Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da dulcosoft şurup yazdı lohusalık dönemimde de çok olurmuş bu şikayetler inş. o zaman olmazbende oluştu 3 haftdadır sıkıntısını yaşıyorum,sıcakta hiç ama hiç çekilmiyor.
İlerleyen haftalarda daha da sorun olur aman dikkatli olun .
şeftali kabız
kaysı ishal yapar
şurup vermişti doktor,hemoroid icinde Kortos krem verdi.Her ilaç kullanılmıyor aman dikkat
Hemoclin var birde ondan çok memnunum.
bana da dulcosoft şurup yazdı lohusalık dönemimde de çok olurmuş bu şikayetler inş. o zaman olmaz
işyerinde zaten 3litre falan içiyodum hem çok susuyorum hem başka şeyler içemediğimden sürekli su içiyorum.şimdi havalar ısınınca 4-4,5litreye çıktı içtiğim su.ama evde olunca bende unutuyorum anca 2-2,5litre içiyorum dediğin gibiBana kalsa falza bile![]()
Doktorun bana söylediği 2-2,5 litre idi.
Ama şu sıcakta bile zorlayarak 2 litreyi zoooor içiyorum ondan sonra sudan bile midem bulanıyor yaaa içemiyorum![]()
günaydın cnmGünaydın kızlar :))
canım aşeriyo olabilirsin aynısı sabah bana oldu işe gelirken yolda yürüyodum etrafta kafe hiç bişi yok sabahın köründe haşlanmış makarna kokusu geldi burnuma birden.akşama makarna yapcam anlayacağınKızlar bir şey sorucam, alakasız ama yine soriim. yakınlarda kafe falan yemek olmayan yerde burnunuza yemek kokusu geldi mi hiç? şu an ofisteyim, yakınlarda kafe falan da yok, burnuma memleketime özgü bir yemeğin kokusu geliyo. normalde de sevmem o yemeği ama sabahtan o koku burnumda, neler oluyo bana![]()
günaydınnGünaydın kızlar :))
işyerinde zaten 3litre falan içiyodum hem çok susuyorum hem başka şeyler içemediğimden sürekli su içiyorum.şimdi havalar ısınınca 4-4,5litreye çıktı içtiğim su.ama evde olunca bende unutuyorum anca 2-2,5litre içiyorum dediğin gibi
bebek bakım çantası aldınız mı?
piyasada satılanları görüyorum öyle özellikli vs değiller.
iyi markalarda izole bölümü sıcak soğuk bölümü birde ıslak mendil bölümü var sadece.Fiyatlarda 250-500TL civarı çok uzun vaadeli kullanmayacağını düşünürsen oldukça pahalı.
Pahalı olanı alacaksam da normalde de kullanabileceğin model olmalı
Bence en önemli özelliklerinden biri hafif olması içine tepicez herşeyi bari çanta hafif olsun.
Dechatlon mağzasında hafif sırt çantaları var onlarıda düşünmüyor değilim.
sizlerin görüp begendiği modeller var mı?
markalı begendiğim modellerde bunlar.
Eki Görüntüle 1860537 Eki Görüntüle 1860538 Eki Görüntüle 1860539 Eki Görüntüle 1860540
Kızlar bir şey sorucam, alakasız ama yine soriim. yakınlarda kafe falan yemek olmayan yerde burnunuza yemek kokusu geldi mi hiç? şu an ofisteyim, yakınlarda kafe falan da yok, burnuma memleketime özgü bir yemeğin kokusu geliyo. normalde de sevmem o yemeği ama sabahtan o koku burnumda, neler oluyo bana![]()
Ben çalışırken hiç aklıma gelmezdi ki canım.
Şimdi zorunlu ya ondan bardağı doldurup yanıma koyuyorum, biter bitmez yeniden doldurup koyuyorum.
Ben normalde su içen insan değildim ya ondan bir yerden sonra midem bulanıyor.
Canım ben de bakıyorum öyle çantalara.
Aslında en az 3 sene kullanıyorsun çantaları. Hadi bez derdi filan bitse. Kıyafet derdi, suluk derdi, süt içecek; biberon derken baya kullanım vakti oluyor çantaların. Islak mendil hep kullanılıyor.
Ama ben de baştan beri şu eskilerde kullanılan bez türü çantaları istemiyordum.
İşin açığı ben de sonra da kullanabileceğim bir çanta olursa memnun olurum.
Ama gerçekten çantalar pahalı
Sırt çantası, omuz çantası zaten tercih meselesi ama en ucuz yoldan hallolabilirse iyi olur.
Yalnız hafif çanta almakta fayda var.
