Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Yaa bende de öyle. İdrarımı yaparken aşağı doğru bir sertlik ve baskı oluyor. Monurol içtim ama fayda edeceğini sanmıyorum. Enfeksiyona yatkınlık da böbrek genişlemesinde sık görülürmüş. Napacaz bilmiyorum. 3 litreden fazla su içiyorum her gün yaban mersini yiyorum enfeksiyona baya iyi geliyormuş. Bütün tuşlara bastım artık djskkdkckc
Beyaz dut kürü var, yapıp iyi geldiğini söyleyenler var ben de geçen haftalarda bir gün yaptım sadece belki bi bakabilirsin

Selam kızlar, 3. trimester ın kapısında gezerken artık hepimiz doğursak moduna girmişiz 😂 havalar çok sıcak her yerim ağrıyor akşam olsa da yatsam diyorum bütün gün :KK55::KK45:

Günaydın hanımlar. Gününüz güzel geçsin. Ben anne için bir ihtiyaç listesi yaptım. Hem sizlere fikir olsun hem de eksik gördüğünüz şu da olsa iyi olur dediğiniz birsey varsa konuşalım istedim.

Eklentiler

• 20250801_103510.webp
    20250801_103510.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar aranızda çocuk odası alanlar hangi marka tercih etti acaba, bakınıyorum ama nerede ne var bilmiyorum
Ben çocuk odası takımı almadım. Her şeyi ayrı ayrı alıyoruz. Dolabı ve şifonyeri Trendyol üzerinden Rabi mobilyadan aldım. Reklam gibi olacak ama Trendyol Plus üyeliği ile bizim için uyguna geldi. Daha kurmadık ama yorumları güzel. Tayinci olduğumuz için fazla pahalıya kaçmak istemedim.

Günaydın hanımlar. Gününüz güzel geçsin. Ben anne için bir ihtiyaç listesi yaptım. Hem sizlere fikir olsun hem de eksik gördüğünüz şu da olsa iyi olur dediğiniz birsey varsa konuşalım istedim.
Liste çok güzel olmuş detaya girmek gerekirse emzirme çamaşırı özellikle sert dolgulu gibi olanlar ilk etapta zor olabilir. Zor açılıyor ve bi sure sonra emzirme ortasinda hop diye kapanabiliyo :) Penye veya daha yumuşak türde olanlardan tercih edilebilir. Emzirme aletleri beni daha mutlu etmisti. Dogum sonrası korse ve Lohusa tacı falan gibi süslerde belki eklenebilir listeye🥰

Ek olarak gumus kapakta eklenebilir ben cok memnun kaldim
Liste çok güzel olmuş detaya girmek gerekirse emzirme çamaşırı özellikle sert dolgulu gibi olanlar ilk etapta zor olabilir. Zor açılıyor ve bi sure sonra emzirme ortasinda hop diye kapanabiliyo :) Penye veya daha yumuşak türde olanlardan tercih edilebilir. Emzirme aletleri beni daha mutlu etmisti. Dogum sonrası korse ve Lohusa tacı falan gibi süslerde belki eklenebilir listeye🥰
Gümüş kapak tam olarak ne işe yarıyor bu konu da hiç bilgim yok o yüzden alıp almamak arasında çok kalıyorum
Gümüş kapak hakkında benim de hiç bilgim yok. Daha önceki doğumlari yaptığım zaman yoktu ya da ben duymamıştım.
Makyaj malzemesi, lohusa bakımı için düzleştiriciler, maşalar, aksesuarlar götüren arkadaşlarım sezaryen sonrası hiçbirini kullanamadı. Ağrıdan gözleri görmedi. Bende güzel güzel çıkayım ziyarete gelenlerin karşısına istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum 😅

gümüş kapak çok işlevsel ve işe yarıyor kızlar alınmalı bence de. meme ucu çok hassas oluyor ilk zamanlarda en ufak temas büyük acı veriyor bunu engelliyor. benim doğumum çok güzel geçmişti bebeğim de çok sakindi beni en çok zorlayan ilk hafta meme ucu yarasıydı çok şey denemiştim lansinoh, ayva çekirdeği jeli vs. gümüş kapak olmasına rağmen doğru zamanda kullanamamıştım memeyi doğru tutturmak da önemli o zaten. süt gelir merak etmeyin yaraya dikkat çok acılı bir şey

Evet enfeksiyona müthiş bir yatkınlık oluştu böbrek durumundan sonra. Kasıklarım taş gibi oluyor idrarı boşaltana kadar. 1 tane monurol verdi ama yeterli gelmediğini düşünüyorum 🥺
Bu arada semptomlarımız hakkaten hep aynı gidiyor seninle. Fenotip benzerliği mi var acaba😂
Bu yolda yalnız olmamak bir teselli benim için 🤣

Almila mobilyadan aldım pek çok şehirde varmış. Uygun fiyatlı. Ikeadan tek dolap alacağım fiyata dolap ve yatak aldım. 45 günde teslim ediyorlarmış inşallah sorunsuz gelir.

Hayırlı olsun oraya bakayım ben çilekten başka bilmiyorum resmen 🤣
Çok iyi bir bilgi, ben de sadece Çilek mobilyayı biliyorum 😬 ben de oda yapmayı düşünmüyorum şuan, belki son haftalarda o düşünce gelir, çocuğun her şeyine hevesliyim, sadece oda yapmakla hiç uğraşmak istemiyorum şuan nedense 🤣

Selam kızlar, 3. trimester ın kapısında gezerken artık hepimiz doğursak moduna girmişiz 😂 havalar çok sıcak her yerim ağrıyor akşam olsa da yatsam diyorum bütün gün :KK55::KK45:
Ben akşam olsa da yatsam da diyemiyorum, hava zerre serinlemediği için gece de uyuyamıyorum çünkü 🧟‍♀️🧟‍♀️🧟‍♀️ bakalım süreçlerimiz nasıl devam edecek 🤣

Bende bir de şöyle bir şey oldu, ilk trimesterde bir kez bile istifra etmeyen ben tüm hünerlerimi meğer ikinci trimestere saklamışım 😂 Hiç olmadığı kadar midem bulanıyor, kokulara karşı inanılmaz hassaslaştım 🤢

Kızlar aranızda çocuk odası alanlar hangi marka tercih etti acaba, bakınıyorum ama nerede ne var bilmiyorum
Kuzum Tiffany markasında süper indirim var, biz aldık kurdurduk piyasaya göre hem kaliteli hem dolap derinlikleri geniş, genç odası olarak da kullanılır. Pier Cardinin alt ürünü ama kalitesi iyi bulunduğun yerde pier cardin mobilyası satan yerlere bakabilirsin onlar tiffany satıyorlar.

Kuzum Tiffany markasında süper indirim var, biz aldık kurdurduk piyasaya göre hem kaliteli hem dolap derinlikleri geniş, genç odası olarak da kullanılır. Pier Cardinin alt ürünü ama kalitesi iyi bulunduğun yerde pier cardin mobilyası satan yerlere bakabilirsin onlar tiffany satıyorlar.
Ben de tiffany markası aldım, henüz gelmedi ama gerçekten kaliteli. Tam takım, yatak falan eklememe rağmen diğerlerinin yarı fiyatına geldi neredeyse. Babymall dan aldım ben de 🥰 tek sıkıntı 9 hafta dediler 7 hafta kaldı gelmesine 🤣

tecrübeli anneler vardır aramızda, bu hazır satılan kundaklar gerekli mi? Birkaç gündür karşıma çıkıyorlar

Back
X