- 1 Haziran 2016
- 717
- 819
- 18
bari araya parlak bebek beji veya çok açık gri koy ,çok yakışır :)Yani o da güzel olur ben pembeye taktim yaa biri beni kurtarsiiiinn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bari araya parlak bebek beji veya çok açık gri koy ,çok yakışır :)Yani o da güzel olur ben pembeye taktim yaa biri beni kurtarsiiiinn![]()
canım sen göğüs pompası almışmıydın ben şimdiden aldım elektrikli lansinoh iyi yorumlar vardı şimdi bir kontrol ettikm aklıma gelen eksik olarak gecelik,tek kullanımlık çamaşır ve emzik kalmış gözüküyor çok şükür tamamladım sayılır
Yani o da güzel olur ben pembeye taktim yaa biri beni kurtarsiiiinn![]()
Eki Görüntüle 1862523 Eki Görüntüle 1862522 Eki Görüntüle 1862521
satılıyor bunlar,ama dikiş biliyorsan veya diktirmek istersen al tarifi :))
http://kirstineskreativiteter.blogspot.com.tr/2013/08/sy-selv-babynest.html
Günaydın canım valla bende ekmek felan yemezdmi simdi bir ekmek yiyorum esim sok eeee tosunun diyor çevredekiler sen yemek iştemezsim ama bebeğin canı çekmiştir onun için al ye diyorlar valla :)Günaydın annişler : )
İlk önce haber; Bebek odasına halı almak isteyenler. Hani ben makinada yıkanabilsin istiyordum ya, haaa işte öyle bir halı buldum. Confetti game house (umarım doğru yazdım) marka. Buraya kadar iyi güzel ama ben de şöyle bir sıkıntı oluşuyor. Ben ortak renkli soft bişey almak istiyorum ya işte o yok. Hepsi cıvıl cıvıl ve ya kız ya da erkek çocuk için yapılmış.
Gerçi daha bütün modellerini bulamadım ama bakınıcam ve istediğime yakın bişey bulsam da alıcam
Yok canım hamileysen ve emzikliysen illa tıka basa yicen
Herkeste bi akıl zaten sen sormadan da vermeye pek gönüllüyüz.
Ben zaten şu an normal halimden hallice yiyorum hatta araya 3. öğünü soktum. Çalışmadığım zamanlarda ben hiç üç öğün yiyen biri olmadım, şimdi yiyorum. Sabah kahvaltılarımı da önceden geçiştirirdim, şimdi gör beni ooooooo eşim bile şaşırıyor bendeki iştahaye tosunum ye diye.
Ama millet hala etraftan aaaaa sen 2 canlısın ye ye. Bu da Bi tek bayramda kaynanamlara gidince oldu.
Hani şükür burda fazla kişiyle muhattabım yok, bikaç komşuyla görürsem konuşuyorum o kadar. Yoksa delirtirlerdi beni eminim.
Hatta daha doğurmadan kaynanam (az yiyorum ya güya) sen emzikli olunca böyle yiyemen çok yicen ki süt olsun ağzın hiç boş durmıcak yoksa Bebek aç kalır dedi. Dedim sen merak etme ben ne yiyeceğimi bilirim çocukta aç kalmaz. Hala aynı lafı söylüyor ama... Bi lafa laf demezde....
Dedim sen konuş ben yine kendi bildiğimi okuyacam nasılsa sen de anca konuştuğunla kalcan. He heee tamam dedim.
Napıyım baş gelinmiyo yoksa.
Dedi ki bak benle dalga geçiyo dinlemiyo. Dedim boş konuşuyorsun. Süt olmasının boğazın boş durmamasıyla alakası yok. Stres olmasın yeter! dedim.
