-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar bu arada ebebek in akşam 8 sabah 8 kampanyaları var ya. Akşam beslenme gereçlerinde %50 indirim vardı. Ve ben de sabahın 5 inde şunları aldım :D 12 liralık bonusum vardı, bunlar 51 liraya geldi :KK45:

4637_buyuk.webp dr-browns-pembe-240ml-alistirma-bardagi-soft-spout-41717.webp

Bu mermerşahı ağız bezi
lBJE-63_1.webp

Bu da müslin kumaş
lMYC-180004_1.webp

Ama bu sefer kesin aldım :D hem ebebekten hem garantiden mesaj geldi :D

Günaydın canım benim de gece boyu eklemler sızladı uyuyamadım :KK43: beline neden ağrıyor ki ters bi hareket falan mı yaptın kendini mi zorladın dikkat et kendine
dün kanepede uyudum orası daha serin diye ondan herhalde diye düşünüyorum :KK43:

Cok guzelmis canim :)

Sagol canim.
Benimde artik deliksiz bir uykum yok surekli uyaniyorum
aynen canım her gece en az 4-5 defa uyanıyorum.her sağımdan soluma dönüşümde zaten uyanıyorum onları saymıyorum bile.artık o kadar uyanmaya alışmışımki bugün sabaha karşı uyandım oturdum yatağa saf saf etrafa baktım 1-2 dakika sonra tekrar yattım.sabah hatırladım güldüm kendi kendime :KK70:

Günaydın annişler

Azıcık yorgunum, aç karnına sağlık ocağına gittim geldim ve de çoook sıcak. Bu izlem de bitti, sonuçları yarın alıcam artık
O nevresim takımına ben de göz koymuştum ama 3 tane alınca artık yeter diyip durdurmuştum kendimi.
Güle güle kullanın canım aldıklarınızı.
Sen de güle güle kullan canım.

Alınca bişeyler atın buraya yaaa

Bel ağrısı gebelikte normal canım, eğer ki çok abartılı bir ağrı değilse

Sanırım hepimiz aynı durumdayız.
Ben de bugün 4 te uyandım 7 de ancak uyuyabildim. 8:30 da kalkıp sağlık ocağına gittim.

Geçenlerde de 1 de uyanıp 6 da ancak uyumuştum.

Artık deliksiz uyku yok. Bebişler sonraki dönemlerine alıştırıyor kızlar.

Bu arada ben de kramp yok şükür de çok fazla uyuşma var ya. Demin sağlık ocağında bilgilerimi kayderderken hemşire, oturdum ya o zaman bile bacaklarım uyuşmaya başladı....
yok canım abartılı bir ağrı değil çok şükür.dün akşam oturma odasında yattım herhalde ondan oldu :KK43:
hem sıcaklar hem bebişler zorluyo artık bizi malesef.ama bunada şükür diyorum Allah başka dert vermesin.
canım bu arada güle güle kullan aldıklarını

Sagol canım sem ne yapyorsun nasılsın günaydın bu sırada canım :KK66:
Sagol canim iyiyim bende kahvalti yaptim aptal aptal bakiniyorim :D

:KK9::KK6: Küçük Fil :KK200: Çok güzel
Sagol canim :)

Sagol canim demek ayni misil misil uyusunlar :)

Günaydın annişler

Azıcık yorgunum, aç karnına sağlık ocağına gittim geldim ve de çoook sıcak. Bu izlem de bitti, sonuçları yarın alıcam artık

O nevresim takımına ben de göz koymuştum ama 3 tane alınca artık yeter diyip durdurmuştum kendimi.

Ben de bugün 4 te uyandım 7 de ancak uyuyabildim. 8:30 da kalkıp sağlık ocağına gittim.

Bu arada ben de kramp yok şükür de çok fazla uyuşma var ya. Demin sağlık ocağında bilgilerimi kayderderken hemşire, oturdum ya o zaman bile bacaklarım uyuşmaya başladı....

