Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
canim sekerden olmasi ihtimal dahilinde, zira annemde de diyabet var ve o da biraz ilgi gostermese topuk catlagi yasayabiliyor, biz de deniz kenarinda yasiyoruz, denizden sonra aksamlari duzenli olarak kantaron yagi kullaniyor annem, uzerine corap giyiyor. hamilelikte de kullananlar var, gogus uclarina vs. sen yine doktoruna da sor tabii.
Yaaaaa şeker aklıma gelmişti demek ki doğruymuş. Üzüldüm annene de 🥺 Annenin de yarık gibi mi oluyordu peki çatlayıp? O zaman sorayım yarın doktoruma

Ben deli çıkocam artık ya kahvaltıdan sonra bir ölçüyorum şekeri 149 sonra 143 sonra aklıma geldi ellerimi yıkamadım unuttum gittim yıkadım geldim 134 . Şimdi hangisini baz alacağım yanlış yapmakta istemiyorum işime geleni yazıyor gibi . Hayır birde artık rüyalarıma felan giriyor 🥹
Cihazlar net doğru sonuç vermezmiş hiçbir zaman. Doktorum ağzına attığın ilk lokmadan tam 1 saat sonra ölçüm yapıp not alacaksın demişti daha titiz davranıyorum alarm kuruyorum her seferinde ha unuttuğum da oluyor ama yapacak bir şey yok 🤷🏻‍♀️

Orda soktular işte beni baktılar sonra taş döküyorsun vs denildi 😂😂 kaşınmayla taş dökmek ne alakaysa of hahsjsj

Kız benim de öyle algım sıfır ama bu diğerlerinin fiyatını bilince 750 gram 100 150 tl arasında hep, ondan şoke oldum 😂
Allah yardımcımız olsun nfjjfjf

Yaaaaa şeker aklıma gelmişti demek ki doğruymuş. Üzüldüm annene de 🥺 Annenin de yarık gibi mi oluyordu peki çatlayıp? O zaman sorayım yarın doktoruma
Ben de yaz kış bu sorunu yaşıyorum ve şu an da. Uzun süre krem vs sürmesem çatlıyor ama senin bahsettiğin gibi yarık değil pütürlü ve sert bir şekil alıyor. (Lapitak ayak kremi kullanıyorum çok çok iyi)

Ben de yaz kış bu sorunu yaşıyorum ve şu an da. Uzun süre krem vs sürmesem çatlıyor ama senin bahsettiğin gibi yarık değil pütürlü ve sert bir şekil alıyor. (Lapitak ayak kremi kullanıyorum çok çok iyi)
Ben de dün aldım watsonsta gördüm dün gece ve bu sabah sürdüm bakalım işe yarayacak mı. Benim yarıklar oldu hafifte 2 3 gün oluyor kanama oldu temizlemeye çalışırken çözemedim yani ilk defa başıma geldi 🥺

Ben de dün aldım watsonsta gördüm dün gece ve bu sabah sürdüm bakalım işe yarayacak mı. Benim yarıklar oldu hafifte 2 3 gün oluyor kanama oldu temizlemeye çalışırken çözemedim yani ilk defa başıma geldi 🥺
Araştırdınız mı hamilelikte normal olabilir.

Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama birisi erken doğumu tetikliyor vs yazmıştı
Bence böyle birşey yoktur canım, öyle olsa doktorlar erken haftadakilere yapmazdı. İnsanlara göre her şey bebeğe zararlı her şey erken doğumu tetikliyor. Ultrasonu bile zararlı görüyorlar

Üzüldüm açıkçası 🥺
Kontrole gittiğinde buraya da yaz doktorun ne diyecek bakalım.
Ekdokrine filanda yönlendirmedi anlamadim yani diyette işe yaramiyorsa bu işte bi terslik var demekki bi seyi yerken dusunerek yiyorum iki kez 😶😕tek korkum kuzumu etkilemesi umarim etkilemiyordur.

Ekdokrine filanda yönlendirmedi anlamadim yani diyette işe yaramiyorsa bu işte bi terslik var demekki bi seyi yerken dusunerek yiyorum iki kez 😶😕tek korkum kuzumu etkilemesi umarim etkilemiyordur.
Korkma canım sen elinden geldiğince dikkat et Allah’ın izniyle bir şey olmaz iyiyi düşün hep. Dahiliye’ye falan da mı yönlendirmedi gittiğinde sen sevk iste istersen.

