Of hiç deme haftaya doğum günüm ve pasta yemicem düşündükçe ağlamam geliyorAyy sorma ya normalde psta aklima gelmz bir haftadr yas pasta cekiyor canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of hiç deme haftaya doğum günüm ve pasta yemicem düşündükçe ağlamam geliyorAyy sorma ya normalde psta aklima gelmz bir haftadr yas pasta cekiyor canim![]()
Ah bi doğsuunn dünyaları yiyeceğim hiç çekinmedenMalesef öyle çok zor oluyor sağlıkla doğsunlarda yeriz bol bol![]()
Muz da çok şekerli bir meyve aslında hiç yememektense alternatifler üretilebilir ama ğorsiyonlamaya dikkat etmek gerek. Ben kefir ile milkshake yaptım bugün mesela.Kayısı yeme yavrum aşırı şekerli ben bi tane yedim 180 lerde çıktı bi daha yemedim onun yerine muz ye daha az çıkarır faydası da daha çok![]()
Evet ya öksüremiyorum bile fırlıcak gibiBenimde var bugün canım yoktu uzun zamandır yarın kontrolüm var bence normal çünkü doktorum söylemişti batma dolgunluk kramp olabilir diye. Bide ben öyle olunca bebek çıktı sanıyorum sanki elimi koysam çekip alacam gibi oluyor batma falan![]()
Bilmiyorum ki canı nasıl isterseHayırlı akşamlar kızlar bizde 26+6 yız nasip olursa ekim ortası doğum sizlerin doğum şekli nasıl![]()
Bizimde öyle zamansız gelirse yapcak bişey yok tahmini konuşuyoruzBilmiyorum ki canı nasıl isterse![]()
muz hiç yiyemiyorum aşkım o da aynı maalesef. Sadece kırmızı orman meyvesi tüketebiliyorum, o da smoothie yapımında. Neyse çekicez…Kayısı yeme yavrum aşırı şekerli ben bi tane yedim 180 lerde çıktı bi daha yemedim onun yerine muz ye daha az çıkarır faydası da daha çok![]()
Yok yok yok daha var fırlamasın konuş dursun az kaldıEvet ya öksüremiyorum bile fırlıcak gibi![]()
Şimdiden doğum şekli için konuşmak çok erken canım kaç kilo olacaklar, doğum kanalına girecekler mi, anne ve bebek için risk var mı yok mu ohoooo çok şeye bakılacakHayırlı akşamlar kızlar bizde 26+6 yız nasip olursa ekim ortası doğum sizlerin doğum şekli nasıl![]()
Cok haklısın canm az kaldı biraz daha sabır sonra o kızının totoşunu ısırcanBenim de son iki haftadır bitmişti şimdi başladı gibi oldu anlamsız artık sağ salim 36 ya gelmek istiyorumpsikolojim çok bozuldu
Muz da çok şekerli bir meyve aslında hiç yememektense alternatifler üretilebilir ama ğorsiyonlamaya dikkat etmek gerek. Ben kefir ile milkshake yaptım bugün mesela.
Bende haftada bir defa yiyorum muzu yükseltmedi hiç ama yine de yemiyorum genelde yeşil elma yada armut yiyorum onlarda hiç yükseltmedi avakado yiyorum zorlamuz hiç yiyemiyorum aşkım o da aynı maalesef. Sadece kırmızı orman meyvesi tüketebiliyorum, o da smoothie yapımında. Neyse çekicez…
Maşallah yine var yiyebildiğin aman ye yükseltmesin. Maalesef benim sadece kırmızı orman meyvesi o da dediğim gibi smoothide. Avokadoya bayılırım ben her gün yedim hamileliğimde. Normalde de yerdim hep seviyorumBende haftada bir defa yiyorum muzu yükseltmedi hiç ama yine de yemiyorum genelde yeşil elma yada armut yiyorum onlarda hiç yükseltmedi avakado yiyorum zorlanefret ederim ama bebişler için mecbur
Küçük kırmızı elma yemiştim 1 saat önce yanında süt ve diğer kahvaltılıklar ile birlikte 1 saatin sonunda 139 çıktıBende haftada bir defa yiyorum muzu yükseltmedi hiç ama yine de yemiyorum genelde yeşil elma yada armut yiyorum onlarda hiç yükseltmedi avakado yiyorum zorlanefret ederim ama bebişler için mecbur
Ben onun için bilmiyorum diyorumBizimde öyle zamansız gelirse yapcak bişey yok tahmini konuşuyoruz![]()
Kız meyveyi kahvaltıyla yersen o şekeri daha da yükseltir onu sadece ara öğünde yapmanı öneririmKüçük kırmızı elma yemiştim 1 saat önce yanında süt ve diğer kahvaltılıklar ile birlikte 1 saatin sonunda 139 çıktı
Avokadoyu süzme peynir,limon,zeytinyağı ve tuz ile birlikte karıştırıp yiyebilirsin benim midem ancak o şekilde alıyor![]()
Ay sende avakado sevenlerdensin yok anam ben seçemiyorum yağ yiyorum sankiMaşallah yine var yiyebildiğin aman ye yükseltmesin. Maalesef benim sadece kırmızı orman meyvesi o da dediğim gibi smoothide. Avokadoya bayılırım ben her gün yedim hamileliğimde. Normalde de yerdim hep seviyorum![]()
Bende de öyle batmalar var hafif gelip gidiyor dünden beri. Hatta gece bi ara şiddetli oldu geldi gitti. Bugün kontrolüm var. Bence bu haftalarda kramp normal doktorum da öyle dedi bebekler büyüme kilo alma atagındalar. Artık haftalık aldıkları gram çok çok daha fazla oluyor eskisine göreKızlar vajinanın sol tarafıyla sol bacağın birleşim kısmına ara ara girip çıkan ağrı var, dün geceden beri devam ediyor, sizlerde de oluyor mu ya da normal mi
Asıl küvet önemli zaten videoları görmüştüm ben suyun foş diye boşalmasını geçtim bebeğe bişey olmasın Allah korusun o riske değmez bence her seferinde korka korka banyo yaptırmaktansa bırak yer kaplasın derim. Benim evde iğne koyacak yer yok ama yine de katlamalı almadımEvet haklısın ama kovasında sıkıntı yaşayanlar olmuş sanırım küvette de mi aynı sorun olur acaba?
Ayy ne bileyim canım çekti yemiş bulundum yaKız meyveyi kahvaltıyla yersen o şekeri daha da yükseltir onu sadece ara öğünde yapmanı öneririmbide o şekil deneyeyim resmen can çekişiyorum avakado yiyince
![]()