-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kıyafet işi bende de tamam. Diğer ıvır zıvırlar var işte. Biz bu cuma kontrole gidicez. Doktor iyi dicek sadece o kadar şey için gidiyoruz bakalım. Kaç gr olmuş bi şansımı deneyip sorcam yine

Arabayı ben de aldım gerçi sonra iyi yorumlar okumadım ya : ) aman aradan çıkmış oldu

Hııı daha dolap gelmedi yani

Genel olarak iyi ama bigün Bi yayla muhabbeti yaptık. Bir Allah kulu uyarmadı yol bozuk. 3 saat gittik bende bir sancı eve geldik kanlı akıntı : ( ödüm koptu 2 gün yattım devam eden bişey olsaydı zaten ortalığı ayağa kaldırırdım. Eşim de çok korktu. Onun dışında iyiydi şükür

Oh siz boya işini de halletmişsiniz
Eşim de izinli ama arkadaş burda tatildeyiz yani. Yakın zamanda odayı ben de toparlarım boyarız sonra
Ben de odayı karamel-vizon gibi bi renk düşünüyorum. Nasılsa mobilyaları beyaz. Güzel oluyor. Beyaz bulutlu stiker da alıcam duvara :anne: ooh kızçemin odasına :KK200:

Öyle işte kızlar :KK15:
Canim cok gecmis olsun Allah tekrar yasatmasin insallah.Tabiki misafir olunca olmaz :) Biz yapmayacak gibiydik ama dolabi aldik eve gelince bi anda karar verip tekrar ciktik boya aldik :) iyiki almisiz :)

günaydın kızlarr....cumartesi kontrolüm iyi geçti bende attım kendimi denize 2 gündür giremedim nete.doktor şeker yok ama çok kilo alırsan çıkabilir dikkat et dedi.artık yediklerime içtiklerime dikkat edicem bunada şükür dedim:nazar:
Günaydın kızlar iyi haftalar nasılsınız :anne:bugün dükkanı ben açayım dedim:KK46:
günaydıııınnn...yine bir pazartesi yine bir sendrom :KK70:

Merhaba kızlar bende kilo verdim sanırım yada bir ay önceki kilomda kaldım benim hiç iştahım yok yemek yapma isteğim yok bende haftaya gidecem bakalım çok merak ediyorum bebeği ben çok fazla hissetmiyorum üç günde bir pıt pıt attığını hissediyorum bu da beni çok endişelendiriyor inşallah herşey yolundadır
canım daha çok düzenli olmuyor bebişlerin hareketleri korkma.bazen hiç durmuyo bazen birkaç saat hissetmediğim oluyo.bebişin pozisyonu yada uyku durumuna göre değişebiliyo
Kizlar biz bugun dolabimizi aldik cok sukur :) 3 kapili beyaz icimize sindi insallah gelincede guzel olur:dua: dedigim markadan farkli bi yerden aldik :))
Birde son anda karar vererek gittil boya aldik. Esim suan odayi pembeye boyuyor :)nasil olacak bakalim insallah koyu olmaz diyorum ama :KK70:
güle güle kullanın canım
Annişler günaydııııııın :KK49:

Uzuuuuuun bir aradan sonra burdayım :KK54:
Umarım herkes ve bebişler iyi

Telefondan girerim dedim ama köyde net çekmediğini unutmuşum kusura bakmayın

Gece geç saatte geldik. Biraz önce de arkadaşımız geldi. Yarından sonra da Sinop ta olucaz :KK50: denizin ilk sezonunu açıcaz yaaaaa.
Ordu da bütün hafta yağdı :işsiz: hatta sel gitti. Gözümüzü açamadık. Dün de düğün de çok soğuktu :işsiz:
Kızım davul sesinden, orkestra sesinden, silah sesinden hep rahatsız oldu kıvrandı durdu :KK14:

Mutlubulut canım dolabınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın ama resim atmamışsın göremedim beeeen

Bu arada kızlar carters ta güzel indirim var ve almayı istediğim bi havlusu daha vardı kızımın. Gri renk, o da indirime girmiş ben de aldım gittiiiiiii :KK48: yanında tulumla berber :KK53:

Artık banyo havlusu işimiz de bitti

Babannesi babasının kaneviçe kundak bohçalarını verdi çok tatlılardı aldım :anne: Ayrıca kızıma bikaç parça bişeyler almak istedi babanesi kırmadık. Bir battaniye bir tulum ayrıca emzirme örtüsü veee ağız bezi aldııııık :halay:

Bu arada bir an önce gidip bebeğimin odasını almak istiyorum ben ama eşim henüz gitmek niyetinde değil :bicak:.

Benden şimdilik bu kadar
Resimleri bir ara atarım
Görüşürüz kızlar

Veee sizleri özledim beeen :KK60:
canım aldıklarınızı güle güle kullanın inşallah.bu arada geçmiş olun önemli birşey yok demi?kontrole gittin mi?

