- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok Şirin canım Güle güle kullan ins.Eki Görüntüle 1862729 Aldigim nevresim takimi
Sagol canim :)Çok Şirin canım Güle güle kullan ins.
Nevresim takım aldım bende diyerleri daha almadım hayırlı olsun cnm benim güle güle kullanKizlar e bebekte lansinoh emzirme urunlerinde indirim var.
English homede %50 indirim var.
Real markette unibaby urunlerinde %25 indirim var :)
Gittim nevresim takimi, gogus pedi,gogus kremi, sampuan ve islak mendil aldim :)
Cnm cok guzel güle güle kulan :)Eki Görüntüle 1862729 Aldigim nevresim takimi
Nevresim takım aldım bende diyerleri daha almadım hayırlı olsun cnm benim güle güle kullan
Sagol canim :) sende almissin gule gule kullan :)Cnm cok guzel güle güle kulan :)
Sagol Cnm benim :)Sagol canim :) sende almissin gule gule kullan :)
Günaydın canım benim de gece boyu eklemler sızladı uyuyamadımgünaydın kızlar..
bugün pek keyfim yok.dün uyku tutmadı birkaç saat uykuyla işe geldim.üstüne birde belim ağrıyor
MutluBulut_ canım güle güle kullan çok güzelmiş
Cok guzelmis canim :)Buda benim kızım diyerîm resimi çekiyorum ama olmuyor hata diyor kızlar boyutundan dolayı pembe :)
Sagol canim.günaydın kızlar..
bugün pek keyfim yok.dün uyku tutmadı birkaç saat uykuyla işe geldim.üstüne birde belim ağrıyor
Sagol canım sem ne yapyorsun nasılsın günaydın bu sırada canımCok guzelmis canim :)
Sagol canim.
Benimde artik deliksiz bir uykum yok surekli uyaniyorum
Kizlar e bebekte lansinoh emzirme urunlerinde indirim var.
Gittim nevresim takimi, gogus pedi,gogus kremi, sampuan ve islak mendil aldim :)[/QUOTE
güle güle kullan bizim kızların nevresimi aynı olcak geçen hafta bende almıştım aynısından englısh homedan en güzelide buydu fiyatıda çok uygundu![]()
Günaydın kızlar valla bende uyuyamadım ayakıma kırap girdi yabugun ev temizleyecekim sizler ne yapyorsunuz
Kizlar e bebekte lansinoh emzirme urunlerinde indirim var.
Gittim nevresim takimi, gogus pedi,gogus kremi, sampuan ve islak mendil aldim :)
Buda benim kızım diyerîm resimi çekiyorum ama olmuyor hata diyor kızlar boyutundan dolayı pembe :)
günaydın kızlar..