Ama muhtemelen anlamadı
Ama neden sadece İstanbul yaaa
Geçen kızlar bahsetmişlerdi bunu
Ama herkes tam mağazaları bilmiyordu
Olmadı ki şimdi
İnş. DeniCem en azından :))bari araya parlak bebek beji veya çok açık gri koy ,çok yakışır :)
Çok geçmiş olsun canım vitamin kalsiyumdan olacagini sanmıyorum aksine onlar beni daha dinç tutuyor sıcaklar dan mı acabaGünaydın kızlar ya bu sabah benim boğazımdan balgam çıkarım dedim birde baktım ki kan geldi et gibi bir tanesi esim bir sey yoktur o balgamdır sadece kan olmuştur dedi iki gündür Halim yok elim iş tutmuyor içtim kalsiyum ve vitamin ilacı verdi ondan mi ki bir Halim yok
Bende kurtulamıyorum pembeden başka renklere yönelemiyorum
Bunlar ne için ne şirinmiş![]()
Günaydın kızlar ya bu sabah benim boğazımdan balgam çıkarım dedim birde baktım ki kan geldi et gibi bir tanesi esim bir sey yoktur o balgamdır sadece kan olmuştur dedi iki gündür Halim yok elim iş tutmuyor içtim kalsiyum ve vitamin ilacı verdi ondan mi ki bir Halim yok
bunlar çok güzellerEki Görüntüle 1862523 Eki Görüntüle 1862522 Eki Görüntüle 1862521
satılıyor bunlar,ama dikiş biliyorsan veya diktirmek istersen al tarifi :))
http://kirstineskreativiteter.blogspot.com.tr/2013/08/sy-selv-babynest.html
buyuk yatak, koltukta yanında tutmak için.
Gerekli bişeymi almak lazımmı![]()
Tecrübe sahibi olarak bi fikir ver bana canım ya bundan alSam ilk aylarda yanımda yatırmak için kullanışlı olur mu senceEki Görüntüle 1862615 Eki Görüntüle 1862616 Eki Görüntüle 1862617 Eki Görüntüle 1862618 Eki Görüntüle 1862619 Eki Görüntüle 1862620 Bende bunları beğendim. Nette babynest yada bebek yuvası diye geçiyor. Fiyatlarda 90-100 den başlıyor. Aslında yapılışını anlatan sayfalar var çok zor değil ama zaten kumaşıydı, elyafıydı, danteliydi, aynı paraya gelir diye düşünüyorum.
Evet canım Halim yok gibi ana sıcak ya hava ondan yoksa uzanıyorum uyumuyorum yani simdi iyim canım şükür :)Çok geçmiş olsun canım vitamin kalsiyumdan olacagini sanmıyorum aksine onlar beni daha dinç tutuyor sıcaklar dan mı acaba
Tecrübe sahibi olarak bi fikir ver bana canım ya bundan alSam ilk aylarda yanımda yatırmak için kullanışlı olur mu sence
Canım çok güzel bende baktımEki Görüntüle 1862615 Eki Görüntüle 1862616 Eki Görüntüle 1862617 Eki Görüntüle 1862618 Eki Görüntüle 1862619 Eki Görüntüle 1862620 Bende bunları beğendim. Nette babynest yada bebek yuvası diye geçiyor. Fiyatlarda 90-100 den başlıyor. Aslında yapılışını anlatan sayfalar var çok zor değil ama zaten kumaşıydı, elyafıydı, danteliydi, aynı paraya gelir diye düşünüyorum.
Canım cok güzeller bende baktım ama bilmiyor ya :)Eki Görüntüle 1862615 Eki Görüntüle 1862616 Eki Görüntüle 1862617 Eki Görüntüle 1862618 Eki Görüntüle 1862619 Eki Görüntüle 1862620 Bende bunları beğendim. Nette babynest yada bebek yuvası diye geçiyor. Fiyatlarda 90-100 den başlıyor. Aslında yapılışını anlatan sayfalar var çok zor değil ama zaten kumaşıydı, elyafıydı, danteliydi, aynı paraya gelir diye düşünüyorum.