Valla canım benim doktor bir ayrı alem...
Normalde bizde de kan uyuşmazlığı var ama iğne yapıcaz demedi hiç. Ben doğumdan sonra biliyorum o iğneyi

Hoşbulduk canım, çok teşekkür ederim

O sertleşme ve karın ağrısı normalde bende yorulduğumda oluyor. O durumu biliyorum artık. Ama sen de başka bir durum mu var acaba? Hiç dikkat ettin mi

Ayrıca sarsıntı öyle böyle değildi ki 3 saatlik yolun 1 saati bozuk ve toprak yol, yol bi de yağmurla bozulunca öyle bişeyler yaşadım işte, aman çok şükür iyiyim ya 2 gün kalbim ağzımda durdum yani.

Bu arada şükür deniz sezonunu açtık, yorgunluktan ölüyorum ama...
geçen doktor rahim ağzına baktı, kapalı ve uzunluğu normaldı. ama kasılmalarım oluyo kaç gündü, dünden karnımın içi hafif ağrıyo, hatta bi ara regl ağrısı gibi ağrıdı ama çabuk geçti. doktoruma söyledim magnezyum önerdi, ama dedi kasılma devam ederse rahatsız ederse universite hastanesine yönlendirecekmiş... bi de devletteki doktora gidim, bakiim o ne söylecek. belke de bu ara vitamin almıyorum, bitti eczane kapalıydı, ondan da olabilir mi acaba... birce hepimiz inşallah güzel güzel doğursaydık bebişlerimizi kucağımıza alsaydık..

geçen doktor rahim ağzına baktı, kapalı ve uzunluğu normaldı. ama kasılmalarım oluyo kaç gündü, dünden karnımın içi hafif ağrıyo, hatta bi ara regl ağrısı gibi ağrıdı ama çabuk geçti. doktoruma söyledim magnezyum önerdi, ama dedi kasılma devam ederse rahatsız ederse universite hastanesine yönlendirecekmiş... bi de devletteki doktora gidim, bakiim o ne söylecek. belke de bu ara vitamin almıyorum, bitti eczane kapalıydı, ondan da olabilir mi acaba... birce hepimiz inşallah güzel güzel doğursaydık bebişlerimizi kucağımıza alsaydık..

ne olur ne olmaz diye evimizde bazı hamile ilaçları bulundurmakta fayda var.

doktor tarfından söylenen ilaçlar.
Ama hamilelikte kendi özel durumlarınız için kendi doktorunuza sorun elbet,bana uygun söylenenler.

kramp için magnezyum,potasyum
kabızlık için Duphalac şurup
Mide yanması Gavison duoble action şurup,Rennie Dua şurup
hemoroid icin kortos fitil +krem (zeytinyağ sürmekte iyi)
İdrar yolu enfeksyonu Manurol

Selam kızlar valla burda net tel cok çekmiyor o yuzden giremiyorum bende iyim teyzemiz bize Yelek işlemiş cok güzeller yayla havası iyi geldi bebeğim hiç durmuyor valla sabah cok yorgun ve ağrı var kızım ismi belli oldu miray olcak babası somunda karar verdi valla sizler nasılsınz

Selam kızlar valla burda net tel cok çekmiyor o yuzden giremiyorum bende iyim teyzemiz bize Yelek işlemiş cok güzeller yayla havası iyi geldi bebeğim hiç durmuyor valla sabah cok yorgun ve ağrı var kızım ismi belli oldu miray olcak babası somunda karar verdi valla sizler nasılsınz
Adas mi olcakmis kizlarimiizzz :)) ismiyle yaşasın inş. Güzel isim :super::KK37:

S
günaydın kızlarr....cumartesi kontrolüm iyi geçti bende attım kendimi denize 2 gündür giremedim nete.doktor şeker yok ama çok kilo alırsan çıkabilir dikkat et dedi.artık yediklerime içtiklerime dikkat edicem bunada şükür dedim:nazar:

canım daha çok düzenli olmuyor bebişlerin hareketleri korkma.bazen hiç durmuyo bazen birkaç saat hissetmediğim oluyo.bebişin pozisyonu yada uyku durumuna göre değişebiliyo

güle güle kullanın canım

canım aldıklarınızı güle güle kullanın inşallah.bu arada geçmiş olun önemli birşey yok demi?kontrole gittin mi?
Sagol Canim :))

Kizlar 2. Doz asimi oldum sonra doktoruma gittik. Aclik tokluk kan sekerime bakildi yukleme istemedi. Benim seker baya diplerde :) en alt sinirdayim daha oncede boyleydi bu sebepte bas donmesini cok yasiyorum ben. Birde yine dopler mi ne biseye girdik damar hala tikali mi diye baktiki tek damar hala tikaliymis yagi kes dedi :/ bi dahaki ay tekrar bakilacak.

