Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de aynı düşünüyorumtabii el emeği var güzel görünebilir falan, ben o kadar para vermem mesela, triko battaniye alırım 30-40 tl ye, çok mu cimriyim
![]()
Ay CNN görmemiş mesaj Buda cok guzel senin mi güle güle kullan günaydın kandilin kutlu olsun cnm :)bebek için işlemeli girintili çıkıntılı örügüdense sade ama şirin örgü battaniye daha kullanışlı olmaz mı?
Eki Görüntüle 1854208
günaydın canım erkencisin valla ben bugün işe geç kaldım patronum daha gelmemiş yırttım ordanGünaydın kızlar bugün erkencı benim galiba![]()
Ay CNN görmemiş mesaj Buda cok guzel senin mi güle güle kullan günaydın kandilin kutlu olsun cnm :)
hoş buldum :) sonunda şöyle tecrübeli birilerinden öneri aldım ne güzel teşekkür ederim simdi biraz daha netleşti kafamda
peki emzik biberon vs. ne almalıyım ilk etapta?
o dedıklerın rahatsız etmez zaten canım :) ama hep goruyorum mınnacık spor ayakkbılar falan oluyor bebıslerın ayaklarında![]()
hoş buldum teşekkürler :)
ben de aynı sekilde büyük kıyafetleri duruma göre almaya karar verdim. bebeklik dönemi için ayakkabı, patik benzeri bi sey aliyo musunuz?
sağol cnm benim, her kesin kandılı kutlu olsunGünaydın canım tekrar kadilin kutlu olsun![]()
Ay cnm bunlar cok guzel beninde eltim almış ama kızı kullanmıyor deli yatıyor :)yok benim değil internetten
örgü battaniyem yok.Düşünmüyorumda,onun yerine uyku tulumu ve elyaftan yorgan gibi olan fermuarlı kundak dikip kullanmayı düşünüyorum.Zaten kış ayı onun ilk aylarına denk geliyor.Sonrasında hareketlendiğinde battaniye üstünde tutmaz zaten anca uyku tulumu.
ilk aylarda kendini güvende hissetmesi ve huzurlu olması için sadece kollarını sıkı sarmak gerekiyor.Bacak sarılmıyor sakıncalıymış
Eki Görüntüle 1854324 Eki Görüntüle 1854325
buda yorgan kundak :)
Eki Görüntüle 1854326
Ay cnm bunlar cok guzel beninde eltim almış ama kızı kullanmıyor deli yatıyor :)
Valla pazartesiye çıkar sanırım sonuçlar haber veririm inşallah kötü birşey çıkmaz bende Bayram'dan önceye hallediyim dedim Bayram'dan sonraya doktor randevum olacak umarım senin ki de herkesin ki de temiz çıkar birde şekerle uğraşmayalım allah korusunHerkese Günaydın
tugder sonuçları bizede bildir canım, inşallah herhangi bir sorunla karşılaşmazsn. Bende bayramdan sonra gideceğim şeker yüklemesine.
ben bir yandan doğduğunda karşılaşabilceğimiz sıkıntılarıda inceliyorum. Mesela bebek gereksiz ağlıyorsa onun susturmak için ne yapmamız gerekiyor.
Videonun 1.00dk sından itibaren izleyin doktorun tutuş tarzı bebeği güvende hissettiriyormuş.
Günaydın CNN bende yaptıracaktım daha kadilin kutlu olsun canımGunaydin kizlarrr
Hayirli cumalar hayirli kandiller
Bende seker yuklemesini yaptırdım öğleden sonra.çıkar sanırım sonuçlar bizim doktor amcaya gitmemize daha 2 hafta var
Benim ki bayram sonrasına kaldı pazartesi açık değillermiş resmi tatil bilginiz olsun kızlar boşuna pazartesi sağlık ocağına gitmeyinGunaydin kizlarrr
Hayirli cumalar hayirli kandiller
Bende seker yuklemesini yaptırdım öğleden sonra.çıkar sanırım sonuçlar bizim doktor amcaya gitmemize daha 2 hafta var