Sen hepsini not al. Gece 00:30 151 / 00:45 130 çıktı, hepsini yazdım not aldım. Ben artık allah ne verdiyse yazıyorum yediğimi içtiğimi bile. Artık şey yazcam sevgili günlük bugün …. Hahajjs
Aşkım not alıyorum yediklerimi dilimine kadar yazıyorumda bana bu sonuçlar biraz saçma geliyor kuşum ya deli ediyor insanı . Sabahta bir kalktım ilk ölçüm 102 sonra ard arda başka parmaktan 3 kez ölçtüm 88,92 vs

Evet ya iki bebek nasıl var diyorlar bana da 😂 hatta geçen kadın bana dedi ki sağlıksız mı bebeklerin kilon yok göbeğin yok uyuz oldum halbuki bebeklerim tek bebeğe göre aynı gidiyor😂😂
Ayy bakma sen onlara çok kilo alsan laf ederler az alsan laf ederler insanlara yaranamazsin gül geç 🙄yoksa hangi biriyle baş edecez zaten hormonlarimiz tavan otu
b💩ku kafaya takiyorum🤣

Aşkım not alıyorum yediklerimi dilimine kadar yazıyorumda bana bu sonuçlar biraz saçma geliyor kuşum ya deli ediyor insanı . Sabahta bir kalktım ilk ölçüm 102 sonra ard arda başka parmaktan 3 kez ölçtüm 88,92 vs
Aşkım stres yapıyor olabilir misin? Streste etkiliyor çünkü

Cihazlar net doğru sonuç vermezmiş hiçbir zaman. Doktorum ağzına attığın ilk lokmadan tam 1 saat sonra ölçüm yapıp not alacaksın demişti daha titiz davranıyorum alarm kuruyorum her seferinde ha unuttuğum da oluyor ama yapacak bir şey yok 🤷🏻‍♀️
Aşkım zaten ağzıma lokma attığım anda bakıyorum saate ama ilk ölçüm referans değerinin çok üzerindeki iken diğerleri altında kalıyor.

Korkma canım sen elinden geldiğince dikkat et Allah’ın izniyle bir şey olmaz iyiyi düşün hep. Dahiliye’ye falan da mı yönlendirmedi gittiğinde sen sevk iste istersen.
Yok yönlendirmedi canim ya bu gittigimde konuşcam orali olmazsa doktorumu bile degiştirebilirim bu sebebten yani önemsemiyormu anlamadim yillik izinde şu anda bana at ölçümlerini dedi attim bir haftayi gecti hala cevap yazmadi.Tamam yillik izinde yazmak zorunda değil ama çevremde özele gidip doktoruyla 7/24iletişim halinde olanlar var hiç özele gidiyor gibi hissetmyrm boşuna paralar döküyorum gibi geliyo bu hastaneye🤦🤦

Aşkım zaten ağzıma lokma attığım anda bakıyorum saate ama ilk ölçüm referans değerinin çok üzerindeki iken diğerleri altında kalıyor.
Valla kafayi yicez artik bu şeker ölçüm meselesi yuzunden🤣eşimde diyor cihazdami sikinti var acaba sabah açlik 102 cikti tokluk 163 oglen acligi olctum yarim saat geciktirdim ogle yemegini yemeden ôlçtüm 61e dusmuş elim ayagim bi tuhaf oldu 🤪eşim diyor baska cihazmi alsak bundami sknti var acaba diyor

Yok yönlendirmedi canim ya bu gittigimde konuşcam orali olmazsa doktorumu bile degiştirebilirim bu sebebten yani önemsemiyormu anlamadim yillik izinde şu anda bana at ölçümlerini dedi attim bir haftayi gecti hala cevap yazmadi.Tamam yillik izinde yazmak zorunda değil ama çevremde özele gidip doktoruyla 7/24iletişim halinde olanlar var hiç özele gidiyor gibi hissetmyrm boşuna paralar döküyorum gibi geliyo bu hastaneye🤦🤦
Allah Allah benimki çok üzerime düşüyor. Temkinli yani direk diyetisyene ve endokrine gidiyorsun diye dayattı mesela. Baktın sana ilgilenmiyormuş gibi geliyor değiştir derim birde özele gidiyormuşsun o kadar para bayılıyoruz önemli bir konu bu şeker meselesi. Sonuçlarını atar mısın?

Valla kafayi yicez artik bu şeker ölçüm meselesi yuzunden🤣eşimde diyor cihazdami sikinti var acaba sabah açlik 102 cikti tokluk 163 oglen acligi olctum yarim saat geciktirdim ogle yemegini yemeden ôlçtüm 61e dusmuş elim ayagim bi tuhaf oldu 🤪eşim diyor baska cihazmi alsak bundami sknti var acaba diyor
Öğünler ve ara öğünler arasında 2,5-3 saat olmalı. Kiminde de sabah açlığı yüksek çıkıyor diğer değerlere göre senin de öyle tahmin edersem.

Back
X