Burda bir kere nette görünce kraft çantaları beğendim demiştim.
Ama geçen mağazada inceledim, çok ağırlar, boşken bileiçine dünya dolu şey gircek o zaman ne olcaz.
Bu konuda bir de lassig markasına baktım. Gerçekten çooook hafifler.
Özelliklerinde de su geçirmediği, yıkanabildiği filan yazıyordu hoşuma da gitti.
Ama başka fikirlere de açığım.
200 tl kafamda ayırmıştım zaten, altına düşersem sevinicem ama muhtemelen biraz daha çıkmam gerekecek.
Yalnız aklıma şu sonradan geldi. Biberon, ıslak mendil filan neyse. En çok çocuğun yedek kıyafetleri yer tutacak. Bunu aklınızda bulundurun
Eki Görüntüle 1860562 Eki Görüntüle 1860563
Eki Görüntüle 1860564 Eki Görüntüle 1860565
![]()
hayırlısı olsun o hastaneyi bende iyi diye duymuştum bende izmir kent hastanesinde yapacağım inş. ne güzel suda doğum istemennormal doğumda ıkınmadan dolayı zorlanma oluyormuş ve hemoroid oluşuyormuş.
Aslında iyi araştırmak gerekiyor normal doğum yapılacaksa öncesinde yapılabilecek bir tedbir var mı diye.
Suda doğumda olmuyormuş o kadar zorlama.
Eğer zorunlu bir sezaryan olmayacaksa ,suda doğum çok isterim ama her hastanede yoktur.
Henuz hastanemi seçmedim.Ücret farkı ne oluyor vs merak ediyorum.
3 hafta sonra kontrole gidicem,ama artık doğum yapmayı düşündüğüm hastane ve doktoru seçerek devam etmem gerekiyor. İstanbuldayım anadolu yakasında Central Hospital doktorlarını çok övüyorlar,kontolle oraya mı gitsem diye düşünüyorum,hayırlısı bakalım.
Genelde bir tarafi sert oluyo canim bende bebegim diyordum ama :)Rahatsiz etmiyor hatta bebegim diye dusununce ustune mutlu oluyodum benCnm eğer karnının her yeri taş gibi sert oluyorsa kasılmadır, yoksa mesela bir terefi sert diğeri normalsa kasılma değildir. Ben geçenlerde 1 hafta boyu kasılma yaşadım. Vitaminlerim bitmişti, sen de vitaminini ihmal etme, dr magnezyum önerdi bana, bense netten araştırdım çiğ badem ve kaju fıstığında çok fazla magnezyum var, sürekli onlardan yemeğe başladım, kasılmam geçti şükür. Hazırlık kasılmaları da olabilir ama. Yani fazla olmuyorsa seni rahatsız edecek derecede olmuyorsa korkulacak şey yok. Fazla oluyorsa doktora görün.
Beklicez o zaman hayirlisi nasilsa oylr olsun diyelim gonlumden normal dogum geceiyo amaBen doğum şeklini dra sordum, çok erken dedi, son haftalarda ve hatta son dakkalarda beli oluyo dedi![]()
Birde cati muaynesi mi zor yoksa normal zamanda da yapilan vajinal muayne mi ? Normal zamanda yapilan bana cok zor gelmemisti ama bugun okuyunca cati korkuttu :)yok canim cok sukur normal o zamna sagol:)37. Haftaya kadar belli olmuyor genelde. O hafta doktor muayene edip çatı kontrolü yapıyor. Eğer çatı müsaitse ve başka bir sıkıntında yoksa normali bekliyorsun. Şuan sorsan da muayeneye kadar net birşey söylemez doktorun.
O sertleşmeler arada banada oluyor canım, evet kasılma diyorlar ama her kasılma riskli değil. Eğer çok sık oluyorsa, ağrılı oluyorsa, bebeğin hareketlerinde sıkıntı varsa o zaman doktorunla görüşmelisin. Özellikle hamilelikte sen kendi doktorun olmalısın. Bebeğinin gün içinde ne kadar aktif olduğunu, daha çok nerde hareket ettiğini, sana nelerin rahatsızlık verdiğini en iyi bilen sensin. Sürekli kendini takipte olacaksın, ters giden bişey olursa zaten farkedersin.
