- 21 Mart 2018
- 5.522
- 15.453
- 248
Geçen kadın doğum uzmanıma ( alman) diyorumki bizim ülkemizde diyorlarki kadının hamileliği 10 yaş gençleştirirDoğumdan sonra hepimiz dişciye gidicez heraldeHani doğum yenilenmekti yahu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen kadın doğum uzmanıma ( alman) diyorumki bizim ülkemizde diyorlarki kadının hamileliği 10 yaş gençleştirirDoğumdan sonra hepimiz dişciye gidicez heraldeHani doğum yenilenmekti yahu
![]()
Tabi canım bakma böyle rahat konuştuğuma şu an Yusuf yusufumAynen aksatma canım biran evvel bul doktorunu haftalar çok yaklaştı artık
Şey diyormuşuz forumda artık ben şu saatte şu parkta bebemi oynatmaya gidiyorum gelen gelsinBiri daha vardı konuşmuştuk ilk haftalarda ama sonrasında her zaman bakamadım ben buralara ama Ankara dan çok olması normal tabi kalabalıkbebeleri parkta buluştururuz artık doğurunca
Ay bu stress bizi yiyip bitirecek gerçekten şeker çıkınca bende 2/3 gün geceleri kabuslarıma girdi streslendim . Çok fena ya son düzlükteyiz ha gayret bi hayırlısıyla sağlıkla bitirip kucağımıza alsaydıkTabi canım bakma böyle rahat konuştuğuma şu an Yusuf yusufumdün uyuyamadım düşünmekten ne yapsam ne yapacağım diye. Ama du bakalım birkaç güne halletmiş olurum inşallah
Hepimiz farklı farklı şeylerle sınandık resmen bu hamilelikte. Gerçekten annelik çok zormuş daha doğurmadan neler yaşadık ya. Aman Allah beterinden saklasın bunlar aşılır gider bi şekildeAy bu stress bizi yiyip bitirecek gerçekten şeker çıkınca bende 2/3 gün geceleri kabuslarıma girdi streslendim . Çok fena ya son düzlükteyiz ha gayret bi hayırlısıyla sağlıkla bitirip kucağımıza alsaydık
Onları ilaçsız hamilelikte yükseltemezsin ancak ilaçlayükselir korursun çünkü özellikle bu haftalar çok yiyor bizden bebişler demiri. Mesela benim çok iyiydi değerim iki haftada çok kötü düştü öyle böyle değil depom bile boştu. Doktorum tek kullanımlık 300000 lük bir iğne verdi yaptım dğzeldi. Şimdi et tavuk balık koyu renkli sebzeler ceviz fıstık falan bunları yiyorum canımKızlar demir ve ferritin i yükseltmek için takviye dışında ne önerirsiniz ?
Tanımak içinde şey bebemin eline kırmızı top vericem falan ahahaŞey diyormuşuz forumda artık ben şu saatte şu parkta bebemi oynatmaya gidiyorum gelen gelsin![]()
Yükseltir mi bilmiyorum ama yardımcı olabilecek siyah çay ve kahve demir emilimini çok düşürüyor öğünlerden en az 2 saat sonra içilmeli, iki doktorumda bana çok düşük olduğu için siyah üzüm ye dedi taze de kuru da sabah bir de pekmez içebilirsin bir kaşık dedi ama şeker varsa bunlara dikkat etmek lazım bir de demir içerikli ürünleri c vit ile almak emilimi arttırıyorKızlar demir ve ferritin i yükseltmek için takviye dışında ne önerirsiniz ?
saol canım ınsallah benımde kücülür cok zorladı ıkıgundurBenimde nerdeyse nohuttan büyük iki tane yan yana cıktı resmen iç çamaşaırı giyemedim valla hiç bir şey yapmadım yavaş yavaş küçüldü sıkma sende
Çok şükür canım sevindimİyiyim canım evdeyim yatıyorum çok şükür dün de doğurmadım![]()
Bakalım nolcak çarşamba randevum var o kadar sık gidiyorum ki artık kafam karışıyor inşallah serviks daha fazla kısalıp rahim ağzı açılmamıştırÇok şükür canım sevindim![]()
İnşallah canım benim dularımdasınBakalım nolcak çarşamba randevum var o kadar sık gidiyorum ki artık kafam karışıyor inşallah serviks daha fazla kısalıp rahim ağzı açılmamıştır![]()
Yok canım ondan olmaz iki arkadaşımda yaptı ciğer geliştirici. Normalde de az az hareket ederler ya bazı günler şimdi bu iğnenin üstüne gelince sana öyle geliyor normal olarak. Kötü düşünmemeye çalış bak birgün daha bittiKızlar bir şey sorcam bebeğim iki gündür sanki huzursuz yani ciğer geliştirici etkisiyle midir biliyor musunuz sanki daha yavaş hareket ediyo, nst lerde kalp atışı falan çok iyi görünüyordu