Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Kızlar aranızda normal doğum istediği için hamile pilatesine başlayan var mı
Ben hem hamileliğe hazırlık sürecinde, hem de hamileyken reformer hamile pilatesine gidiyorum. Normal doğumu kolaylaştırma etkisi var diyorlar, pelvik kaslarına odaklı çalışıldığı için, ben baya memnunum.

bende yarın gideceğim, gitmeden önce önereceğin birşey var mı? Şeker yüklemesi yaptıktan sonra beklediğin o 1 saat birşeyler yiyip içebiliyormusun?2 saat aç mı kalacağız yani. tek gideceğim tek gidemez miyim diye merak ettim
Aç gidiyorsun canım. Doktorum su içmeme izin verdi. Baya tatlı olduğu için bazı kişileri etkileyebilir ne olur olmaz yanında birisi olsa iyi olur. Sıvıyı içtikten 1 saat sonra ve 2 saat sonra kan veriyorsunuz. Sonra yeme içme serbest. Bana da bir halsizlik yorgunluk oldu. Hala tam kendime gelemedim sanki. Çok şükür tahlillerim temiz çıktı. 🌸

Kızlar hepinize selamlar,buraya bir yazıp bir kayboluyorum.İnşallah hepiniz iyisinizdir.Benim yoğunluktan buraya bakacak hiç vaktim kalmıyor sanki.Bugün kontrolüm vardı,23.haftamdayım.Çok şükür her şey güzel geçti.Doktor şeker yükleme testini sana bırakıyorum dedi.Benim kilom 58,bebeğin kilosu haftayla uyumlu,su güzel çıktı.Öylesine söylemiş gibi oldu.Yaptırmama kararı aldım şeker yükleme testi için.Doktorum normal doğum odaklı birisi,bugün normal doğum düşünelim senle dedi.Ameliyathane ve odaları gezdim geldim ,çok değişik oldum 😅

Ben hem hamileliğe hazırlık sürecinde, hem de hamileyken reformer hamile pilatesine gidiyorum. Normal doğumu kolaylaştırma etkisi var diyorlar, pelvik kaslarına odaklı çalışıldığı için, ben baya memnunum.
Ben de hamilelikten önce reformer yapıyordum şimdi de normal doğum için istiyorum haftada kaç gidiyorsun

Kendi Dr. Muayenesi uygundu anlaşmalı olduğu hastaneyle iyi fiyattı şimdi Dr değişcek birden 80 100 binlerde diyolar 😞 kızımda güzel geçmişti ameliyat hiç bişey hissetmedim hemen ayaklandım devlette 2 Dr önerdiler sontayı ameliyat öncesi takıyolar diyolar acısını hisseden çok😞
Şimdiden kendini böyle şeylerle korkutma canım bende iki doğumu özelde yaptım ilkinde sondayi odada taktılar ilk defa olduğu için bende çok korktum ama kendini kasmayınca anlamiyoesun bile ikinci de ameliyathanede takmışlar hiç anlamadım mesela muhtemelen uyusukken hallettiler Rabbim sağlıkla kucağınmza almayı nasip etsin

Kizlar Selam, canim cok sikildi ya seker sonucum cikti, 8,4 yani 151 cikti. Diyet verilecek gozumu cok korkuttular. Bir de kanim dusuk ona ne yapacaklar daha bisey demediler. Bu seker ne kadar kotu bisey nasil morelimi duzelticem bilmiyorum. Benim gibi sekeri cikan var mi? Gecer mi kizlar?
Canım 151 çok yüksek miki ya

Kızlar aranızda normal doğum istediği için hamile pilatesine başlayan var mı
Cnm ben de başladım tam zamanı daha üç ayımız var baya işe yarar merak etme. Bebeğe de bir şey olmaz sadece başlarken doktoruna sor. Benden doktordan izin belgesi istediler. Çok hafifliyorum rahatlıyorum mental olarak da iyi geliyor.

Kızlar birşey sormak istiyorum 2 gecedir kafama çok takılıyor. 22 haftanın sonu 23 haftanın başlarında bebekleriniz yaklaşık kaç gramdı. Düşük mü diye düşünüp duruyorum

Yok yok hiç korkma, ben de başta korkuyordum ama sonra geçti 😅 ben normalde iki gitmeye çalışıyorum ama sıcaklıktan ötürü genelde 1 oluyor o, stüdyoda klima yok çünkü 😅 o yüzden şu aşırı sıcaklar geçsin düzenli 2 olur, son trimester de üç düşünebilirim doğrusu
YouTube’da var bazı hareketler ufak ufak onları denesek zararı olur mu acaba aynı mıdır

Kizlar Selam, canim cok sikildi ya seker sonucum cikti, 8,4 yani 151 cikti. Diyet verilecek gozumu cok korkuttular. Bir de kanim dusuk ona ne yapacaklar daha bisey demediler. Bu seker ne kadar kotu bisey nasil morelimi duzelticem bilmiyorum. Benim gibi sekeri cikan var mi? Gecer mi kizlar?
3. Kan testinin sonucu mu 151 çıktı

