-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
günaydın kızlar....
Selen_Ay Selen_Ay NisanFRM NisanFRM @deliceee erkencisiniz valla kızlar :KK66:
Selen_Ay Selen_Ay canım o lansinoh kremi doğumdan iki ay kullanmaya başlayın diye öneriyorlar anneler yara olmaması için bende hangi boy alsam diye düşünüyordum dün yazını okuyunca eczaneden büyük boy sipariş verdim bugün alcam inşallah :KK66:
birde kızlar bebeğimin tekmelerini hissediyodum ama döndüğünü hiç hisetmiyodum artık onuda hissediyorum çok güzel bir duygu ya:KK61: birde 2 gündür bebeğim hareket edip döndükçe göbeğim şekli değiştiriyo bi tarafı şişiyo yamuluyo izlemesi,sevip okşaması çok güzel:anneadayı:
:nazar:

benim ufaklık erkenden uyandırıyor 06:00 civarı uyanıyorum dolanıp tekrar yatıyorum.08.00 kalkıp eşimin kahvaltısı vs derken gün başlıyor :)

Benim gördüğüm göğüs ucu çatlak için en etkili ve bitkisel olan Garmastan krem.
Yorumlara baktım doktorlar dahil birçok kremi deneyip en sonunda bunu önermişler genelde,yorumlara bakın sizde.
birde asiti alınmış zeytinyağı diyorlar.

Screen Shot 2016-07-22 at 09.43.52.webp

evet şimdiye kadar karnımda hareket var diyordum bende.Ama böyle kaymaya başlayınca allaha şükür bebek diyorum artık :)

kızlar anne karnında bebişler günün %90 uyuyarak geçirir derler ama ben inanmıyorum en azından bu haftalarda zira benimki maşallah :nazar: her an uyanık ben diyorum bu kız zayıf olacak nasıl kilo alacak diye :KK55: sizinkiler de öylemi geceleri uyuyorlar mı ben geceleri kalkınca hep uyanık

kızlar anne karnında bebişler günün %90 uyuyarak geçirir derler ama ben inanmıyorum en azından bu haftalarda zira benimki maşallah :nazar: her an uyanık ben diyorum bu kız zayıf olacak nasıl kilo alacak diye :KK55: sizinkiler de öylemi geceleri uyuyorlar mı ben geceleri kalkınca hep uyanık

uyurkende hareket ederlermiş,merak etme :)

ben gece birkaç kere uyanıyorum ama daha bugüne kadar bi kere denk geldi hareketini hissettim

Günaydın güzel anneler :anneadayı::KK200: bu sabah atraksiyonlu oldu benim için. dünden elimin sol bileği ağrıyo, ben de gece bandajla bağladım ama çok sıkmışım demek ki.. sabah bi uyandım elim tuhaf, hareket ettiremiyom, baktım elim bildiğiniz balon gibi şişmiş, ama nasıl şişmiş anlatamam, parmağın büküşleri bile belli değil şiş. çok korktukm eşimi uyandırdım. bandajdan dedi korkma. diğer elim ayaklarım şiş değil tansiyon normal. sakitnleştim. sonra gördüm şişkinlik geçip gidiyo. şimdi gülüyorum ama elimin o haline.şükür şişkinliğin çoğu gitti azı kaldı :-):KK23:

Günaydınlar..... :)

Bulut yastık modası var satılıyordur birçok yerde,ben ikeada aşağda birinci resim mavili olanı 30tl civarı görmüştüm ama büyük bir yastık ufak değil.

Kendin ufak değişik pastel renklerde yapman daha mantıklı.

İkeaya gidicem nasılsa bi bakarım
Daha fazlasını istersem kendim yapayım yani. Onca paraya yazık

Günaydın kızlar

Günaydın canım

günaydın kızlar....
Selen_Ay Selen_Ay NisanFRM NisanFRM @deliceee erkencisiniz valla kızlar :KK66:
Selen_Ay Selen_Ay canım o lansinoh kremi doğumdan iki ay kullanmaya başlayın diye öneriyorlar anneler yara olmaması için bende hangi boy alsam diye düşünüyordum dün yazını okuyunca eczaneden büyük boy sipariş verdim bugün alcam inşallah :KK66:
birde kızlar bebeğimin tekmelerini hissediyodum ama döndüğünü hiç hisetmiyodum artık onuda hissediyorum çok güzel bir duygu ya:KK61: birde 2 gündür bebeğim hareket edip döndükçe göbeğim şekli değiştiriyo bi tarafı şişiyo yamuluyo izlemesi,sevip okşaması çok güzel:anneadayı:
:nazar:

Ya canım ben kremi vücudum çok kuru kesin göğsüm yara olur diye almıştım ve daha 7. ayın başındayız kabuk kabuk oldu bile. Çok şükür etkili oldu. Acı gitti

Ben büyüdükçe dönmelerini hissedemez oldum. Bi pozisyonda uyuyor sanırım ya da geceleri dönüyor

Günaydın Anneler:KK68:

Günaydın canım

benim ufaklık erkenden uyandırıyor 06:00 civarı uyanıyorum dolanıp tekrar yatıyorum.08.00 kalkıp eşimin kahvaltısı vs derken gün başlıyor :)

Benim gördüğüm göğüs ucu çatlak için en etkili ve bitkisel olan Garmastan krem.
Yorumlara baktım doktorlar dahil birçok kremi deneyip en sonunda bunu önermişler genelde,yorumlara bakın sizde.
birde asiti alınmış zeytinyağı diyorlar.

