana çok da güzel 21 parça ama biraz sıradan gibi. Hastanede doğum sonrası çekim yapacaklar , zaten bir tek fotoğraf çekimi olacak başka bir şey mümkün değil:) siz ne düşünüyorsunuz ? Hastanede doğum sonrası hemen fotoğraf çekecek misiniz ? Peki bunun için daha güzel bi hastane çıkışı bakıyorum aslında .. konseptimiz tavşan:) bildiğiniz var mı ?

Kızlar selam, hastane çıkışı için bir set hediye geldi bana çok da güzel 21 parça ama biraz sıradan gibi. Hastanede doğum sonrası çekim yapacaklar , zaten bir tek fotoğraf çekimi olacak başka bir şey mümkün değil:) siz ne düşünüyorsunuz ? Hastanede doğum sonrası hemen fotoğraf çekecek misiniz ? Peki bunun için daha güzel bi hastane çıkışı bakıyorum aslında .. konseptimiz tavşan:) bildiğiniz var mı ?
Hastane çıkışı çok güzel bir takım almıştım. Ama herkes ilk başta giydirdiğin kıyafet çok kirleniyor dedi. Bende ilk başta giydirmek için daha sade bir takım terich ettim. Sonra diğer takımla değiştireceğim öyle fotoğraflar çekilebilir.

Benim de merak ettiğim bir konu var. Bebeğimiz kış bebeği olacak. Tog tulumlar almayı düşünüyor musunuz ben 0-3 ay 2.5 tog sipariş verdim ama kullanışlı olur mu karar veremedim. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? 🌸

Teşekkür ederim canım ☺️ Dün ne olduğunu, ne yaşadığımı anlayamadım gerçekten. Ben Ankara’da şehir hastanesine gidiyorum. Bilenler vardır illa ki. Kadın doğum acili çok kalabalık olmuyor. Fakat kesinlikle kötülemek için söylemiyorum ama herkesten farklı bir ses çıkıyor. Yani bir doktor serviks uzunluğunu 12 mm ölçüyorum derken diğer doktor gelip neyin var dedi. İki gündür ani ve saniyelik ağrı oluyor dedim. Gaz sancısı aklına geldi mi hiç dedi iki kere. Aklıma geldi tabii ki ama gaz sancısından farklıydı bana kalırsa. NST çekildikten sonra tekrar konuşalım dendi. NST’den sonra ise serviks uzunluğu ile ilgili hiçbir yorum yapılmadı. Yatmak istiyorsan yatıralım dendi. Ben de istemedim. Pazartesi günü idrar tahlili sonuçlarına baktırmak için randevu al dedi. Aldım onu da. Şimdi sonuçlara eNabız üzerinden baktım. Bütün değerler normal yazıyor. Çok uzun yazdım açıklayıcı olsun diye. Ama anlayacağınız kafam baya karıştı 😕 Pazartesi günü inşallah güzel haberler alırım. İlk gebeliğim ve maalesef çok travmatik geçiyor benim için. İlk başlarda yaşadığım kanama, iki ay yatmak zorunda kalmam ve şimdi de bu maalesef. Gurbette olmanın acımasızlığı da ayrı zaten. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim dermansız dert vermesin. Evlatlarımız zamanında, sağlıkla gelsin 🤲🏻❤️
Canım gebelik haftanı bilmiyorum ama benim de 24. Gebelik haftasında kısa çıktığı söylendi ama 27 mm ölçüldü doktor direkt yatıralacalsım dedi ama ben pek inanmadım çünkü bunu kendi doktorum söylemedi bende kendi doktoruma muayene oldum farklı bir özelde doktorum serviks boyunu 47 mm ölçtü yani devlet hastanesinde bakıldıysa eğer sana bence pek güvenme ben devlet hastanesinde çalışan birisi olarak diyorum ultrasonları iyi değil hekimlere söylediğim bir şey asla yok başka bir ultrasona girsen çok iyi olur çünkü 12 mm baya kısa

Canım gebelik haftanı bilmiyorum ama benim de 24. Gebelik haftasında kısa çıktığı söylendi ama 27 mm ölçüldü doktor direkt yatıralacalsım dedi ama ben pek inanmadım çünkü bunu kendi doktorum söylemedi bende kendi doktoruma muayene oldum farklı bir özelde doktorum serviks boyunu 47 mm ölçtü yani devlet hastanesinde bakıldıysa eğer sana bence pek güvenme ben devlet hastanesinde çalışan birisi olarak diyorum ultrasonları iyi değil hekimlere söylediğim bir şey asla yok başka bir ultrasona girsen çok iyi olur çünkü 12 mm baya kısa
Canım 21+5’teyim. Devlet hastanesinde çalışan biri olarak bunu söylemen çok iyi oldu. Çok teşekkür ederim. Yarın devlet hastanesindeki muayenem erken saatte. Emin olamazsam sonrasında hemen özel hastaneye de giderim.