Sagol canim modeli asagiya ekledim biraz reklamli oldu amaBu arada
@tugder cim. Ayyy senin terliklerini yesinler. Gerçekten çok güzeller. Güle güle kullan demicem. Çünkü zaten eeeeeen güzel gününde kullanacaksın İnş
MutluBulut_ canım seni de unutmadım. Aklımdaydın. Ne güzel Bi eksiğin daha bitmiş. Kısmet işte sana denk gelmiş
Resim attığını hatırlamıyorum acaba kadının yaptığı şeylerin Bi örneği var mı? Baksak bi
Meraklı ben![]()
Demin yazı arasında da belirttim yakın arkadaşım kızımın Kalın battaniyesini, bir hastane çıkışını üstüne bir de çok hoşuna gidince süslü bir takım almış. O kadar hoşuma gittiki anlatamam
Ayrıca hani bana Bebek arabasını hediye alacak olan kuzenim vardı ya. O arabayı almaya giderken diğer kuzenimin eşi de gelmiş. Demiş ben de hediyeye ortak olayım daha iyi Bi araba alalım ve arabamız şuna döndü
Eki Görüntüle 1860477
Dünden için kuzenim alacaktı. Haftaya da kargolayacak inş. Hayırlısıyla gelsin de daha detaylı resimlerini atarım
Bu arada arkadaşımın aldığı kıyafetlerin de bazı resimlerini atayım
Olmadı daha detaylılarını elime ulaşınca atarım. O da bugün kargoya verecekti
Eki Görüntüle 1860478 Eki Görüntüle 1860479 Eki Görüntüle 1860480 Eki Görüntüle 1860481 Eki Görüntüle 1860482 Eki Görüntüle 1860483 Eki Görüntüle 1860484
Bu arada burdaki Bi arkadaşım. İlk taşındığımızda söz vermişti hastane çıkışı. Görünce çok beğenip almış birine hediye etmek için. Bende çooook beğendim. (Lacivert ve puantiyeli)
İşte ben de çocuk için koşturuyorum ya o zamanlar.
Dedi ki oğlun olsun vereyim. Sonra dedi neyin olsa fark etmez veririm
O da bunu hediye ediyor sağ olsun
Eki Görüntüle 1860485
3 hastane çıkışım oldu yeter artık. Şükür
internette göründüğü gibi olmuyor malesef,illaki bir dokunup kurcalamak gerekiyor
Hafiflik çok ama çok önemli kesinlikle hem çocuğu taşıyacağız hem çantayı.
Çanta bir yere misafirliğe gitsen bile oturduğun yerde sürekli kaldırıp içinden birşey almak durumunda olucaz.
Skip-hop lar çok hafif gözüküyor.Şıkta duruyor.Gönderdiğim modelleri düşünüyorum.
Dolaşıp bakmak lazım,aslında şimdi kalkıp bir eminönü havuz-kürkçü hana mı gitsem? uygun olupta güzel modeller olabilir
Genelde bir tarafi sert oluyo canim bende bebegim diyordum ama :)Rahatsiz etmiyor hatta bebegim diye dusununce ustune mutlu oluyodum benyazini okuyunca aldim elime bademi
Beklicez o zaman hayirlisi nasilsa oylr olsun diyelim gonlumden normal dogum geceiyo ama
Birde cati muaynesi mi zor yoksa normal zamanda da yapilan vajinal muayne mi ? Normal zamanda yapilan bana cok zor gelmemisti ama bugun okuyunca cati korkuttu :)yok canim cok sukur normal o zamna sagol:)
Sagol canim modeli asagiya ekledim biraz reklamli oldu amapembesini yapacak insallah :)
Yaaa arkadas ve kuzen acisindan ne kadar sanli oldugunu soylrmeme gerek var mimasallah canim ya cok guzeller ne cok eksik almislar. Kendi aldigibiz arabayi iade yada degisim yapma hakkin var mi? Ustunden cok zaman gecmismiydi ?
Eki Görüntüle 1860615
Sagol canim Amin. Vakit gecmeden bir konus. Gecen pamidorda degisim suresi gecen bir urun icin musteri ortaligi kaldirinca hemen yaptilar degisimiBeğendiğin markanın buluyorsan modeli bire bir eline al incele canım. Gerçekten incelenmeli bazı şeyler
Gayet güzel canım terliğin. En güzel gününde en güzel anılarla kullan inş
Sağolsunlar akrabalar, arkadaşlar gerçekten düşünüyorlar. Allah razı olsun
Yalnız bunda 6 senelik evli olmamın ve onca tedavi peşinde koşturupta ancak evlat sahibi olacak olmamızın etkisi çok büyük canım. Tüp bebek ucuz bi tedavi şekli değil haliyle
Hamile olduğumu duyan herkes o kadar çok seviniyor ki. Ellerinden ne gelirse yapmak istiyorlar.
Aldığımız arabayı napıcam diye deli gibi bakınıyorum öyle. İade süresi sanırım doldu. O yüzden iade edemem. Bakarsın durumu kötü olan birine veririm. O hala düşüncemde