S

Kizlar 2. Doz asimi oldum sonra doktoruma gittik. Aclik tokluk kan sekerime bakildi yukleme istemedi. Benim seker baya diplerde :) en alt sinirdayim daha oncede boyleydi bu sebepte bas donmesini cok yasiyorum ben. Birde yine dopler mi ne biseye girdik damar hala tikali mi diye baktiki tek damar hala tikaliymis yagi kes dedi :/ bi dahaki ay tekrar bakilacak.
geçmiş olssun canım inşallah bir dahaki kontrolde herşey düzgün çıkar.artık bebişlerimiz için biraz fedakarlık yapmamız gerekiyor ama onlara değer ;)

geçmiş olssun canım inşallah bir dahaki kontrolde herşey düzgün çıkar.artık bebişlerimiz için biraz fedakarlık yapmamız gerekiyor ama onlara değer :KK66:
oyle canım ınsallah.. tuzu azaltmaya calısıyorum ama yagı zaten genelde az yıyordum artık daha da cok dıkkat edıcem mecbur

S

Can'ım inş.bir sonraki kontrole geçer tıkanıklık belki azıcık zeytinyağı kullanırsın yemeklerde Zaman çabucak geçsene yumurcaklarımıza kavuşsak:KK46:

a
Can'ım inş.bir sonraki kontrole geçer tıkanıklık belki azıcık zeytinyağı kullanırsın yemeklerde Zaman çabucak geçsene yumurcaklarımıza kavuşsak:KK46:
Amın canım ınsallah ya :)oyle yapıcam mecbur mınıgım ıyı olsunda :) Selen_Ay Selen_Ay ın olaydan sonra aklıma gelıyodıu ara ara 3 ayrı doktor kız desede bugun doktora tekrar sordum kesınlıkle kız dedı :D

güle güle kullanın canım

Can'ım şeker çıkmaması iyi olmuş maşallah benimde Can'ım hep şekerli istiyor ama sınırlıyorum tuz ve şekerde dikkatliyim diğerlerini koyverdim :halay:

a

Amın canım ınsallah ya :)oyle yapıcam mecbur mınıgım ıyı olsunda :) Selen_Ay Selen_Ay ın olaydan sonra aklıma gelıyodıu ara ara 3 ayrı doktor kız desede bugun doktora tekrar sordum kesınlıkle kız dedı :KK70:
İyi bari Can'ım bende yarın gitcem sorarım yine benim kızda yüzünü hiç göstermedi kime benziyor çok merak ediyorum

Kızlar selam,
Ben bugün sabahtan beri bebeğin hareketlerini yine çok aşağıda hissediyorum. Arada da kasıklarıma ağrı giriyor ama az az. Hareket ediyor şükür ama hep aşağılarda. Aynı durumu yaşayan varmı?

Kızlar herkese iyi akşamlar

Yoğun bi gündü. Eşimin halasıgil İstanbul'a dönüyorlarmış geçerken bize uğramak istemişler. 6 sene sonra hamile kalınca hayırlı uğurlu olsun demek istemişler. Kardeşim eşim ben arı gibi çalıştık yani. Ama baya yorgunum

Canim cok gecmis olsun Allah tekrar yasatmasin insallah.Tabiki misafir olunca olmaz :) Biz yapmayacak gibiydik ama dolabi aldik eve gelince bi anda karar verip tekrar ciktik boya aldik :) iyiki almisiz :)

Valla ne güzel etmişsiniz. Ne tatlı olur odası annesi.
Biz de 1 ay sonra inş

güle güle kullanın canım

Kontrole gitmedim canım. Sürekli olmayan şeyleri önemsiz görüyor doktorlar. Takipte kaldım, zaten sonrasında sürekli yatınca rengi değişmeye başladı ama korkuttu. Bu arada cuma kontrolüm var sorucam hocaya

Belki vitamin hapını bu ara kullanmadığındandır canım. Hani insan tam bişey de diyemiyor. Kasılma gibi bişey yok bende. Ama yorulduğumda karnım sertleşiyor ve bebek az hareket ediyor
Doktorun dediği gibi belki de magnezyum eksikliğindendir

Bebeğin yeleğini güle güle kullansın annesi.
Adıyla da güle güle yaşasın inş kızçen

S

Normalde zaten risk görürse yapılması lazım yüklemenin canım. Benimde normalde şeker çok düşük olurdu, kan, tansiyon, kolestrol. Bakalım doktor ne dicek. İlla isterse açlık tokluk şekerine baksın. Asıl sıkıntı orda görünür

Şükür sıkıntı da yokmuş

a

Amın canım ınsallah ya :)oyle yapıcam mecbur mınıgım ıyı olsunda :) Selen_Ay Selen_Ay ın olaydan sonra aklıma gelıyodıu ara ara 3 ayrı doktor kız desede bugun doktora tekrar sordum kesınlıkle kız dedı :KK70:

:D insan şüpheleniyor değil mi. Eşim de şey diyor bakalım doktor bu sefer ne dicek. Dedim artık bişi demesin ben kızım diye seviyorum değiştirmesin yani dedim

Kızlar selam,
Ben bugün sabahtan beri bebeğin hareketlerini yine çok aşağıda hissediyorum. Arada da kasıklarıma ağrı giriyor ama az az. Hareket ediyor şükür ama hep aşağılarda. Aynı durumu yaşayan varmı?

Bazen ben de kasıklarımın orda hareketlerini hissediyorum canım ama her zaman değil

Kontrolün ne Zaman canım. İnş Bi sıkıntı çıkmaz. Çok şüphelenirsen doktora görünürsün canım. Zaten ihmal etmezsin bebeğini

Back
X