Cnm ben de başladım tam zamanı daha üç ayımız var baya işe yarar merak etme. Bebeğe de bir şey olmaz sadece başlarken doktoruna sor. Benden doktordan izin belgesi istediler. Çok hafifliyorum rahatlıyorum mental olarak da iyi geliyor.
Ay çok gaza geldim ben de başlayacağım teşekkür ederim

Kızlar birşey sormak istiyorum 2 gecedir kafama çok takılıyor. 22 haftanın sonu 23 haftanın başlarında bebekleriniz yaklaşık kaç gramdı. Düşük mü diye düşünüp duruyorum
Valla birkaç doktora gittim hiçbiri de Grimni demedi bize . pediyatriye sorduğumda kiloyla işimiz yok dedi sanırım son aylarda onemsiyorlar kilo almaya başladıkları son haftalar

Ben de hamilelikten önce reformer yapıyordum şimdi de normal doğum için istiyorum haftada kaç gidiyorsun
haftada iki gidiyorum genelde, ama sanırım haftalar yaklaştıkça üç gitmeye çalışacağım. Özellikle pilatese gittiğim günler uykumu çok güzel alıyorum ve kilo alıyorum evet ama sanki daha orantılı bi kilo alıyorum gibi hissediyorum. Tabi dışarıdan nasıl görünür bilemem :)))

bunu ben de çok takıyodum ilk aylardan beri kilosu düşük olsaydı doktorun söylemez miydi? her kontrolde boy ve kiloya bakıyo doktor çünkü. mesela benim çok sağlıksız beslendiğim hiç yumurta bile yemediğim bir hafta oldu bebeğin önden gitme günü üç gün gerilemişti. aşırı üzülmüştüm. sonra 3 hafta boyunca her gün yumurta peynir falan yemeye çalıştım daha düzgün beslendim 11 gün öne geçti bebek 👶🏼 uykuna yemene vitaminlerine dikkat et kilo alır merak etme. yoğurt kefir kaşar beyaz peynir yumurta maden suyu tahin pekmez bunları sık yedim eğer yiyebiliyorsan et balık da ye benim midem almıyo ceviz avokado da önemliymiş ama onları da yiyemiyorum sana faydası olur umarım 👶🏼

Valla birkaç doktora gittim hiçbiri de Grimni demedi bize . pediyatriye sorduğumda kiloyla işimiz yok dedi sanırım son aylarda onemsiyorlar kilo almaya başladıkları son haftalar
bunu ben de çok takıyodum ilk aylardan beri kilosu düşük olsaydı doktorun söylemez miydi? her kontrolde boy ve kiloya bakıyo doktor çünkü. mesela benim çok sağlıksız beslendiğim hiç yumurta bile yemediğim bir hafta oldu bebeğin önden gitme günü üç gün gerilemişti. aşırı üzülmüştüm. sonra 3 hafta boyunca her gün yumurta peynir falan yemeye çalıştım daha düzgün beslendim 11 gün öne geçti bebek 👶🏼 uykuna yemene vitaminlerine dikkat et kilo alır merak etme. yoğurt kefir kaşar beyaz peynir yumurta maden suyu tahin pekmez bunları sık yedim eğer yiyebiliyorsan et balık da ye benim midem almıyo ceviz avokado da önemliymiş ama onları da yiyemiyorum sana faydası olur umarım 👶🏼

Ya aslında haftasına göre uyumlu çıktı ama tansiyondan dolayı 3 gün ara ile gittiğim de sadece 7 gr almış. Normalde günde 15-20 gr diyor. Aslında yine sıkılmazdım ama bende plesantaya besin götüren damarlarda tansiyona bağlı direnç çıkıyor Dr daha 12-13. Haftalarda daha düşük kilolu doğabilir vs demişti. 3. Günde hiç kilo almayınca da canım sıkıldı.
22+5 525 gr
23+1 532 gr.
İnş bir anda alır kiloları 😔

Ya aslında haftasına göre uyumlu çıktı ama tansiyondan dolayı 3 gün ara ile gittiğim de sadece 7 gr almış. Normalde günde 15-20 gr diyor. Aslında yine sıkılmazdım ama bende plesantaya besin götüren damarlarda tansiyona bağlı direnç çıkıyor Dr daha 12-13. Haftalarda daha düşük kilolu doğabilir vs demişti. 3. Günde hiç kilo almayınca da canım sıkıldı.
22+5 525 gr
23+1 532 gr.
İnş bir anda alır kiloları 😔
Bence boşuna dert ediyorsun bende 22+5 te gittim 533 gr dı haftasına göre normal dedi doktorum ..

3. Kan testinin sonucu mu 151 çıktı
yok canim once aclik baktilar o 92 ydi sonra 75 lik glukoz icecegini icirdiler, 2 saat sonra yeniden aldilar. sonra 151 cikti sonuc. direkt hamilelik diyabeti dediler. cok uzuldum zaten demir eksikligimde vardi. sabah kan almadan once gozum karardi dusuyordum yatirip aldilar ilk kani da zaten. morelim bayagi bozuk o kadar da dikkat etmistim. genetik olabilir birde cok hareket etmedigin icin olabilir dediler. simdi hergun yuruyuse basliyorum.

Back
X