Kızlar bu arada ebebek in akşam 8 sabah 8 kampanyaları var ya. Akşam beslenme gereçlerinde %50 indirim vardı. Ve ben de sabahın 5 inde şunları aldım :KK70: 12 liralık bonusum vardı, bunlar 51 liraya geldi :KK45:

Eki Görüntüle 1862872 Eki Görüntüle 1862873

Bu mermerşahı ağız bezi
Eki Görüntüle 1862874

Bu da müslin kumaş
Eki Görüntüle 1862875

Ama bu sefer kesin aldım :KK70: hem ebebekten hem garantiden mesaj geldi :KK70:
Sagol canim :) evet daha alma sen :D gule gule kullanalim insallah ben daha once english homeden hic bisey almamistim :) umarim iyidir nevresim baya uygundu ama

dün kanepede uyudum orası daha serin diye ondan herhalde diye düşünüyorum :KK43:

aynen canım her gece en az 4-5 defa uyanıyorum.her sağımdan soluma dönüşümde zaten uyanıyorum onları saymıyorum bile.artık o kadar uyanmaya alışmışımki bugün sabaha karşı uyandım oturdum yatağa saf saf etrafa baktım 1-2 dakika sonra tekrar yattım.sabah hatırladım güldüm kendi kendime :KK70:

yok canım abartılı bir ağrı değil çok şükür.dün akşam oturma odasında yattım herhalde ondan oldu :KK43:
hem sıcaklar hem bebişler zorluyo artık bizi malesef.ama bunada şükür diyorum Allah başka dert vermesin.
Dogumdan sonrasina hazirlaniyoruz galiba :D bende ne cok donuyomus ya :D dedigin gibi her donuste uyaniyorum

Kızlar bu arada ebebek in akşam 8 sabah 8 kampanyaları var ya. Akşam beslenme gereçlerinde %50 indirim vardı. Ve ben de sabahın 5 inde şunları aldım :KK70: 12 liralık bonusum vardı, bunlar 51 liraya geldi :KK45:

Bu mermerşahı ağız bezi
Eki Görüntüle 1862874

Bu da müslin kumaş
Eki Görüntüle 1862875

Bende bu indirimi gördümde unuttum ben :kızgın:

kızlar daha isim bulamadık ya:( hiç bi isim hoşuma gitmiyo napcam bilmiyom

Canım çok şükür halimize ona bişey dediğim yok.
Ama diyorum ya beni aç bırak gıkım çıkmaz ama uykusuzluk beni baya zorluyor.
Hani bi gün olsa tamam ama hergün olması sıkıntı
Hadi ben çalışmıyorum evde yat gündüz uyu demi. Ama huyum pis benim hasta olmadıkça gündüz uykusu bilmem ben.

Sagol canim iyiyim bende kahvalti yaptim aptal aptal bakiniyorim :KK70:

Sagol canim :)

Sagol canim demek ayni misil misil uyusunlar :)

Sagol canim :) evet daha alma sen :KK70: gule gule kullanalim insallah ben daha once english homeden hic bisey almamistim :) umarim iyidir nevresim baya uygundu ama

Dogumdan sonrasina hazirlaniyoruz galiba :KK70: bende ne cok donuyomus ya :KK70: dedigin gibi her donuste uyaniyorum

Sağol canım.
Daha bi de annem yapıcak nevresim. Kumaş alıp kendi dikecek 4 takım oluyor o zaman.
Yoksa dediğin gibi pahalı değiller ama o kadar şeye gerek var mı?

Bende bu indirimi gördümde unuttum ben :kızgın:

Akşam gördüm ben de ama siteleri çok yoğundu heralde hata veriyordu hep.
Sabah deli dürtmüş gibi kalkınca, face de gördüm yine kampanyayı baktım hata vermiyor aldım gitti.

İnş. yine denk gelir siz de alırsınız.

Yine görürsem yazarım buraya ama akşamları sayfa pek aktif değil en iyisi ebebek in face de sayfasını beğenmek. Unutmamak kaydıyla : )

Canım çok şükür halimize ona bişey dediğim yok.
Ama diyorum ya beni aç bırak gıkım çıkmaz ama uykusuzluk beni baya zorluyor.
Hani bi gün olsa tamam ama hergün olması sıkıntı
Hadi ben çalışmıyorum evde yat gündüz uyu demi. Ama huyum pis benim hasta olmadıkça gündüz uykusu bilmem ben.