Kızlar yarın detaylı ultrasonum var saat 1 de. Çok heyecanlı ve çok gerginim. İnşallah bebeğin sağlığı ve serviks boyu iyidir. Stresten ve heyecandan uyuyamayacağım gibi 🥺
Canım inşallah çok güzel haberler alırsın 🤲🏻❤️ Benim de yarın randevum var. Serviks boyunu ölçtürmek için gideceğim. Ben de çok korkuyorum. Bebeğim o kadar hareketli ki ona bir şey olmasını istemiyorum. Dualarınızda bana yer verin lütfen 🥺

Benim de merak ettiğim bir konu var. Bebeğimiz kış bebeği olacak. Tog tulumlar almayı düşünüyor musunuz ben 0-3 ay 2.5 tog sipariş verdim ama kullanışlı olur mu karar veremedim. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? 🌸
Bunu ben de merak ediyorum, kış bebeği olacağı için ne alsam bilemiyorum, bir adet uyku tulumu aldım ama öyle kalın falan değil.. bakalım

Hastane çıkışı çok güzel bir takım almıştım. Ama herkes ilk başta giydirdiğin kıyafet çok kirleniyor dedi. Bende ilk başta giydirmek için daha sade bir takım terich ettim. Sonra diğer takımla değiştireceğim öyle fotoğraflar çekilebilir.
Anladım yani bir sade , bir de sırf fotoğraflar için takım almayı düşünebilirim o zaman. Ben de öyle düşünüyordum . Teşekkür ederim

Canım inşallah çok güzel haberler alırsın 🤲🏻❤️ Benim de yarın randevum var. Serviks boyunu ölçtürmek için gideceğim. Ben de çok korkuyorum. Bebeğim o kadar hareketli ki ona bir şey olmasını istemiyorum. Dualarınızda bana yer verin lütfen 🥺
İnşallah sağ salim atlatırız hepimiz ve güzel haberlerle buraya geliriz🙏🏻🥲

Canım 21+5’teyim. Devlet hastanesinde çalışan biri olarak bunu söylemen çok iyi oldu. Çok teşekkür ederim. Yarın devlet hastanesindeki muayenem erken saatte. Emin olamazsam sonrasında hemen özel hastaneye de giderim.
Kesinlikle farklı bir doktorun farklı bir ultrasonun görmesini öneririm hemen endişelenme Allahın izniyle erken doğum riskin yoktur varsa bile gerekli ilaçlar ile erteleme ihtimalin de yüksek 💝💝

eviniz kac derece oluyor kisin, yoksa disarisi icin mi aldiniz. Ben kizima o aylarda hic tulum kullanmadim ama disarisi icin kullanisli olur. Sadece biraz kucuk almissiniz kisa sure kullanacak mumkunse daha buyugunu tercih edebilirsiniz ✨

Kesinlikle farklı bir doktorun farklı bir ultrasonun görmesini öneririm hemen endişelenme Allahın izniyle erken doğum riskin yoktur varsa bile gerekli ilaçlar ile erteleme ihtimalin de yüksek 💝💝
İnşallah canım benim. Zaten 3 günü zor geçirdim. En son geçen ay serviks uzunluğum ölçülmüştü. Ve doktor çok iyi demişti. Kendi kendimi yedim ben ağır bir şey mi yaptım da kendime, bebeğime zarar verdim diye. İnşallah yarın hayırlı haberlerle gelirim 🤲🏻❤️

eviniz kac derece oluyor kisin, yoksa disarisi icin mi aldiniz. Ben kizima o aylarda hic tulum kullanmadim ama disarisi icin kullanisli olur. Sadece biraz kucuk almissiniz kisa sure kullanacak mumkunse daha buyugunu tercih edebilirsiniz ✨
Mersin de yaşıyorum çok kara kış olmuyor. Fakat klimayla ısınıyoruz. Battaniyeler riskli diye okudum korktum o yüzden

Mersin de yaşıyorum çok kara kış olmuyor. Fakat klimayla ısınıyoruz. Battaniyeler riskli diye okudum korktum o yüzden
2.5 çok fazla demişti kullanan arkadaşım bana, 2.5 alıp dışarıda kullanmış yeniden 1.0 alıp evde kullandığını söyledi

İyi geceler kızlar. Bugün akşamı acilde geçirdim. Hepimizin konuştuğu karında sertleşme, gerginlik hissi bende uzun saatler geçmeyince acile gittik. Tahlil sonucumda hem idrar yolu enfeksiyonu hem de protein kaçağı çıktı. Doktor protein kaçağının önemli ve takip gerektiren bir durum olduğunu çünkü gebelik zehirlenmesine yol açabileceğini söyledi. 24 saatlik idrar kontrolü yapılacakmış. 5 litrelik bir şişede 24 saatlik idrar biriktirip tahlil için vereceğim. Şuan tam olarak ne olduğunu bende anlamadım açıkçası. Yarın kendi doktoruma gideceğim. Onun söyleyeceklerini de paylaşırım. Karnımızda hissettiğimiz sertlik protein kaçağıyla alakalı mı emin değilim ama uzun süre geçmiyorsa ciddiye alın diye bilgi vermek istedim.

Back
X