- 19 Kasım 2010
- 715
- 562
- 103
10 gibi uyandım canım yaaa :))Deme yakacta uyandin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gibi uyandım canım yaaa :))Deme yakacta uyandin
sağol canım daha yeni girebiliyorum yeni gördüm mesajını.eşimle barıştık bana sürpriz yaptı işyerime geldi çiçek getirdiyengec4 canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara eşinle kavgana da gelince hassas dönemdeyiz ufacık şeyi büyük hale getirebiliyoruz elinde sabahtandır arıyormuş bence fazla uzatma derim
günaydın canım.benim bebişim üç gündür göğsüme çıkıp duruyo taş gibi oluyo göğsüm zor nefes alıyorum ya.onun haricinde bi sorun yok şükür.Selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl![]()
benimde iyice yukarı çıktı hemen göğsümün altında ama anlayamıyorum ayaklarımı neresi oralarda geziniyor bakalım salı günü randevuda görürüm inş.günaydın canım.benim bebişim üç gündür göğsüme çıkıp duruyo taş gibi oluyo göğsüm zor nefes alıyorum ya.onun haricinde bi sorun yok şükür.
bende anlamıyorum canım sadece bi sertlik hissediyorum.yarın doktora gitcem test sonuçları için bakalım ultrasonla göstercek mi?benimde iyice yukarı çıktı hemen göğsümün altında ama anlayamıyorum ayaklarımı neresi oralarda geziniyor bakalım salı günü randevuda görürüm inş.
günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın?Gunaydin kizlar nasilsiniz :)
Iyiyim bende canim sagol :)) baby hope markali mobilya hakkinda bilgin var mi?günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
inan hiç bilgim yok canım ben hiç araştırmadım gidip direkt ikeadan aldım mobilyalarıIyiyim bende canim sagol :)) baby hope markali mobilya hakkinda bilgin var mi?
Anladim canim :)) bugun yakinda bir yerde satiyolarmis oraya gidelim diyoruz ama tum modeller yokmus. En azindan kalitesine bakmis oluruz bariinan hiç bilgim yok canım ben hiç araştırmadım gidip direkt ikeadan aldım mobilyaları
aynen canım fikir edinmiş olursun.bazen herkesin beğendiği bir şeyi sen beğenmeye biliyorsun gidip bakmak daha iyi oluyorAnladim canim :)) bugun yakinda bir yerde satiyolarmis oraya gidelim diyoruz ama tum modeller yokmus. En azindan kalitesine bakmis oluruz bari
Dogru canim bakalim artik. Fiyatta uygun o markada birde model istedigim gibi ama bi bakmissin yaninda begenmemisimaynen canım fikir edinmiş olursun.bazen herkesin beğendiği bir şeyi sen beğenmeye biliyorsun gidip bakmak daha iyi oluyor
Masallah canim bizde pazartrsi falan gidicez herhalde doktor oradaysa. O gun 2.doz asimda var.Tünaydın kızlarbayram bitti misafirler gitti ben de bittim, yazlık yerde yaşamak çok kötü bi şey, her kes tatilde bayramda bura geliyor, biz nereye gidelim acaba?
Şimdi doktor randevusundan geliyorum, suyumu kontrol etti, şükür artış yok aynen devam ediyor, bi kaç yüz gram zayıflamışım hatta, sıcaklardan iyice iştahım kesildi
bebişimi incelemedi hiç, ama tombişin yanaklarını ağzını burmunu dudağını gördüm, yine dans ediyordu haraketliydi maşAllah
bir de rahim ağzına baktı alltan müayine ile, çok korktum ama korkulacak şey yokmuş, 2 saniyelik şey, şükür rahim ağzı da normal çıktı
bizden bu kadar. 2 hafta sonra yine gel dedi
benim doktor çok detaycı
sizler napıyorsunuz? İş başı yapanlar gazanız mübarek, kıskandırmayım ama ben hala evdeyim, pazartesi inşallah işbaşı
![]()
Sanmam cnm, detaylıda üstden bakıyorlar rahim ağzına, bana da bakmıştı detaylıda, suyun birazcık çok olduğu için daha detaylı bakmak istedi, 2 saniye falan sürdü zaten ağrısız acısız. Diyorum ya benim doktor psikopat detaycı ama çok seviyorum onuDogru canim bakalim artik. Fiyatta uygun o markada birde model istedigim gibi ama bi bakmissin yaninda begenmemisim
Masallah canim bizde pazartrsi falan gidicez herhalde doktor oradaysa. O gun 2.doz asimda var.
Acaba hep alttan bakiyolar mi bu haftalarda :/
GünaydınGunaydin kizlar nasilsiniz :)
Tünaydın canım birde özellikle hamilelikte misafir ağırlamak zor oluyorTünaydın kızlarbayram bitti misafirler gitti ben de bittim, yazlık yerde yaşamak çok kötü bi şey, her kes tatilde bayramda bura geliyor, biz nereye gidelim acaba?
Şimdi doktor randevusundan geliyorum, suyumu kontrol etti, şükür artış yok aynen devam ediyor, bi kaç yüz gram zayıflamışım hatta, sıcaklardan iyice iştahım kesildi
bebişimi incelemedi hiç, ama tombişin yanaklarını ağzını burmunu dudağını gördüm, yine dans ediyordu haraketliydi maşAllah
bir de rahim ağzına baktı alltan müayine ile, çok korktum ama korkulacak şey yokmuş, 2 saniyelik şey, şükür rahim ağzı da normal çıktı
bizden bu kadar. 2 hafta sonra yine gel dedi
benim doktor çok detaycı
sizler napıyorsunuz? İş başı yapanlar gazanız mübarek, kıskandırmayım ama ben hala evdeyim, pazartesi inşallah işbaşı
![]()
günaydın canım iyilik sende iyisindir umarımGunaydin kizlar nasilsiniz :)