Sağol canım.
Daha bi de annem yapıcak nevresim. Kumaş alıp kendi dikecek 4 takım oluyor o zaman.
Yoksa dediğin gibi pahalı değiller ama o kadar şeye gerek var mı?

Akşam gördüm ben de ama siteleri çok yoğundu heralde hata veriyordu hep.
Sabah deli dürtmüş gibi kalkınca, face de gördüm yine kampanyayı baktım hata vermiyor aldım gitti.

İnş. yine denk gelir siz de alırsınız.

Yine görürsem yazarım buraya ama akşamları sayfa pek aktif değil en iyisi ebebek in face de sayfasını beğenmek. Unutmamak kaydıyla : )
Bende sendenim gunduz uykusu coook zor :/
Oo 4 takim fazlasiyla yeter canim. Ben bir takim daha dusunuyorum yan korumalikli tamam. Belki bir tanede tek carsaf ve yastik kiliflarindan alirim :)

Bu mermerşahı ağız bezi
Eki Görüntüle 1862874

Bu da müslin kumaş
Eki Görüntüle 1862875

güle güle kullan :dondurma:tam ihtiyacımız olan şeyler benimde emzik gecelik falan kaldı eksik

benim erkek olsaydı ya ayaz yada Emirhan koyacaktım çınarda güzel okan güzel arda güzel çağan güzel:KK46:
ayaz gibi son moda isimler hoşuma gitmiyo.çınar,rüzgar,toprak etrafımda çok var.emirhan değilde emir güzel gibi sanki

bende bugün hiç uyumadım kızlar bel ağrısından yanda yatamıyorum tepikleriyle uyandırıyor.

ana kucağına koyamazmıyız ?:KK46:

canım ben mesela odasını ayrı alacam. bide oturma odası gece benim yanıma yatarken kullanmak için bambu beşik aldım pusetimiz war. kesinlikle gerekli bebeği sürekli yanında gezdireceksin nolur nolmaz küçük bi beşik tarzı gibi bişeyler alabilirsin. bebek hamakları var mesela onlar da çok şık hemde taşınabilir

canım ben mesela odasını ayrı alacam. bide oturma odası gece benim yanıma yatarken kullanmak için bambu beşik aldım pusetimiz war. kesinlikle gerekli bebeği sürekli yanında gezdireceksin nolur nolmaz küçük bi beşik tarzı gibi bişeyler alabilirsin. bebek hamakları var mesela onlar da çok şık hemde taşınabilir
bir kaç aylık olunca oyalamak yerinde tutmak zor olabilir.O yuzden üzerinde dönence tarzı oyuncak olan,salanabilen ,cevresini görebileceği eğimde, kolay taşınır anakucaklarında rahat ediyorlarmış.

henuz tam araştırmadım ürünleri ama bak bu çok kullanışlı gibi

Merhaba kızlar, ancak girebildim :anneadayı: Yeni cicişleriniz hepsi güzel, inşallah güle gülle kullansın bebişler :KK46::nazar: english home indirimi güzelmiş, ben de bugün gidim bakiim. nevresim almadım bebişime. 3 tane almam lazım.
Benim de bel ağrım çok oluyo, ayrıca kuyruk sokumum çok ağrıyo, bir yere yattığımda kalkamıyorum resmen, eşim zar zor kaldırıyor. belki işte hep oturuyorum ondan mı bilemedim artık :KK14:

canım bizde ana kucağı var, arkadaşımız verdi + beşik gibi bir şey de var hamak gibi. onları kullanıcam ben. kendi odasına da yatak aldım zaten, karyola yani. inşallah 4-5 yaşına kadar kullanır onu. büyük ve 3 kademeli çünkü

Günaydın canım,
Bende hamileliğimin ilk zamanlarında sürekli uyuyordum artık kolay uyuyamıorum. Kramp için sade soda öneririm canım, günde 2 kez içebilirsin. Bende de oluyordu özellikle uyuşma olurdu.
sagol cnm benim sade sodamı cnm içerim yoksa var yani evde cnm =)

Günaydın annişler

sagol cnm benim ya ben hazırlık yapyorum o yuzden atamadım gec atım yoksa aldım hepsini atyorum cnm

Back
X