Eki Görüntüle 1860853

evet şimdiye kadar karnımda hareket var diyordum bende.Ama böyle kaymaya başlayınca allaha şükür bebek diyorum artık :)

Beni de kızım uyandırıyor yaa
Hatta gece bile hep kızım yüzünden uyanıyorum
Annesi yer onu yaaaaa
Normalde uykuyu çok seven ve az uyuyunca terör estiren ben şimdi ne kadar mutlu oluyorum anlatamam

Garmastanı ben de duymuştum ama nette Bi tek lansinoh bulduğum için aldım açıkcası memnun da kaldım şükür.
Göğüs acısı kötü ya, kaç gündür niye aklıma gelmemişte sürmemişim bilmem

Benimkide kesin %90 uyuyor
Geceleri çok aktif yalnız.
Ve sabah çok erken kalkıyor

Burda bir arkadaşın söylediği bebeği karnındayken rutini neyse uyanınca da aynı rutini sürdürmek istediği
Onun kızı gece 12-1 gibi hareketlenmeye başlarmış hala öyle diyor.
Bir de sabah namazı vakti uyanır beni de uyandırırdı diyor hala o vakitte uyanıyormuş

Ben sabahlıcam bikaç ay anlaşıldı. Bebekleri kendi rutinimize uydurmamız sabır gerektiyormuş çünkü...

Günaydın güzel anneler :anneadayı::KK200: bu sabah atraksiyonlu oldu benim için. dünden elimin sol bileği ağrıyo, ben de gece bandajla bağladım ama çok sıkmışım demek ki.. sabah bi uyandım elim tuhaf, hareket ettiremiyom, baktım elim bildiğiniz balon gibi şişmiş, ama nasıl şişmiş anlatamam, parmağın büküşleri bile belli değil şiş. çok korktukm eşimi uyandırdım. bandajdan dedi korkma. diğer elim ayaklarım şiş değil tansiyon normal. sakitnleştim. sonra gördüm şişkinlik geçip gidiyo. şimdi gülüyorum ama elimin o haline.şükür şişkinliğin çoğu gitti azı kaldı :-):KK23:
Günaydın CNN dikkat et canım nasılsın simdi bebeğin felan :)

NisanFRM NisanFRM canım garmastan da iyi ama onu pek öneren duymadım birde her onu emzirmeden önce garmastanı silmen gerekiyor lansinohu gerekmiyor.bana garmastan doğal değil gibi geliyor o yüzden.
Selen_Ay Selen_Ay beni gece veya sabah hiç uyandırmıyo oğlum hatta sabah kahvaltı yapana kadar hareketini çok nadir hissediyorum.

CNN günaydın bebekler akşamları hararetler eder çünkü sen haraket etmiyorsun gün içinde haraket etin için beşik gibi salanınıyor bebek ve gün içinde uyuyor o yuzden canım diyorlar

yok canım ben izmirdeyim sana foto atayım ama daha terliğin modeline karar veremedim o an aklıma ne gelirse onu yapcam.birde hastane için şişelere kolonya yerine çakıl taşı çikolatadan koycam.kapı süsü aynısı olcak ama isim daha belli değil.

Çok güzel fikir, bende eminönüne gideceğim alayım görürsem kendim evde hazırlarım.

Ben ona inanmadım pek :-)
Gün içerisinde ben hareket halindeyken dinleyemiyorum ama her kendimi uzatıp dinlenme pozisyonuna geçtiğimde veya göbeğimi yayarak otururduğumda hemen başlıyor :) Dediğin gb sanki heran uyanık gb.

Günaydın CNN dikkat et canım nasılsın simdi bebeğin felan :)
İyiiz cnm sen nasılsın nasıl gidiyor?
NisanFRM NisanFRM canım garmastan da iyi ama onu pek öneren duymadım birde her onu emzirmeden önce garmastanı silmen gerekiyor lansinohu gerekmiyor.bana garmastan doğal değil gibi geliyor o yüzden.
Selen_Ay Selen_Ay beni gece veya sabah hiç uyandırmıyo oğlum hatta sabah kahvaltı yapana kadar hareketini çok nadir hissediyorum.
canım Garmastan doğal olduğu için emzirmeden önce silmen gerekmiyo, bebekler rahatsız olmuyo ve zararlı değil

Canım öyle şeylerde dikkat et, çünkü vücudumuz nedense şişmeye acayip hazır yani.

İşte her çocuk bir olmuyor canım. Belki seninki gündüz uyuyordur :KK46::anneadayı:

Selen_Ay Selen_Ay Yok canim daha almadik arabayi :/

Alırsınız canım daha var nasılsa.

Bu arada annem bebişe yorgan ve yastığını da almış :anne:

Bu arada yengec4 yengec4 canım eklediğin kapı süsü vardı ya balonlu, çoooook hoşuma gitti ben de onun pembe, somon, gri, beyaz tonlarını yapmayı istiyoruuuum :halay:

Selen_Ay Selen_Ay aynen canım benimki gündüz uyuyo galiba öğlen 11 gibi hiç hareketini hissetmiyorum mesela şuan da hareket etmiyo galiba uyuyo;)
yap canım valla benim kapı süsleri içinde en beğendiğim bu tarz balonlular oldu.zaten o tüllülerden yapmak istemiyorum herkeste ondan var daha kolay galiba yapması.ben keçeden yapayım dedim bu modelden başka hem kolay hem şık bişi bulamadım.

Back
X